Bollywood rol voor Penelope Cruz

Bollywood rol voor Penelope CruzDe beroemde Hollywood actrice Penelope Cruz is door filmmaker Anurag Basu benaderd voor een rol in zijn nieuwe Bollywood film ‘Next’ waarin Bollywood hunk Hrithik Roshan haar tegenspeler zal zijn. De Mumbai Mirror meldt dat Rakesh Roshan, de vader van Hrithik, de film zal produceren en op dit moment met Anurag Basu in Los Angeles zit om met de Spaanse actrice te onderhandelen.

Het script van de film vereist een vrouwelijke personage van Spaanse of Latijns-Amerikaanse komaf. Naar het schijnt was Sonam Kapoor voor de rol benaderd, maar zij heeft het aanbod afgeslagen vanwege de pikante scenes. De 33-jarige Cruz die bekend staat om haar filmrollen in Vanilla Sky, Blow en Volver zou volgens Hrithik geknipt zijn voor de rol. We zijn dan ook benieuwd of de onderhandelingen zullen slagen aangezien de Spaanse schoonheid een honorarium hanteert van $1,6 miljoen dollar.

28 REACTIES

 1. Nou als ik zo leest 1.6 miljoen dollar is veel geld voor de Indiers!
  Dus onderhandeling gaat zeker niet door !

 2. ik vind het vet leuk
  mijn coltuur is dan over al wand ze gaan het bijna in alle landen
  die film kijken omdat zij eer in speelt en ik ga zo ie zo die film hallen

  wand ritte speelt er in

  groetjes yaanu xxxx doeii D:

 3. so so dat is goed nieuws. maar zij echt een heel knap meisje. maar zei komt mij ook bekend voor bij Lòreal Paris. maarja ik vind haar wel goed passen samsen met hitrik ik oop dat het wat wordt.
  groeten uit gorinchem

 4. nou …nou egt een hoop geld hoor vind best wel stom nu gaat bollywood met hollywoodw8 maar na deze vilm gaan er meer vilms met hollywood actrises en actuers komen

  majah ik vind het tijd verspilleng eigenlijk wil ik meeeer vilms met srajol ander sg aik doooood

  srkajol-loverr

 5. trouwens mensen en reactie gevers ik ben kajol-loverr
  maar ik heb mijn naam veranderd effe voofr de duidelijk heid byebye

 6. hoop egt dat het geen roddels is, zou graag willen zien met haar in bollywoodfilms, maar ja de kans is dan zeer klein denk ik

 7. srry hoor maar ik weet niert wat jullie lopen te poepen want hritik is alnag getrouwd en heeft al kinderen waar voor zette jullie allemaal zuklke dome dingen als jullie niks kunnen zegge dn mioet je gewoon je moet houdenh maar wat komen ze nu in BOLLTYWOOD DOEN DN alleen om beroemd te worden Nou bHAAR ein jha sab ke sab ebn ze is hellemaal niet moi9ie NIET MOOIER DN DEEPIKA EN NIET MOIIE DN AISWARYA RAI

  SHAMJHE

  SHIRANI

 8. Leikt me egt leuk om haar in een film te zien in bollywood.
  Ik hoop dat het een leuke film wordt.
  🙂 🙂 🙂

 9. so zou leuke film woorden. ik ben beneeuwd.
  en vooral dat tegenspeler hrithik roshan is . live you hrithik

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.