Opening Bollywood acteerschool in Londen

Opening Bollywood acteerschool in LondenBollywood ster Anupam Kher opent in september van dit jaar de eerste Bollywood acteerschool in Londen. Kher, die ook in Mumbai een acteerschool heeft, is een echte Bollywood veteraan die niet alleen meer dan 400 filmtitels op zijn naam heeft staan, maar ook de Engelse hitfilm ‘Bend it Like Beckham’. Tijdens deze filmopnames in Londen ontdekte Kher dat er een enorm potentieel aan acteertalent is dat ten goede kan komen aan de Indiase filmwereld.

De Britse studenten zullen tijdens een intensieve cursus van 3 maanden gecoached worden door acteurs en filmmakers waaronder Anupam Kher, Boman Irani, Urmila Matondkar, Tabu en Mahesh Bhatt. Het eerste jaar mogen er maar 60 studenten deelnemen aan de acteercursus die £6.000 (€ 7.500) kost. Hoewel verwacht wordt dat de meeste studenten Aziatisch zijn, is er volgens Kher ook interesse onder de autochtone Britten.

De acteur hoopt met deze filmacademie de saaie en doorsnee acteerprestaties in Bollywood films te verbeteren. Hoewel de academie in Londen nog niet geopend is, heeft hij al plannen voor acteerscholen in Durban en Sydney.

14 REACTIES

 1. vet leuk wil er ook wel heen
  maar jammer genoeg woon ik niet in LONDEN
  iik woon in zwolle
  daar is het pas echt saai

  ik verveel me rot

  xxxxxxx shona (L) 😀

 2. wauw, dat is dan whell heel erg leuk voor hem.
  ik gha in de vakantie naar london ,en ik hoop dat het dan af is of al een stuk is gemaakt .
  dan kan ik hem zien en mishien dhat ik er zelf naar die school gha want mijn ouders zijn rijk ::P:P good bye…

 3. leuk Joh !!!! 😉
  haha 😛 😛 😛
  !!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Zou er wel eens heeen willen!~!!!!!!! 😀 😉
  Kiss Bollywoodlovertje

 4. vet cool jammer dat er in nederland niet is ik hoop dat het hier komt het is keihard man!!!!!!!!!!

 5. owww wat leuk,
  ik hoop dat hij ook een acteerschool in nederland gaat openen.
  dan gaa ik daar zeker op!!!
  loveeeuu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.