Yana Gupta wederom op cover Maxim

Yana GuptaBollywood ster Yana Gupta heeft zo’n sterke uitstraling dat ze dit jaar voor de tweede keer op de cover van het blad Maxim is gezet. Hoewel de meest recente foto’s in ’t blad erg hot zijn, was Yana totaal niet verlegen tijdens de fotoshoot met niets verhullende kleding. Volgens eigen zeggen voelde de Bollywood babe zich op haar gemak omdat de fotoshoot plaatsvond in Londen.

“Daar zijn de mensen wel gewend aan blote lichamen”, aldus de van oorsprong Tsjechische Yana. De fotosessie is niet de enige reden voor haar bezoek aan Londen. Ze is daar ook voor de opnames van haar muziek album. Tijdens een interview gaf Yana aan dat ze single is en graag een relatie zou willen. Haar ideale man hoeft niet mooi of rijk te zijn, maar wel slim en grappig.

14 REACTIES

  1. Nou jaa geen schaamte.. ze gaat haar gang maar. Don’t care anything about her.. en wie is zij eignelijk nog nooit gezien. ONbeLANGrijk!!!

  2. @laila
    Dhoom in het engels heeft Tata Young gezongen.

    @ yana gupta
    Ik ben jouw ideale man. Ik ben slim en ik heb gevoel voor humor. Oh jah ik ben ook nog eens knap:D

  3. soo ooit gehoord van het word: SCHAAMTE???? see is egt nie normaal. nooit gesien in een film. hoor ook 4 t eerst over haar!!! maar se heeft geen schaamte!!!

  4. HET IS ZOT VIEND IK DAT ZE ME DOEN AAN KIRRS EN IN DE ERSTE KIRRS IS MET PIRYANKA EN ZE DOET HET OK WEL GOED ZE IS OK EN MOOI MEISJE GROETJES BINTA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.