Miss India Holland Verkiezing 2007 in Den Haag

Komend weekend (zondag 16 december) organiseert de stichting Indian Culture Society voor de 5e keer de ‘Miss India Holland Verkiezing. Het culturele evenement zal dit jaaar plaatsvinden in het Atrium van het Stadhuis in Den Haag. In totaal zullen 11 kandidaten op die dag strijden om de titel ‘Miss India Holland 2007’.

Vorig jaar werd de 19-jarige Celina Kalfane uit Almelo gekozen tot Miss India Holland 2006. Zij mocht Nederland gaan vertegenwoordigen op de Miss India WorldWide Verkiezing.

De Miss India Holland Verkiezing is een jaarlijks terugkerend evenement voor dames van hindostaanse afkomst. Het is opgebouwd uit een aantal rondes waaronder de Gala kledingronde, talentenronde, de Indiase kledingronde en de vragenronde.

23 REACTIES

 1. leuk man ,maar mense geve sidch op terwijl se kk leluk sijn. je weet tog net als idols enso, maar is wel leuk man.

 2. waarom miss india holland terwijl er geen indiaase mensen zijn..
  er zijn alleen maar surinamers,dan kunnen ze beter miss surinam holland doen:@

 3. Weetje dIE MENSEN die hun hebben later door gaan
  tot Miss finale moeten ff naar HAns Anders Gaan .

  iedereen is gwn heef erg Lelijk klaar!

 4. Dat waren echt geen mooie vrouwen en terwijl de vrouwen rechtstreeks uit india wel veel mooier zijn ook als zij niet-westers zijn.

  hier heb je het zoveel beter… klimaat, cosmetica etc..
  en nog steeds ben je lelijk?

  waarom zijn suri hindoevrouwen gewoon wat minder dan echt indiase vrouwen? wie kan me dat uitleggen?

 5. Dit is allemaal nep , Vooral vorig jaar dat meisje had het echt niet moeten worden maar dat is weer mijn mening he, xD

 6. leuk maar ik dacht dat er ook een bikinie ronde in zat want in india hebben ze die wel? maar jah wel leuk om te horen

 7. hoi, Indiase mensen moeten er iets aan doen tegen dit neppigheid van m.i.h.verkiezing. In eerste instantie moet ze iets aan de naam doen. Hoe kunnen ze het miss india holland noemen als er alleen maar coelies aan deelnemen. Een naam die zal kloppen zou iets zijn van Miss coelie holland of zo iets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.