Bollywood project van rapper Snoop Dogg

Bollywood project van rapper Snoop DoggRapper Snoop Dogg is zijn internationale horizon nog verder aan het verbreden. De rapper heeft samengewerkt met het populaire Indiase raptrio RDB (Rhythm, Dhol, Bass) op hun nieuwe single. Het pas opgenomen nummer, welke ook werd geproduceerd door RDB, zal de titeltrack worden voor een Indiase film waarin Bollywood acteur Akshay Kumar de hoofdrol zal spelen.

Volgens Radio538 zal Snoop Dogg ook te zien zijn in de clip die bij het nummer hoort. Snoop heeft laten weten dat hij van plan is om Bollywood over te nemen met een nieuw dansje dat hij in de clip introduceert. De samenwerking met Snoop is niet de eerste keer dat RDB hun krachten bundelde met een Amerikaanse rapper. De groep die bestaat uit Kuly, Manj en Surj heeft eerder samen gewerkt met Yukmouth en dancehall artiest Elephant.

Vorig jaar heeft RDB een mixtape uitgebracht met de naam “Asian ROC” waarop klassiekers op Indiase stijl te horen waren van onder andere rap koning Jay-Z, schrijft 538.

23 REACTIES

 1. so zou wel leuk zijn , steeds meer mensen werden naar bollywood getrokken volgens mij over paar jaren niemand meer in hollywood zou blijven en niemand meer zou naar holleywood kijken ,

 2. VET COOL MAN ECHT WEL LEUK
  SNOOP DOG I S ECHT EEEN GOEDE RAPPER
  IK BEN EEN VEN VAN HEM
  MAA HIJ IS WELL EEN TIKKELTJE LELIJK.

  BOOLYWOOD IS BETER DAN HOLLYWOOD

  😀 XXXX SHONA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.