Sexy Mallika als metgezel van Jezus

Bollywood - Mallika SherawatBollywood ster Mallika Sherawat heeft opnieuw een filmrol in een groot Hollywood project in de wacht gesleept. De film ‘The Aquarian Gospel’ is een episch verhaal over de onbekende periode uit het leven van Jezus. In die periode reisde hij door India, Tibet, Pezië, Griekenland en Egypte. Tijdens zijn tocht ontmoette hij verschillende mensen met andere afkomsten, opvattingen en religies waaronder het Hindoeïsme. De sexy actrice zal in ‘The Aquarian Gospel’ de rol vertolken van Saraswati, een celibataire yogini die Jezus vergezelt tijdens zijn tocht door India.

Mallika is erg enthousiast over de rol en kijkt er naar uit om de personage van Saraswati tot leven te brengen. Na haar nietszeggende minirol in ‘The Myth’ van Jackie Chan, hoopt ze met deze rol te bewijzen dat ze wel degelijk het talent heeft om in Hollywood door te breken. De Australische regisseur Drew Heriot, bekend van ‘The Secret’, is van mening dat Mallika Sherawat niet alleen een mooi gezicht heeft, maar ook veelzijdig is en een filosofische achtergrond heeft waardoor ze geknipt is voor de rol van saraswati.

17 REACTIES

 1. heej ja dat is echt leuk voor haar.
  zei is toch schoonzus van salman khan.
  maar ik vind haar best wel erg bloot enzoo.
  maar dat is nu eenmaal een gewoonte geworden.
  oke ciao;)

 2. Dat is niet de schoonzus van salman kham..de schoonzus van salman khan heet malika arora khan.dit is Mallika Sherawat..

 3. zoow aitt:D zoow leuk man
  maar ik vindt het niet zo nettjes kijk hoe ze er bij loopt
  bijna half naakt
  ze moet wel respect hebben daar voor
  zoals het net haar eige geloof is

 4. @ Kaj197

  onze geloof, hindoeisme werd nooit verteld over kledingsvoorschriften dus dat heeft nix te maken met hindoegeloof

  We mogen zelf weten hoe we daarbij moeten lopen.

 5. Bollywood is al lang niet meer het onschuldige en zogenaamde respectvolle ideaalbeeld van een filmindustrie, waar je met het hele gezin naar kan kijken. Maarja wat kan je eraan doen, de acteurs en actrices kiezen er zelf voor en ze krijgen er dik voor betaald. Ik vind het zelf niet kunnen vanuit mijn normen en waarden, geef mij maar de klassieke traditionele films zoals “Devdas”.

 6. ik vind haa ropzich wel goed maar het is idd erg kwestend naar de christelijke wereld
  want van dat verhaal klopt gewoon niets en ik vin d heer nep en waarom blijft ze niet gewoon in bollywood wat moet zze in holly wood tzzz
  maar ja ik wens haar veel succes
  maar ik ga die film niet kijken

 7. ik vind het echt dom van haar….tsss hollywood is stom man!
  wannabe….
  owjaa ze ziet er nog super sletterig nog uit ook!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.