Musical: ‘Bollywood maar dan anders’

Bollywood maar dan anders‘Bollywood maar dan anders’, is een veelbelovende musical van Nederlandse bodem die op 15 maart in première gaat in het Theater Zuidplein te Rotterdam. Tijdens de musical wordt een tijdreis gemaakt door de geschiedenis van Bollywood en India. Startend bij het jaar 1931, wanneer de eerste geluidsfilm verscheen in India zullen de belangrijkste ontwikkelingen binnen Bollywood en India op unieke wijze neergezet worden middels dans, live muziek, zang en toneel.

De Indiase en Bollywoodcultuur zullen gecombineerd worden met aspecten uit verschillende culturen, zoals de Arabische mystiek, Latijnse sensualiteit en de gevarieerde Westerse cultuur. De karakteristieke aspecten van Bollywood komen met name tot uiting in de kleding en de muziek.

18 REACTIES

  1. Is dit ook een musical zoals ’toen’ de ” Bhrati Show” ? …
    In elk geval ben wel geinttereseerd, maar hoe kan ik reserveren, er staat nergens iets op , ik zie het althans niet direct ergens staan …

  2. cooool,leuk man love it! (K)
    ik ga zeker wel`1e keer voor mij 😛 🙂 😉
    ben benieuwd!! (K) (L)

  3. Wauwwwww!! Ziet er vet uit!! In de zaal zijn er geen kaarten meer, ik zit jammer genoeg op t balkon. Welke plaatsen hebben jullie?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.