Ruslaan Mumtaaz als farao in Britse film

Ruslaan MumtaazDe nu nog relatief onbekende Bollywood acteur Ruslaan Mumtaaz is door de Britse regisseur Christopher Miles, bekend van de film “The Priest Of Love”, gecast voor de filmrol van Farouk, een Egyptische koning die veel ophef veroorzaakte door zijn flamboyante en controversiele levensstijl. Tijdens de auditie viel het de regisseur op dat Ruslaans uiterlijk veel gelijkenis vertoont met de inmiddels overleden koning. Nadat Miles de Bollywood debuutfilm ‘Mera Pehla Pyar’ van Ruslaan had gezien, besloot hij hem een contract aan te bieden.

Ruslaan had nooit durven dromen dat hij de rol zou krijgen, te meer omdat koning Farouk Egyptisch was en Ruslaan Indiaas is. De film verhaalt over de playboy achtige levensstijl van Koning Farouk en zijn relatie met een Brits meisje, mogelijk gespeeld door de bekende actrice Keira Knightley (Bend it like Beckham). Ruslaan die voor de rol een snor moet laten staan, is nu druk bezig om zich in het leven van de koning te verdiepen. Zijn volgende Bollywood film, van de bekende producer Anupam Kher, gaat over tienerzwangerschap en heeft als titel “Tere Sang”.

20 REACTIES

  1. Ben blij voor hem dat h’m zo’n kans krijgt, hopelijk wordt een succes en kan hij zo doorgroeien tot een top acteur.

    Succes !

  2. hey hij is wel knap man misschien word ik z`n fan maar misschien he dus nu nog niet

    ps. ik ben vandaag alweer de eerste na na nana iedereen!!!!

  3. wie vind malika ofzo(welcome film)niet mooi ik vind der echt te open ik haat haar sorry voor die mensen die van haar houden maar ja het is mijn mening iedereen zijn eigen mening

    laterzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:D:D:D:D:D:D

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.