Musicalshow Bharati terug naar Nederland

BharatiDe grootschalige Indiase theaterproductie Bharati, is dit seizoen exclusief voor Nederland in theater De Lievekamp in Oss te zien, van donderdag 15 tot en met zondag 18 mei. Bharati, letterlijk ‘van India’, vertelt op muzikale wijze het liefdesverhaal van de in het westen opgegroeide Siddharta en de Indiase danseres Bharati.

Sinds de première is de show Bharati over de gehele wereld te zien geweest, onder meer in Parijs, Genève en Brussel. Enkele seizoenen geleden deed het Indiase gezelschap Nederland aan. Nu komt deze productie, in een nieuw gemonteerde showmet 50 dansers en 10 musici, nogmaals naar Nederland.

De Indiase danseres Bharati, symbool voor India, laat Siddharta en het publiek kennismaken met het land India en de ‘roots’ van dit land. Dit alles in muziek en dans en met oog voor de Indiase tradities. Bharati is gebaseerd op de klassieke muziektradities en vertelkunst uit India maar laat tevens de westerse invloeden aan bod komen. Aan de ene kant traditionele Indiase dansen, aan de andere kant showdansen bekend uit de ‘Bollywood films’.

14 REACTIES

 1. heb ik al gezien erg leuk, maar ze moeten niet overdijven om steeds met de zelfde show terug te komen. Dat word saai ja!!!!!

 2. OEWHHHH SOO LEUK
  Het was egt fantastisch vorigg jaaar!
  Ik wil wel nog een keer gaaaan 😀

 3. Vorig jaar in Breda geweest en nu ga ik in Oss nog een keer kijken.
  Bharati is fantastisch !!!

 4. daar ben ik geweest KK lauw lauw alleenn was er niet zoveel romantiek en liefde en dat soort dingen snapje zoals zoenennn owkejj ga maar weer doeiiiii

 5. De mooiste dans show die ik gezien heb. Echt de moeite waard en het geld om nog een keer te gaan.

 6. Ik heb de show gezien in het luxor theater te Rotterdam en was er onder de indruk, ik was geen bollywood fan maar na deze gezien te hebben ben ik enthoussiant.
  Dat is ook de reden dat wij weer gaan op 21 nov. 2008 in Zoetermeer, in je eigen woonplaats.

  Geweldig, ik hoop dat het net zo mooie show is als voorheen.

  groet,

  Geoffrey van Hek

  Bharati is oke

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.