Ranbir bevestigt relatie met Deepika

Ranbir KapoorSaif Ali Khan en Kareena Kapoor, door de media ook wel Saifina genoemd, het meest besproken koppel van Bollywood moet nu plaats maken voor een ander Bollywood stel. Na een maanden lange geruchtenstroom heeft Ranbir Kapoor eindelijk bevestigd dat hij een relatie heeft met ‘Om Shanti Om’ ster Deepika Padukone. In een recent interview vertelde Ranbir, zoon van Bollywood veteranen Rishi Kapoor en Neetu Singh, dat hij en zijn tegenspeelster Deepika sinds een paar weken een relatie hebben.

De vonk sloeg over toen ze samen een maand lang voor opnames van de film ‘Bachna Ae Haseeno’ in Australië waren. Al eerder gingen geruchten rond over hun relatie, die toen volgens hem slechts vriendschappelijk was. Om speculaties te voorkomen, heeft Ranbir ook meteen duidelijk gemaakt dat ze het rustig aan doen en helemaal niet aan trouwen denken. Ze zijn nog maar net aan hun carrière begonnen en hebben een lange weg te gaan. Pas in augustus kunnen we zien of het stel ook op het witte doek schittert.

40 REACTIES

 1. zoow leuk alleen vindt ik self dat deepika een betere jongen vindt
  hij is te lelijk voor haar!!!

 2. Leuke stel (( Ranbir is een lekkerding :$))
  maar ik d8 dat hij iets met sonam had (( van sawaariya))
  maar jah …
  Ranbir en Deepika passen ook bij elkaar

 3. Ik vind het meisje wel knap..
  ze zijn we leuke stel
  alleen de jongen lijkt jonger, maar zo is het niet denk ik

 4. Tof dat ze een relatie heeft met de zoon van een top film star
  rishi kapoor, mijn favourite old-movie star.
  Hoop dat ze lang bijelkaar blijven, just like Ranbirs parents.Good look.

  kiss shona (L) mijn maaa schrijft dit, hihih

 5. zo leuk om te horen hoa maar ze paassen wel bij elkaar hoa ik vindt ze allebei wel knap ik hoop dat ze later gfelukkig worden en dat hun film nog iets wel gaat worden ik wil die film van hun egt wel zien hoa ik wagt wel tot august kijken of het hun egt ge;ukt is nou

  LOVE YOU XXX Deepika

  love you xxxxxx

 6. bah bah bah
  die gast is egt lelijk…
  DEEPIKA verdient beter dan die lelijke sukkell..
  serieusss
  egt een lelijke jongen mang.

  DEEPIKA PADUKONE met SHAHID KAPOOR

 7. nou ja dat is heel leuk om te horen hoa ik hoop dat ze wel gelukkig worden al ze nog wel bij elkaar blijven en als de film van hun uit is augustus ik hoop wel dat het Zo blijvt

  LOVE YOU ALL

  Deepika

  xxxxxxxxxxxxx

 8. ik bvindt het egt ;euk om te horen en ik hoop dat het ook zo blijvt tussen hun en ik wil hun film ook nog wel eens willen zien maar ja die fim zord volgens mij wel heel vet hoa

  LOVE YOU ALL

  Deepika

  xxxxxxxxxxxx

 9. lelijke jongen!

  deepika verdient 100 keer beter man!!!
  deepika and srk is een sweat koppell

  of salman and Deepika
  maare ik wens hun relatie veel succes verder.!!
  ik hoop dat deepika haar fout besef!!
  majaa

  xxxxxxxxxxxxxx

 10. bah deepika verdient egt 100 keer beter die die lelijke kapoor.!!!
  egt serieus
  zie moet haar fout eens beseffenn!!!!

  kiskissssssssxxxx

 11. Ik vind dit egt niet kunnen, maar ranbir had tog met ene sonam maar ja, deepika verdient beter

  deepika shahid kapoor
  ranbir sonam

 12. Ranbir is een mooie jongen om te zien!!

  Degene die beweert dat hij dat niet is, is echt niet goed
  bij zijn hoofd. Kijk eerst naar jezelf?!

 13. Hoi,

  Deepika&Rabir4ever,

  Eindelijk een goeie reactie,ik ben blij te vernemen dat er ook mensen zijn die heel positief kunnen zijn. Ik kan mij niet voorstellen hoe mensen in hun hoofd halen om iemand’s ander kind bestempelen als lelijk. Die soort pubers wil ik graag zien hoe hun echt uit zien.

  MVG

  Rahat

 14. leuk hoop dat ze gelukkig zullen zijn samen.
  alleen vind ik ook dat deepika een betere jongen kan krijgen mja als ze van hem houdt dan is het goed..!!

 15. wel leuk,maar hij is egt een gay,
  wtf gaat ze met hem. zij is fucking mooi en hij is fucking lelijk,
  zij kan egt veel beter krijgen!!
  maarrjaah smaken verschillen,,

 16. Yaanu (L),

  Alleen een GAY kan oordelen over een andere GAY maar ja U hebt gelijk smaken verschillen. En als hij niet in jou smaak valt hoeft hij niet lelijk te zijn he YAANU……..

  En FUCKING mooi En Fucking Lelijk dat zijn echt mooie woorden, U bent zo intelligent echt waar.

  Stel je eens voor als iemand tegen U zou zeggen dat U lelijk bent en U bent een Gay zou je dan blij zijn of boos worden eerlijk antwoorden, dat kunt U heel goed……….

  ZUK6

  Rahat

 17. UHMMMMMMMSS LEUK!

  EN JA DEEPIKA IS VEEL VEEL EN VEEL MOOIERR DAN DIE GOZERTJE 😛
  DAT VIND IK HET IS MIJ MENINGG

  EN TROUWENSS DEEPIKA M00IE OORBELLEN!! (l)

  xx-xx-xx

 18. ik vind echt dat deepika veel betere jongen verdient zoals saif,srk,salman,john,hitrick,sahid en niet ranbir maar zei mog het toch beslissen nou hoppelijk krijgt deepika haar droom jongen

  xxx afg-girl.

 19. ECHT FET!! DAT ZE MET ELKAAR HEBBEN …HIJ IS ECHT WEL KNAP DIE RANBIR KAPOOR EN DEPEEKA PADUKONE IS OOK HEEL MOOI VROUW…ZE PASSEN HEEL GOED BIJ ELKAAR IK HEB NET OP HET INTERNET DE FILM BACHNA AE HASEENO GEZIEN.EN WAT EEN FILM..DIE RANBIR KAPOOR IS EEN PLAYER!:pIN HET FILM DAN.

  MAAR JAH…..IK WENS ZE VEEL GELUK EN LIEFDE!:):):):)

  GROETJES…..MY… FAN:RANBIR KAPOOR-DEEPIKA PADUKONE-PRIYANKA CHOPRA-HARMAN BAWEJA-JOHN ABRAHAM-HRITHIK ROSHAN-BIPASHA BASU-AISWARYA RAI-SRK-KAREENA KAPOOR……BYE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.