Zayed Khan vernoemt zoon naar Zidane

Zayed Khan vernoemt zoon naar ZidaneBollywood acteur Zayed Khan en zijn vrouw Mallika zijn helemaal in de wolken met hun zoon, Zidaan Zayed Abbas Khan, die naar de beroemde en Zayeds favoriete Franse voetballer Zinédine Yazid Zidane vernoemd is. Hoewel het jongetje op 18 januari, twee weken te vroeg, geboren is doet hij het erg goed.

Volgens Zayed is hun zoon een goede mix van zijn ouders. Helaas gaat het met de acteercarrière van Zayed minder goed. Zijn debuutfilm ‘Chura liyaa hai tumne’ uit 2003 met Esha Deol was geen succes. Hij heeft daarna nog wel in een aantal films gespeeld, maar blonk niet uit met zijn acteerprestaties.

41 REACTIES

 1. maakt niet uit zayed dat komt later nu moet je aandacht geven aan je zidane …leuke naam

 2. aagh wat schattig r ik vind ook eigenlijk dat zayed niet kan acteren. en hij is ook niet echt mooi. mr toch gefeliciteerd met jullie zoontje.(K)

 3. zooo leuk man nog een kleine khan erbij
  k wist niet dat z’n vrouw in v8ting was maar leuk man
  jammer dat zijn prestaties niet zo goed waren
  hin is best wel goed in acteren
  vooral in film speed
  daar was hij heel goed maar jah
  k weet niet wat die film mesne alle maal lullen hoor
  ik vind heb gwn goed klaar en daar hou ik het er bij :P:P:P::P

 4. Heey ,, leuk
  Gefeliciteerd Zayed
  en zijn vrouw ook natuurlijk
  :D:D
  ik hoop dat het baby tjuh Heeel Gezond wordt
  XxXjes bollywoodlovertjuh

 5. precies bij mij ook ik ben fan van zayed khan en ik vind dat je het goed doet in je filmen van harte gefeliciteerd met jullei kindje..

 6. Zidane is een achternaam hahaahahahahaha,

  onze vriend had zn zoontje zinedine moeten noemen hahaha oh mijn god.

  als je fan bent van diego maradona, ga je je kind toch niet maradona als voornaam geven lolllllllll, maar diego.

  aii aii de iq van de bollywood acteur…

 7. noujaaa, iedreen zijn eigen mening maar die zidane mag k egt niet, egt een kk valsspeler met het afgelopen WK!! mja GELUKKIG had italie gewonnen, mja als hij egt zo een fan is, doet ie het wel he

 8. Gefeliciteert! zoo leuk!
  maar gaat het egt slecht dan met zijn carriere want ik vond de ‘laatste’films van hem wel goed, ik was blij dat hij weer speelde! zoals in cash&Speed ik vond em daarin goed hoor 😛
  mjaaa hoopelijk gaat tie in nog meer films acteren!

 9. gefelicteert!!! ik vind het echt heel leuk
  ik wist niet eens dat ze zwanger was man
  ik hoop dat er een film uitkomt met dat kindje
  als die jongetje wel wat groooter is natuurlijk

  nog maals gefeliciteert groetjes anjalie

 10. Hoi jongens

  ik heb gehoord dat op 4 Juni Bollywood (SRK, Rani Mukherjee, Amitabh Abhishek Aishwarya Bachchan, Hritik en Arjun Rampal) naar NL komen!!

  Amsterdam Arena voor de ZEE awards.

  voor meer informatie
  mail naar

  Bollywood@NL@info.net

 11. hey zayed khan neger wat ze zeggen ze zein gek en gefeliziteert met je kindje man ik hoop dat alhha met hem is en dat i gelukig is son nogenkeer gefeliciteert zayed hoop je gulukiche wensen zayed khan .love mallika khan .ps dont tink that i say main name whit u wifer bcoze main name is mallika khan too so dont tink .love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sent me zidane pics pls

 12. zayed en mailika gefeliciteerd met jullie zoontje de naam is heel mooi zidane en zayed veel succes met je film wereld en ik ben je grootste fan ik heb al je films gezien en al je films zijn superhit hoor mensen lullen gewoon heel veel en je bent een super goeie acteur

  I LOVE YOU CHANDINIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.