Amrita Arora tatoeage op arm

Usman zet Amrita Arora tatoeNa Bollywood ster Saif Ali Khan heeft nu de Pakistaanse cricket speler Usman Azal, vriend van Bollywood actrice Amrita Arora, de naam van zijn vriendin op zijn arm laten tatoeëren. Daar Usman en Amrita al een tijd een relatie met elkaar hebben, wilde hij iets speciaals doen om zijn liefde aan haar te betuigen. Daarom heeft hij op Valentijnsdag haar naam laten vereeuwigen op zijn arm.

Hoewel zijn idee verre van origineel is, schijnt Amrita wel erg blij te zijn met het gebaar. Ze vond het zo geweldig dat Saif een tatoeage van Kareena, met wie zij heel goed bevriend is, op zijn arm had laten zetten dat Usman besloot om hetzelfde voor haar te doen.

55 REACTIES

 1. Aaaaaaaaaaaah Wel lief !! Maar niet slim .. stel je voor het is straks uit en je hebt haar naam op jou lichaam staan en laat ‘m verwijderen hou je nog littekens over !! Dus je zult of met haar je hele leven lang doorbrengen of je hele leven lang als herdenking van haar een litteken overhouden..

  Maar jah het is zijn keus .. Heb er RESPECT voor !! 😀 😀

  Groetjes,
  D4TLi

 2. Ik vind het heel onnodig maar wel een leuk gebaar maar wat nou asl ze uit mekaar sjein das dan een probleem of nie??

 3. aaaahh weet je hoe lief !!

  Hopelijk krijgt hij er geen spijt van 😉
  Ik ga lachen als ze uit elkaar zijn

  Maar vind wel erg lief van hem ! (A)

 4. hij is gek jajajajhahha stel je voor dat het uit gaat en dan..?
  maar ene kant is wel leuk ik zou ok willen dat mijn vriendje mijn naam tatoeëren…

 5. Dat is wel heel lief van hem dat had ik zelf niet gedaan maar het is tog wel lief MAAR WT KAREENA BIJ SHAHID HEEFT GEDAAN DAT NIET EN WAT SAIF BVOOR KAREENA HEFFT GEDAAN MAAR ZIJ IS EEN BITCH mar dat is heel lief

  shirani

 6. strax gaat het uit en dan loopt hij eeuwig met haar naam op zijn arm. Kon hij geen ketting kopen ofzo?????

 7. Nou ja wie zegt dat het voor eeuwig is?! En Amrita heeft dan toch geen tatoeage op haar arm, maar haar vriend!!

 8. nouu VOOR DIE MENSEN DIE DENKEHH DAT ET NIE MAG WRM NIET?
  ALS SAIF ALI KHAN KAN DOEN WRM KAN HIJ ET NIET DOEN DAN??
  IS TOG ZELFDEE HIJ IS ALEENNN PAKISTAANSS DAT IS HET VERSCHIL

  ENNUH YAAAA HIJ IS ZKR EEN SUKKELL IN PAKISTAN HEBJE MOOIERE WIJFEN DAN HAAR VIND

  WUAHAHAH MAARG0EDDDDDDD!

 9. soso ik vind niks van volgens mij al die armen gaan vol worden met die namen , straks gaan gewone jongens op straat ook zo iets leren en al die namen op hun handen tatoeeren.
  het is echt geen goed voorbeeld voor andere mensen.en ten tweede tatoeeren is toch haram.

 10. Sabina niet zo haten gurl, daarom zitten al die pakistaanse jongens en mannen enorm achter hindu ladies aan! Ze willen gewoon geen scheinhelige behoofddoekte pakiwijf met een knobbelneus zoals jij! Een goede pakistaanse schoolgenoot zij mij ooit nog, dat hindu ladies oprechter zijn met meer beauty appeal en aandacht voor uiterlijk. ps Dit is alleen aan jou gericht en soortgelijke jaloerse mensen met een minderwaardigheidscomplex bye 😉

 11. Goedemorgen,

  Een ding voor de duidelijkheid, TATOEEREN is een heel oude traditie in Bharat ( INDIA ). Mijn nanie,dadie en al die oudere mensen die ik ken hebben een tatoe van haar man of van een profeet of van hun heilige, zo dat is niets niews.
  Tatoe is Haram weer wat niews zo zegt maulana Rahimyar Khan dat makeup haram is, een ring of oorbel haram is want je mag in je lichaam geen gaatjes prikken, maar waarom moeten mensen dan worden besneden ? Daar snij je toch ook iets dat onnodig is en ook pijnlijk.Hij zei ook dat alle moslima’s zonder hoofdoek hoeren zijn want hun moeten allemaal met een burka lopen. Dus een moslima met een burka mag ik niet zien maar zij mag al die lekkere mannen wel zien wat een ego. Dus al die gelul van haram dit en haram dat wordt je ook gek van.

 12. je hoeft niet zo opgefokt te doen.
  is niet dat het over jou gaaat ofzo
  dusss doe een beetje chill man

 13. rahat hou jij maar gewoon je bek dicht over de moslimen , begrepen. je weet neit wat je zegt. en als je problemen hebt met de islam moet je dat echt niet op dit site je mening uiten. want bijna de helft van alle bezoekers hier zijn moslim. en het ging over een tatoe op de hand van usman. wtf heeft een boerkA HIERMEE TE MAKEN..? als de vrouwen in de islam een burka dragen dan hebben de mannen een baard en een tulband op zijn hoofd. onder die baard valt niks te zien man.oohja vrouwen in strengen moslim wereld gaan niet eens zo vaak naar buiten. dus voortaan je bek houden hierover jij lelijke kk hindoe man.

  p.s dit is alleen voor hem beodeld de andere moeten zich neit aangesproken voelen.

 14. ja rahat tatoe is haram maar mensen doen het wel , gatten in je lichaam haram maar mensen doen het, voor de huwelijk naar bed gaan is haaram maar mensen doen het. dus ik bedoelde niet dat ze moggen niet doen ik had allenmar gezegt dat die wel haram is. en als iemand wil zich met burka bedekken dan is het schoonheid voor haar zelf ze mag zelf weten.en hier zijn er genoeg vrije vrouwen om te zien je hoeft niet vrouwen met burka te zien punt.

 15. Ik wil even reageren op de gefrustreerde “afghan girl leena”. Ik ben het wel degelijk eens met Rahat! Ze maakt een goed punt, dat mensen te snel bevooroordeeld zijn en eerst naar zichzelf moeten kijken. Aan jou wil ik de tip geven om eerst goed Nederlands te leren, voordat je gaat schelden. Als ik Rahat’s post nalees, dan heeft ze niet de intentie gehad om de islam aan te vallen. Misschien is het beter dat jij dus zelf je bek dicht houd, want je kan blijkbaar niet begrijpend lezen. Je voelt je waarschijnlijk aangevallen, omdat je moslim bent. Maar daarentegen maak je zelf wel iemand anders uit voor een “kk hindoe”. De pot verwijt de ketel!

 16. Waarom halen jullie geloof bij dit soort gelegenheden. Ten eerste kunnen indiase en pakistaanse zich niet streng aan een geloof vasthouden. En tatoe is een cultuur in sommige samenleving. Maar een naam van je vriend of vriendin dat is het aller aller stomste wat je kan doen.

 17. @Rahat

  dit had je wel netter en suptiler kunnen zeggen, want ik vond wat jij zei wel wat over de schreef gaan

  maar ik ben zelf ook moslim en mijn oma’s hebben ook gewoon tatoo’s, mensen gaan dingen verkeerd interpreteren of het nou in de koran,bijbel,gita of tora staat. daar nmoeten we allenmaal mee ophouden (de vooroordelen)

  maar nu maar hopen dat het niet uit gaat, hahhahahhaha

 18. @ Laila, wat vind je over de schreef gaan? Want ik geef Rahat groot gelijk. Ik vind dat Rahat met haar gedurvde mening de hypcrisie ter sprake brengt.
  Tatoe en piercings zijn haram volgens de islam, maar waarom worden islamitische jongens dan wel besneden op een zeer kwetsbare leeftijd? Dan word je toch ook permanent toegetakeld en bewerkt met een mes, terwijl je zo nota bene ter wereld ben gekomen.

  Maar zoals Irene al zegt, een Indiase/Hindu en Pakistaanse/Moslim die voor elkaar hebben gekozen kunnen het geloof niet meer dominant doorvoeren. Het is geven en nemen. Ik zal zelf in ieder geval nooit bekeren voor mijn toekomstige partner indien hij een ander geloof heeft, omdat ik anders mijn afkomst en identiteit verloochen.

 19. reena wil je niet zo groote bek geven tegen andere mensen , volgens mij ben jij rahat die met de naam reena komt hier deze site te pesten.en ik ben helemaal eens met die ene afghaanse.en ten 2de iedereen mogen eige mening geven dus rahat konde dat ook op betere manier te geven en ik vind heel goed dat afghan girl haar mening durf te zeggen.

 20. @ maryam, voor jou geld hetzelfde. Ga naar school en leer Nederlands! Probeer op zijn minst de essentie van een discussie te vatten, voordat je zelf je grote bek opentrekt. In hoeverre geef jij de afghaanse poster gelijk, kom op zijn minst met voorbeelden en punten. Ik ben Rahat absoluut niet hoor, je mag de website moderator hiervoor contacteren. Juist omdat Rahat haar gedurvde mening gaf met een zeer goede vergelijking, werd zij ten onrechte aangevallen door de afghaanse poster. Wederom de pot verwijt de ketel!

 21. @ maryam
  Bovendien scheld de afghaanse iemand uit voor “kk hindoe”, dit is al vreselijk omwille de ziekte kanker, maar ook word nog eens een geloofsovertuiging verschrikkelijk beledigd! Waarom hoor ik jou hier niet over klagen dan? Want als er gescholden was met “kk moslim”, dan had jij blijkbaar wel je bek opengetrokken. Dus maryam, doe niet zo hypocriet en gebruik je gezond verstand, als je dat immers hebt.

 22. usman azal pakistaanse cricket speler? where da hell did you get that from ?? die gast speelt echt geen cricket !!!

 23. oeehhhhh wat lief,(L)
  dat is pas echte liefde, oke het ios niet orgineel maar heel erg
  lief!! 😀 alleen hij is niet zo heel knap, dat is wel jammer!!

 24. reena so gekke meid wat denk je dat je bent stome hur verder niks . ho moet ik nederlands leren nou luister wie zegt volgens mij kom je hier nederlandse les aan mensen geven of curses openen . je bent een buitenlands net zo als mij en andere ook als je hier geborent ben , en hond ook als naar andere land verhuist blijft een hond dus jij bent presis die ene hond maar je belijft niet je zelf , ja zal ik me voorstellen ook als ik zo minderheid als jij was zou ik mij nederlands voelen je schaamt voorje afkomst waarscijnelijk .maar ik ben trots waar ik vandaan komt en ik zou mij nooit veranderen en ik hoeft ook geen nederlands te leren . en ten tweede je noemt afghanen minderheid ik ben geen afghans maar weetje hoeveel hindoestanen zijn naar afghanistan verhuist terwijl dat ook daar is al 30 jaar oorlog is ook als in andere landen oorlog zou zijn dus wat moeten we verwachten dus kut meid hou je bek dicht en geen groote mond geven anders maak ik je mond kapot .dus hoef je niet stuur doen dat je nederlands kan .

 25. en ik heb genoeg verstand . en ik heb zoveel kracht om mensen met groote bek net zo als jij wilden weg krijgen van deze site als je problemen thuis met je ouders of je vriend of weet ik wwel met je famili hebt hoef je niet komen en deze site pesten kut reena.

 26. ik ga naar school maar ik ga nederlands leren . ik ga leren om hoe jou kut kapot te kunnen krijgen stome oer.

 27. ik ga naar school maar ik ga geen nederlands leren . ik ga leren om hoe jou kut kapot te kunnen krijgen stome oer.

 28. REENA WAT KOM JIJ NOU HELETIJD ZEUREN?
  JIJ GEEFT BIJNA OP IEDEREEN COMMENTAAR
  EN HOEF GEEN GROTE BEK TE GEVE TEGEE IEDEREEN JAA!!

 29. EN REENA NIKS TEGE PAKO’S JAA HAHAHAHAAH JULLIE INDIANS ZITTEN ALEEN MAAR 8ER PAKOS AAN HAHAAHAH !!

 30. er zijn zoveel dingen haramm
  maar mensen doen het toch wel
  of tatoeage de enige is dat haram is
  doe minder schijnheilig mensen
  mensen die zo komen praten zijn zelf het ergste van allemaal
  en ik geloof helemaal niet dat jongens buiten het ook gaan leren

 31. en wat maken julie ruzie om moslims en hindoes
  het heeft met je persoonlijkheid te maken of je een goed persoon bent of niet en niet met je geloof of je land
  het heeft te maken met wat voor (hart) je hebt

 32. nee rahul ik ben niet eens met je . als je goed kijk naar de kledingstijl van mensen ze gaan allemaal na aapen van die actors enzo ook met tatoe gaan ze ook na aapen dus.en jij hoeft niet mee bemoein dat die mensen ruzie hebben .ze moeten zelf oplossen.

 33. maroko zendabad en hindoestanse jonges lopen ook achter marokaanse meisjes aan hahahahahah

 34. wt ben jj stiil gewordee reena?
  voriige x had jj sOowveel commentaar,
  Heb jj nu nixx meer te segge hahahaahahahahah

 35. wow vet gaaf
  dat hij dit voor zijn liefde heeft gedaan
  maar als het straks uit is zit hij met een tatoo opgescheept

 36. wow vet gaaf die tatoo
  niet omdat hij dan stoer lijkt ofzo
  maar die tatoo laat merken hoe veel hij van haar houdt
  maakt niet uit of hij een moslim is
  of hindoestaans ze houden van elkaar daar gaat het om

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.