Abhishek viert verjaardag in Jaipur

AbhishekBollywood ster Abhishek Bachchan viert vandaag zijn 32e verjaardag in Jaipur. In plaats van een uitbundig feest heeft hij gekozen voor een rustige dag met zijn lieftallige vrouw Aishwarya en ouders. Jaipur is een hele speciale plek voor Abhishek en Aishwarya omdat daar de liefde tussen hen opbloeide tijdens de opnames van de film ‘Umrao Jaan’.

23 REACTIES

  1. ‘Jab Log Tumhari Burayi Karne Langen Toh Samajh Lo Tarakki Kar Rahe Ho’ HAPPY BIRTHDAY GURU BACHCHAN.

  2. gefeliciteerd!
    hebben jullie film van laaga chunairi mein daag gezien. het is een film van hem en ranimukerjee en die jongen en meisje van aaja nachle. echt het is echt een hele mooie film abishek heeft echt eel lief gwerkt in dit film maar ooh ja die kunal kapoor die ook hierin heeft gewerkt is echt fucking knap vinden jullie dat neit..?

  3. gefeliciteerd abhi, maarre ik snap niet wrm er wel een melding wordt gemaakt van abhisheks verjaardag en niet over de verjaardag van Hrithik Roshan… die was op 10 januari jarig… vlgs mij is hrithik tog populairder dan abhi of heb ik iets gemist…

  4. Van harte abishek
    dat je nog eeen lang en gelukkig leven zal hbbn met je vrouwtje aishwary haha:D 😛 ;););)

  5. zooow okeey maar dan is ash jonger dan hem want zij is 34 en hij 32 wuahuaha dom hoor maar jah 2 jaar maar verschillll

  6. Samira, hij is in 1976 geboren en zijn zus in 1974. Ze zijn dus beide in de 30. Op IMDB staat een verkeerd jaartal namelijk 1965, maar dat klopt dus niet.

  7. Ja Seg Hrithik jaarig en wordt een eens niet vermeld? Dat is pas een zonde!

    Snif happy birth to him abhi! Maar is Aish nu zwanger of niet?
    Tis toch effe lang geleden hé

    kis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.