Kareena topless op verzoek van Saif

Kareena toplessNa het romantische gebaar van Bollywood ster Saif Ali Khan, een tatoeage met Kareena’s naam, heeft Bollywood actrice Kareena Kapoor op haar beurt weer iets terug gedaan. Het gerucht gaat dat zij op verzoek van Saif topless is gegaan tijdens hun verblijf in Griekenland. Volgens aanwezigen op de filmset van Tashan kwam Saif met het idee voor de topless scene om de film op te leuken. Hij heeft het idee eerst aan Kareena voorgelegd en zij heeft meteen ingestemd, waarna ze het met de film makers hebben besproken.

Naar het schijnt, zal Kareena te zien zijn in een scene waarbij ze in een bikini uit het zwembad komt en zich uitkleedt. De scene is zo geschoten dat je alleen haar ontblote rug ziet. Kareena had in het begin wel moeite met de opname omdat ze niet helemaal tevreden was met haar figuur, maar Saif heeft haar ervan verzekerd dat ze er perfect uitzag en dat de scene een goede zet zou zijn voor haar carrière en de film.

54 REACTIES

 1. wwoowowwwwowowowow wat ze gaat te ver man tzzzzzzzz
  wat zal dit pijnleiden voor shahid kapur man becharaa die arme
  cheack haar.. opeens naakt wil spele ze is niksss

 2. Dit “dat de scene een goede zet zou zijn voor haar carrière en de film” vindt ik nergens op slaan !!

  Het begint al een beetje op Hollywood te lijken !! Nu Topless straks helemaal naakt ..!! Nou jah mijn mening .. en wat Kareena doet doet ze voor zich zelf .. !!

  Groetjes,
  D4TLi

 3. Hey alllemaal
  Dit vind ik egt nergens opslaan
  hoor !!!! egt te erg vind ik het 🙁
  ik vind STOM Shadid
  XxX jes Bollywoodlovertjuuh

 4. En Saif heeft dit voorgesteld… nou wat een man.
  Hij vind het blijbaar leuk dat iedereen zijn vriendin
  halfnaakt ziet. whaha

 5. @D4Tli
  Waarom zijn we weer schijnheilig. Het is toch mooi naakt en kussen in een film. Kijken jullie niet naar Amerikaanse films. Waarom dan niet in Bollywoodfilms

 6. Reactie namens mezelf & 2 leuke vriendinnen(Saif’s fans)

  Foto lijkt nep. Saif zoiets vragen? Onwaarschijnlijk!Voor haar carrière?!Kareena won a best actress award for for her film ‘Jab We Met'(Star News)
  By the way, it’s not a big deal rug van achteren laten zien/bikini of badpak dragen.In hele oude films en foto’s was blote rug heel normaal en zelfs badpak (gezien in archief van mijn zus).Kareena heeft een goed figuur, mooie rug en is afterall de kleindochter van showman Raj Kapoor.Hij was alom bekende aanbidder van vrouwelijk schoon(lees:specially heroine’s body)en zie ook ‘Ram Teri Ganga Maili’ en ‘Satyam Shivan Sundaram’.

 7. OMG wat een vies kind zeg ze wil gewoon alles doen voor geld en juist helemaal niej voor de liefde als ze voor de liefde ging zou je shahid kapoor niej verlaten, maja eens een een vies kind altijd een vieskind!

 8. wat!! eigenlijk ( mijn mening ) moet je zo iets zelf willen en niet omdat je vriendje dat leuk vindt …maar je moet er ook niet ongemakkelijk bij voelen maar het moet vaak van de makers…als actrice moet je ook over de grens gaan ..ik denk dat ze zo denken.

 9. ik vien dat nu alei ik hebb niet zo veel te ze gen ege lek ik vien dat kareena nu overderfet ze was samen met Shahid en nu met saif li khan ik vien dat Shahid en Amrita beter nu samen gaan zen oke bye

 10. ho my god , zij spoor het echt niet. zij is een echte oer zeg. volgens mij binnen kort kunnen we niet meer naar bollywood films kijken want het woord erger dan hollywoods filmen .

 11. HAHHAHAHAHA
  war eens sukkel
  gaat ze voor een jongen zich naakt in
  een film spelen hahaha
  HOERRRRRRRRRRRRRRRR

  MSK

 12. Dit is niet de eerste keer dat ze topless gaat.
  In film Bewafaa deed ze dat ook. In die ene scene waarin ze uit het bad komt. Daar zie je ook alleen haar rug.
  Blijkbaar is ze het gewend.

 13. Nou ja tegenwoordig wordt het steeds gekker met bollywood en vooral met Kareena eerst heeft ze shahid gebruikt dan kiest ze voor Saif(haar leven kan mij eigenlijk niet schelen met wie ze gaat) En nu gaat ze haar zelf uitkleden voor de camera want vindt de overheid daar van een kus is streng verboden maar bloot voor de camera mag dat ook?

 14. of zij de enige is die bloot is hahahaaa. zoVan ze gaat te ver!!! Andere zijn nog erger. zelfs gewone mensen zijn nu zo bloot dat filmpjes daar vergleken niks zijn. wat verwachten julie dan van een actrice??
  Er komt echt alleen maar negatieve nieuws over kareena op deze site. Ze is echt niet het beste maar ook niet het slechtste.Er zijn ook gewoon mensen die onzin zeggen zoals: kareena pakt alle jongens af, hrithik, shahid, saif….. ik vind dat je mensen niet af kan pakken. Het komt altijd van 2 kanten. hoe kan kareena ze afpakken als ze het niet willen? ze kan mensen heus niet dwingen.
  Het komt heus niet door kareena dat bollywood op hollywood lijkt

 15. @ hp je bent zeker een jonge;; zo te zien aan je praatjes…

  ze is pas echt een viezerik sorry hoor;; maar waar is haar waarde voor haar lichaam gebleven, die is helemaal weg. nu weet voortaan zowat iedereen hoe ze eruit ziet onder haar kleren, de grootste deel..

  nog een hollwyood **** in action.

 16. omg ik vind dit echt helemaal nergens op slaan saif is dan ook een klootzak dat hij haar vriendin zo blooot laat filmen en de hele wereld kijkt er naar ik bedoel hou het lekker voor je zelf kan hij er lekker alleen van genieten(haar bloten lichaam). maarja ik denk dat de toekomst van bollywood HOLLYWOOD wordt:P ahahahah ik denk dat ik voortaan die films niet meer smaen met mijn ouders moet kijken

 17. @ jeweettoch

  Heeft niks met schijnheilig te maken !! Het is zo, wat Bollywood zo mooi maakt is dat ze naturel zijn in hun films wat betreft hun liefde .. Als ze zouden zoenen en naakt zouden poseren in de films, dan zou ik geen verschil zien tussen Bollywood en Hollywood …

  Van Hollywood zijn we dat wel bekend mee zoenen, vrijen ect ect … Maar omdat je dit soort dingen niet van Bollywood gewend bent ga je anders naar kijken !! En dat zien sommige mensen zoals JIJ niet !!

  Nou jah zo is het wel genoeg en niet te vergeten IEDER Z’N MENING !!

  Groetjes,
  D4TLi

 18. ieellll zij past tog helemaal niet joh
  se doet dit gwn om shaid te wijzen dat se zonder hem kan
  en omggdd die stel passen niet eens met elkaaar en dan dit er nog bij se stelt haar gwn weg aan met die lijn van haar se wilt gwn dat shaif iets segt over haar bodyyy:S
  dat is zooo ieel jonge egt maar jah
  ben blij dt ik het niet ben en ow jah binnen kort
  komt er een kleine shaif het word een jonge
  ze is pas zwanger zo een weekje ofoz maar ze vertelt het niemand maar oki doeggg genoeg voor vandaag

 19. heyy,,
  dat is egt niet normaal meer zo zielig voor shahid hij zo veel leuker .
  maar die wijff moet het zelf weten.
  P.S. ik vin kareene egt niett moooiii :p

 20. ze is gek alles ze dat doet ze spoort niet man zouden jullie dat doen nou ik niet!!!!! ze is dom vieze kutwijf

 21. Wij zijn nog niet zo gewend aan “naakt”.
  Verkrachten dat is gewoon toch, maar naakt of halfnaakt, we
  moeten er niet aan denken och, of niet??

  Gr.
  Mea

 22. Aineee
  Diitt Is eGt Sjoww ErruG
  ZiielugG VoorR Shahid KapoorR
  Hy Verdiient Diit eGt niejj:O
  KnkrR Viieze HooerrR:O
  &&Kvond Diie Fiilm
  Jab We Met nOg net
  Sjow Leukk….
  && Kyk Hoe Ze In Het Egt Is:S

 23. @ sweetu
  ik heb het gezien
  maar echt een mongool is hij dat hij tatoeage heeft gedaan
  ik vind het zooo dom, het lijkt of kareena hem eerste liefde is.

 24. Man…I never knew there was a Dutch language website for Bollywood….are Hindi films that popular in Holland? Though I don’t understand a word of this website, it makes me feel good as Indian that Hindi movies are appreciated in so many places. I’m sure some of you are ethnic Indians and some may be Europeans…whatever it is I’m going to visit this site again. Keep up the good work.

  Sorry I can’t speak Dutch 🙂

 25. Waar gaat de Bollywood wereld heen man?!
  De een gaat naakt, de ander moet 8 kilo kwijt.
  Kom op man, dat is geen Bollywood meer. Dat is HOLLYwood!
  Waar zijn de tijden gebleven waar alles nog netjes was?
  De films die je nog gewoon met je ouders kon bekijken.
  Geef mij maar de oude nette films van vroeger,
  waar alles om liefde draaiden en niet om sex.

 26. Tsja… Waar maken jullie je druk om. Há?
  Je ziet alleeen haar RUG dat hebben we/jullie wel vaker in een film gezien. Ga niet zo scheinheilig doen. Anders kijk je het tog gwoon niet. Jullie noemen haar nu wel een H.oer of dat ze geen respect voor der eigen lichaam heeft.. Dat hoeft niet eens zo te zijn stelletje varkens hieró. Jullie hebben geen OPVOEDING gehad (op een paar na) Zomaar iemand uitschelden. Ga je eerst een potje schamen en janken in een hoekje, Kom dan hier zó over haar praten.;)

 27. wabooo saif en kareena ik dagt dat nooit van hun gatver ik zie ze nou niet als een stelltje maar okke als ze van elkaar egt houden tjaa

 28. Hi guys ik geloof er nix van want ik herken het gezicht van het indiase liedje yeh mera dil from Don daar speelt en zingt ze in het is hartsikke nep het is een andere meisje

 29. nou ze is idd nep en dat ze dat doet omdat saif het vraagt ik snap niet dat ze dat doet maar ja je ziety aleen haar rug maar ik vind het wel dom van der

 30. ja ik ben het een met diegene van hollywood
  bollywood is bollywood en niet hollywood dat ze in hollywood strippen en naakt gaan hoefen ze bniet in bollwood films te doen bolywood films gaan egt de hollywood kant op egt stom
  maar tog zijn ze nog wel leuk

 31. Als Preity, Rani,Bipasha…. z’n rug laten zien wordt er niks gezegd, maar als Kareena Kapoor is iets gaat doen is het ineens een hoer, Doe niet zo scheinheilig joh, het is haar leven toch! Trouwens als jullie de betekenis van een hoer niet weten, gebruik het woord dan ook niet he! Ze is toch niet met iemand naar bed gegaan voor geld, awel wat zagen jullie dan?!

 32. Uhmm,, Love Hrithik
  Kareena is geen hoer ze is juist slim dAT ZE HET DOET KRIJGT ZE VAS EN ZEKER VEEL GELD VOOR

  lOVE kAREENA eN SAIF

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.