Shilpa niet anoniem over straat in Den Haag

Bollywood - Shilpa ShettyZe arriveerde per privéjet in Nederland en ze slaapt, net als ooit Prince en de Rolling Stones, in het sjieke Haagse hotel Des Indes. We hebben het over Shilpa Shetty die tot en met donderdag optreedt in Den Haag, in de musical Miss Bollywood. In Het Algemeen Dagblad kun je een uitgebreid artikel over haar lezen, waarin ze aangeeft dat ze zich Den Haag nog herinnert van de uitreiking van de International India Film Academy Awards in 2005.

Wat ze niet weet, is dat de stad de grootste Hindoestaanse gemeenschap van het Europese vasteland kent en ze daardoor minder anoniem over straat kan dan ze had gehoopt. ,,Ze hebben in het hotel een spa en je kunt je laten masseren,’’ zegt ze. ,,Ik denk dat mij daar de komende dagen eens lekker op ga trakteren’’ zegt ze in de krant.

16 REACTIES

  1. pfffff ze word echt beroemd man ik was naar een winkel en lach daar kranten waar zei er op stond haha najaa veel success ik wil ook naar den haag man om haar wel te zien man !!!!
    groewtjuhsszzzzzz

  2. nOujah leuk voor haar. Ik hoop dat ze het hier naar haar zin heeft en ooit nog een keertje terug komt.

  3. echt ik wil haar dan zien hier lopen want ik heb haar niet gezien want in ken alle buurten van den haag!!!!!!! !!!!!!!!!!!

  4. ik was naar die show van haar

    in een woord was het the boommmmmmmmmm
    gezellig lachen drama
    zang dans en alles

    ik zou zo een show vakker gaan

    na ded optrede mochten wij een foto met haar maken en toen ze vertrok naar india
    mocht ik als persoonsbeveiliging mee met der echt een liefe dame is ze gwn te lief

    alllen baap re ze is kapot langgggggg

    haha

  5. kep haar nog gesproken man. denhaag ke bajaarwa me..bahoet mooi larki bah..maangilaa sjadie kareh..ekdam sverlieft hoy gayli

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.