Aishwarya’s eerste modeshow na huwelijk

Aishwarya’s eerste modeshowBollywood ster Aishwarya Rai Bachchan heeft na haar huwelijk weer voor het eerst een modeshow gelopen voor een nieuwe bruidscollectie van het luxueuze horlogemerk Longines. Gisteren poseerde een zichtbaar gelukkige Aish voor de camera’s en was ook erg welwillend om alle vragen te beantwoorden over haar huwelijk en vermoedelijke zwangerschap.

De voormalige schoonheidskonigin vertelde dat het getrouwde leven haar uitstekend bevalt. “Ik zit in een geweldige fase van mijn leven en voel me echt gezegend. Abhishek en ik hebben het nog steeds over onze huwelijksreis”, aldus Aish. Los van haar huwelijk is ze ook erg enthousiast over haar grote Hollywood project, het vervolg op Pink Panther, The Pink Panther Deux met Steve Martin waarin zij de hoofdrol vertolkt van crimineel expert.

Hoewel uit het interview met Aishwarya niet duidelijk is geworden of ze zwanger is, hebben wij onder meer vanwege haar vollere gezicht toch een sterk vermoeden dat ze wel in blijde verwachting is.
(Photo: REUTERS/Vijay Mathur)

61 REACTIES

  1. Sow Sow … 😀 Ze Is ZoooW Mooi Man !! Wens haar veel succes in het toekomst en cariere … En gefeliciteerd met zijn zwangerschap ( als ze zwanger is, hoop ’t wel voor hun ) 😀

    Groetjes

    D4TLi

  2. eej ze is wel mooi geworden maar beetje aangekomen bij gezicht
    wow man ashwarya zwanger pffff haha leuk om te horen…

  3. 6 Dec 2007 om 7:45 am
    Sow Sow … Ze Is ZoooW Mooi Man !! Wens haar veel succes in het toekomst en cariere … En gefeliciteerd met zijn zwangerschap ( als ze zwanger is, hoop ‘t wel voor hun )

    Groetjes

    D4TLi

  4. zij is egt vet cool ..en dat zal bij mij egt altijd bljven
    en ik bent egt superblij!!!als ze blijkt zwanger te zijn ik hoop dat het jongen of meisje is en hopelijk is die net zo mooi als aishwarya of abishek…en ik heb er wel vrede mee als ze gaat stoppen met acteren.

  5. Als ze zwanger was zou ze zich denk ik niet verheugen op die pink panter film.. die zouze dan toch niet kunnen maken
    en volgens mij worden alle (hindoestaanse) vrouwen na het huwelijk wat voller !!
    maja. ..

  6. Owww wat leuk om te horen dat ze blijkbaar zwanger is,
    leuk voor hun man. en ze is idd mooi!!
    Aish ´nd Abhi wish u a good live together!! (L)

  7. yyeaaahhh hopelijk is ze zwangerr!!!
    Vett mannn

    WooooW bij google staat een blooote foto van haar!!!!
    Ik dnk dat ie nep is mann maar lijkt behoorlijk egttt :O

    gwn google daarna afbeeldingen.

  8. sow sow ze is in verw8ting van een tweeling jah jammer dat abishek wel niet zo mooi is 😛 maar jah zij maakt het veel mooier
    na dat se d’r heeft later opareren aan de gezicht blijft ze nog steeds mooi dit word haar 3kind zozo mamma is back in town:P

  9. hier jullie lullen mensen ik zei het eerst van jullie allemaal dat ze zwanger was ik had op zee tv gezien maar jullie mensen kunnen niet betelen zee tv vandaar dat jullie niet weten ik had gelijk!!!!!!!!!!oh ja get a life jullie allemaal

  10. nja ik zelf als Turk/Iraans/Russisch/Ned. ben het hindoeisme pas een tijd gelden beginnen te ontdekken hoe mooie cultuur het eig. & natuurlijk de films,dans,muziek heeft me ook wel gepakt! naja het is allemaal door Aishwarya Rai gekomen ik zag haar film ”The last legend”
    en d8 wow dat is een supper mooi dame ik zocht haar naam op en kwam achter dat ze hindi was en kwam zo achter dat er eig. heel veel beauty chicks waren dusjh dat was mijn story ;P maja wat ik nu bedoel door zulke dingen als non-hindi tog aangetrokken voel net zoals vele andere non-hindi’s ont. Aish hoop dat je dochter baart dan maakt me broertje teminste nog kans mhauhhua xD

  11. niet te geloven ze is zo mooi sjonge jonge elke keer als ik na haar kijk dan word ik gek oogverblindend schoonheid en ik hoop ook dat ze zwanger is ze heeft zo mooi leven volges mij, ik woord wel jeloers soms maar geniet wel van haar

  12. Ik hoop dat,ze veel kinderen zullen hebben een stuk of vier dan kan wel een van ze een superstar zijn,net als zijn dadaji.

  13. gefeliciteerd met junior abishek of junior aish .
    \teminste als je wel zwanger bent he anders kan het niet

  14. Super ze ziet er goed uit!
    Ben wel benieuwd of ze wel zwanger of niet is;)
    K heb trouwens wel gelezen op bollywoodplaza.nl dat ze een film met john abraham gaat maken

    AISH YOU ARE THE BEST OF ALL!

  15. geweldig voor haar als ze zwanh=ger is maar haar gezicht moet ik wel toegeven dat het wat dikker is geworden m,aar het is niet zo mmoi als vroeger maar ze acteert great!!

  16. waarom zegt ze gewoon niet of ze zwanger is of niet, maar jah priyanka rulesssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzz

  17. ik hoop dat zij zwanger i sdan hebben we meschien over een tijdje kleine Abhishek of aishwarya vet schatig
    ik hoop eigelijk meer op een kleine aishwarya rai

  18. het aller beste voor haar maar weet niet hoe lang se het nog gaat volhouden met abishek se was al eerst zwanger van vivek maar oki dat kind heeft se laten weghalen(aportis gepleegt)

  19. ik denk trouwens niet dat ze zwanger is anders zou ze toch gewoon thuis rusten want dat zou goed voor haar baby zijn anders is ze heel onverantwoord bezig.

  20. Waneer word het nou echt duidelijk of ze zwanger is ?
    Ze straalt wel zeg het huwelijk heeft haar echt goed gedaan.

  21. egt leuk voor der en misschien Gefelicitterd met de kleine:P

    maar iedereen zit te zeuren of ze zwanger is drm hebben jullie mij:P

    Aishwarya rai heeft gezegd dat ze het fijn als ze een kind zou krijgen.(op zee tv)

    door deze uitspraak gaan er geruchten dat ze zwanger is:S.

    Of aishwarya rai besloten heeft of ze nou een kind gaat nemen dat is wel een vraag maar binnen kort zal er weer en uitgebreiden interview met Aishwarya rai komen en daarin zullen we het natuurlijk uitgebreid over dit onderwerp hebben.

    Dus duidelijkheid Aishwarya rai is niet zwanger maar ze kan het wel hebben besloten

  22. sweetu

    Ben ik de enige die vind dat ze er NIET uitziet?
    Voor het eerst vind ik haar egt lelijk.

    Ja sweetu ik vind haar ook nie zo mooie op die foto en denk ook wel dat die zwanger is met haar vollere gezicht.

    Zoiets kun je nie lang verbergen hé, vroeg of laat gaat het duidelijk worden dus…

    Jah moest ze zwanger zijn dan zou ik blij zijn voor haar!

    Succes

  23. Waarom heeft bepaalde mensen toch zo’n negatieve ideeen,over aish.&abhi.Idont believe it.ze passen gewoon bijelkaar punt uit.geen gemaar en gezeur.

  24. @ trischa

    van wie moet ze anders zwanger zijn ze is met abishek getrouwd -_-‘

    @kaj197

    hoe kom je daar nou weer bij dat ze abortis heeft gepleegd! dat is tgg dom als ze van vivek zwanger zou zijn terwijl zij de ‘queen of bollywood’ is! overal is publicitiet dat zou dan echt wel in het nieuws zijn hoor!

    @Priscilla

    zoo leuk met johnnieeee :d :$ hij is gwn te leuk :$

    Maaarr veel succes aish ALS je zwanger ben , al hoop ik het niet ! wnt dan gaat ze geen filmss meer spelen ensoo ! je kan ook een paar jaartjes w8te :$

    x.

  25. ‘Heey allmaal .. 😛
    Wat tof ze is mooier geworden en nog een aishwariya of een abishek batchan er bij 😛 maar oke ik hoop dat ze nog lang gelukkig blijfen 🙂 En samen nog meer kinderen krijgen maar oke..

    Veeel geluk en Met het nieuwe kind 🙂

  26. Heey Andjanie wrm moet ze niet zwanger worden geef me een goeide reden anders kan ze niet in filmen werken is geen reden :!!! want ik hoop wel dat ze zwanger is want met een kind wordt je liefde sterker dan dat het al is dusss!!

  27. ik ben wel blij voor haar maar ik zou liever willen dat ze met iemand anders getrouwd was want abhi past niet bij haar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.