Malaika en Amrita Arora samen in ‘Kidnap’

Malaika Arora Khan en haar zus Amrita AroraBollywood sterren Malaika Arora Khan en haar zus Amrita Arora worden in de media vaak omschreven als sexy en uitdagend. Het belooft dan ook heel wat te worden wanneer beide zussen samen voor het eerst op het witte doek zullen verschijnen tijdens een dansscene in de Bollywood film ‘Kidnap’.

De filmmakers hebben hoge verwachtingen van het nummer waarop Malaika en Amrita samen met Sanjay Dutt zullen dansen. De opnames voor de dansscene zijn gepland van 9 tot 13 maart. De Arora zusters zijn nu hard aan het oefenen en kijken er naar uit om samen voor de camera te schitteren. Voor hun 4 minuten durende act krijgen de zusjes het exorbitant hoge bedrag van 50 lakhs, ruim 76.000 euro.

24 REACTIES

 1. Waowwwwwwwwwww zoveeel geld? ongelooflijk toch
  Daar wil ik ook wellis een dansact voeren

 2. wow wat leuk man.
  echt top maar ik wist echt niet dat zij zusjes waren. maar ik wist wel dat malaika de schoonzus van salman khan was. maar ik vind het heel erg overdreven dat ze voor de 4 minuutjes zoveel aan uitgeven. tfoeee.
  maar ja het leven daar is hèèèel erg anders.
  oke mensen
  allah hafiz

 3. €76.000 voor zo’n waarschijnlijk simpel dansje wil ik ook wel hoor!
  Leuk dat ze samen iets gaan doen !

 4. ik dacht dat ze gekidnapd waren.
  ik schrok maar ja
  suc6 alle twee ik hoop dat het suc6full word
  good luck:d:d

 5. ho wow leuke bedrag krijgen ze . maar ik vind zieleg hoor want in india mensen werken dag en nacht zo hard voor weinig geld en ze verdinen heel weinig en die acterissen voor 4 minut dansen krijgen 76.000 euro.maar toch eige mening. ik wens die twee schoonheid veel suxxx.

 6. zo vet die film moet egt wel eens gaan zien als die al iut is dat word wel vet om met je zusje een film te maken dat zou i9k ook wel eens willen doen was het maar waar dat ikadaar stond maar ja iedereen heeft wwel eens en eigen droom of wens maar kja wel luek om te hooren

  deepika LOVE-U-AL

 7. Hmmm ik vind ze beide niet SOO interessant ofsoo..
  maar ze geven wel VEEEL geld uit voor die 4 minuutje
  of is dat normaal :S..

 8. ze zijn ni eens zo belangrijk maar ze krijge omin doekoe binnuh voor paar minuutjez whaaat!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.