Sherlyn Chopra uit de kleren voor PETA

Sherlyn Chopra uit de kleren voor PETAPeople for the Ethical Treatment of Animals (PETA), een bekende Amerikaanse organisatie voor dierenrechten, weet met Bollywood actrice Sherlyn Chopra alle aandacht te trekken voor haar nieuwe campagne. Sherlyn die te bewonderen was in de Bollywood films Time Pass, Game, Raqeeb en Red Swastika staat erom bekend dat ze zonder enige aarzeling uit de kleren gaat. Mede door haar uitdagende gedrag en nietsverhullende kleding werd haar videoclip gecensureerd door Censure Board of India. De sexbom die van zichzelf vind dat haar paaldans en striptease act beter zijn dan die van Britney, de Pussycat Dolls en J-Lo bij elkaar, was zacht gezegd niet blij dat haar videoclip gecensureerd werd.

Toen ze voor de PETA campagne werd benaderd heeft ze zich geen moment bedacht om in sexy lingerie met een zweep en ketting voor de camera te poseren. De campagne is bedoeld om aandacht te vragen voor en het stoppen van geweld tegen circusdieren. Met de slogan ‘Whips and Chains Belong in the Bedroom and Not in the Circus’ visualiseert Sherlyn hoe je op een ‘goede’ manier gebruik kunt maken van een zweep en ketting. Hopelijk denken de circustrainers er met deze foto nu ook zo over.

16 REACTIES

 1. gatver damme zij is pas echt ies en smirig
  dat doe je toch niet
  hele maal uit de kleren

  en ze is ook nog erggggg lelijk

 2. Wat voor een wijf is dat zeg
  gatver :-0
  Lelijk mens trouwens
  :p 😀 😉
  love my bollywood
  (L)(K)(L)(K)

 3. wie is dit wijf dan, ze is tog geen familie an priyanka??
  zij is egt niet mooi
  wtf doet zij man, laat haar naarde dierentuin gaan dan…

 4. whaaaaaa wat een schande for bollywood egt de grote hoer
  egt te schande mang voor bollywood naast rani en sharukh in kank liedje clip whers the party to nhicht

  majah mij mening die klip vond ik niet zoo erg als het met kajol was………hihihi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.