India filmfestival in Filmtheater de Fabriek

Bollywood film Jodhaa AkbarTijdens de 6e editie van de Wereldreis door de Zaanstreek vindt in Filmtheater de Fabriek op 21, 22 en 23 maart een India filmfestival plaats. Een weekend lang films voor jong en oud in het teken van India. Met trots presenteert de Fabriek de nog maar net verschenen Bollywood film Jodhaa Akbar, met Aishwarya Rai en Hrithik Roshan.

Alledrie de dagen is er op de 1ste verdieping een gemoedelijke Indiase huiskamer ingericht. Er is thee met Indiase hapjes en er worden korte films en trailers vertoond. Je kunt hier vrijblijvend op bezoek, even bijkomen en meer te weten komen over Indiase films of Hindoestaanse gebruiken. Ook wordt er in het cafe elke dag een Indiaas diner geserveerd.

12 REACTIES

 1. zo leuk om te horen trouwens die film is heel mooi en ja gewoon en ik ben ok nog eens de eesrte die ewat gaat zegge met mijn igen mening en trouwrens een filmfestival is heel leuke om mee te maken

  deepika XXXX love you all

 2. ze hebben echt de perfecte datum uitgekozen vindt je niet… want 21/22 maart is holi dus die dagen komen amper mensen denk ik

 3. ik vind ais een echte mooi vrouw in de wereld . maar toch ik ben benieuwd hoe zij zonder makeup uit ziet want ik hoorde van veel mensen dat ze heel slechte huid heeft zonder makeup en ze niet mooi uit ziet , maar toch ik geloof er niks van. heeft iemand van jullie haar van dichtbij gezien laat me weten of dat waar is of niet?

 4. heey:D:P

  wooow ik vind die film echt super ik wil die film graag kijken
  :P:Dmaar jaah ik hoop dat ik die film snel kijken 😛

  doegg
  xxxxxxxxxxxxxxxxxx
  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  xxxxxxxxxxxxxxxxx
  momo(L)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.