Bollywood Bazaar in Amsterdam

Bollywood Bazaar in AmsterdamHet Concertgebouw in Amsterdam is een van de initiatiefnemers van een India Festival dat in november in de hoofdstad plaatsheeft. In het gebouw is niet alleeen Indiase muziek, maar ook dans en drama. Volgens dagblad Het Parool zal er ook een Bollywood Bazaar worden gehouden en er komen heuse sterren uit de droomfabriek in Bombay ofwel Mumbai. Als ondertitel krijgt het festival Blended Cultures mee, die slaat op de verscheidenheid aan cultureren in India zelf, schrijft de krant.

Voor een festival met India als thema is gekozen omdat het land een steeds belangrijkere rol speelt in de internationale wereld. Toch zijn de mensen die het subcontinent nooit bezochten nauwelijks bekend met de muziek, de dans, de mode, de film, het theater, de beeldende kunst en andere interessante zaken van het zo aansprekende land.

Tal van andere instellingen en ook het bedrijfsleven werkan mee aan het festival, dat duren zal van 12 tot en met 30 november.

21 REACTIES

 1. mensen nog steeds niet wakker waar blijven jullie toch ik ben elke keer de eerste die ietrs schrijft where the fuck are you

 2. Hey dat is interresant, woon wel in België maar wil er graag naartoe. Maar 12 van welke maand ? vanaf nu 12 maart bedoelen ze ?

  Kan iemand mij een adres bezorgen , waar het zich afspeelt

  Alvast bedankt

  🙂 en tot dan mischien
  xXx

 3. @love rithik
  als je meer nieuws over bollywood wil en over films die nu komen
  en meer
  dan kan je naar http://www.indiafm.com gaan
  vind je veel nieuws over bollyeood

  majah ik ge er 111100000000% naaar toeeee

 4. @love rithik graag gedaan hoor maar als je nog meer van zulke sites wilt moet je dat eefe zeggen dan kan k namelijk nog meer ana je vertellen hoor heb er duizenden…………….. bye bye

  srkajol-loverr

 5. da’s echt super leuk!!! k ga d’r ook na toe. maar weet iemand of dit geld kost of niet? nou ja, in ieder geval begin k alvast met sparen. ,,,Groetjes,,, RaNu.

 6. LEUK, k ga d’r naar toe. weet iemand miss of dit geld kost? zo ja, hoeveel? in ieder geval, k begin alvast met sparen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.