Bollywood sterren bij presentatie Force India

Bollywood sterren bij presentatie Force IndiaAfgelopen week heeft Force India haar nieuwe bolide gepresenteerd. Volgens diverse media leek de presentatie in het Indiase Mumbai meer op een filmpremière. Veel Bollywood sterren kwamen af op het evenement, waaronder de nu al wereldberoemde Bollywood actrice Shilpa Shetty. De Indiase Teameigenaar en miljonair Vijay Mallya was blij met de aandacht van deze Bollywood sterren en vertelde dat met Force India een droom is uitgekomen.

Dit is niet alleen een belangrijke dag voor de Indiase autosport, dit is een belangrijke dag voor heel India”, zei Mallya in een toespraak. “De Indiase economie groeit gestaag en de Formule 1 heeft om die reden een grote toekomst in dit land. Natuurlijk blijft cricket de belangrijkste sport voor de Indiërs, maar ik hoop dat de hele natie op een dag kan juichen voor ons nationale Formule 1-team. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat een team onder de Indiase vlag zal rijden in het wereldkampioenschap Formule 1.

De VJM01, zoals de nieuwe auto officieel gaat heten, zal op 25 februari zijn baandebuut beleven, op het circuit van Barcelona.

14 REACTIES

  1. LADIES AND GENTLEMEN!!!!

    Ik hoor net dat tijdens de Romance suprise party in Duitsland (gisteren 10-02-08) is bekend gemaakt dat er een TEMPTATION 2008 KOMT MET SRK!!!!!!!!!!!!!!!! Iemand heeft nu al een ticket gekregen als hoofdprijs van de event!!!
    Waarschijnlijk komt hij naar Berlijn en Düsseldorf en waarschijnlijk ook naar NEDERLAND!!!! Maar ik moet het nog even navragen. Let’s all pray.. ik hoop zooo dat hij komt.

    bollywood.nl.. is sleeping 😀 😀 😛 haha

  2. WaaaHHHH
    Cool zeg !!!!
    en dat van SHRK is helemaal VETT met dubbel T
    Ik wil erheen gaaan
    XxXxXjes bollywoodlovertje!!!… 😀 😉
    SWeetu Wat moet ikz onder je
    Hou ons en mij op de hoogte
    bollywood .nl blijf een beetje erbij 😀 😉

  3. @ sweetu!

    als je meer weet zeg ’t dan please… I just want to meet him….

    hij is gister en vandaag op tv geweest op cnn kanaal, ik heb geen kabel niks maar ik zag het toevallig. het ging over srk… it was just sooo fantastic.. vandaag om half negen of om half 8 op cnn.. everybody got this channel… dus kijk er maar naar vooral voor de srk fans
    😉 nou,, doei..
    Xm

  4. OK nou weet ik het officeel Temptations 2008 will only include Germany, Holland and India in 2008.
    In 2009 zijn alle andere delen van de wereld aan de beurt!!!

  5. hou mij op de hoogte sweetu ik moet wat voor ckv doen en misschien kan ik dan naar hem .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. @ sweetu-> betekend dat dat hier ook zo’n tempatation word gehouden 😮 .. met die optredens enzo.. das chiLL men..
    maar eh ik kan dr tog niet heen dus.. 😉 maar als srk komt 🙂 dan kan ik m misschien tegenkomen!

    Xme

  7. Filmi heb je zelf geen inspiratie? Je moet er wel aan werken, want ik kan niet alles voor je voorkauwen..:p!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.