Miss Sri Lanka in film met Amitabh Bachchan

Jacqueline FernandezDe ‘Daily Mirror’ meldt dat Miss Sri Lanka 2006, Jacqueline Fernandez, haar acteerdebuut zal maken in de film ‘Aladdin’. Haar tegenspeler is niemand minder dan Bollywood legende Amitabh Bachchan. Jacqueline zal te zien zijn als prinses Jasmine terwijl Amitabh de rol van ‘Genie’ zal vertolken. De beauty queen, die gek is op Bollywood films, is nu druk bezig om haar Hindi op te poetsen zodat haar tekst achteraf niet opnieuw door een ander ingesproken wordt.

Volgens de krant heeft Fernandez geen acteer ervaring, maar heeft voorheen wel als verslaggever van een zakelijk programma gewerkt. Riteish Deshmukh zal de titelrol op zich nemen en verder zal ook Sanjay Dutt in de film te zien zijn. Het is nog niet bekend wanneer de opnames starten.

Jacqueline Fernandez is de zoveelste schoonheidskoningin die aan het acteren slaat. Zijn er dan nog niet genoeg actrices in Bollywood? Vroeger had je een bepaald aantal Bollywoodsterren die (redelijk) goed bekend waren. Tegenwoordig komen er zoveel namen voorbij dat het lijkt alsof kwantiteit boven kwaliteit gaat.

21 REACTIES

 1. Zo mooi is ze nou ook weer niet maarah… Ik hoop dat ze succes heeft met haar film en gun haar de beste… Goodluck girl!!!!!

 2. veel suc66 maar zo mooi iz she not kajol is mooier
  eee hoe uod zijn julli eigen lijk als ik vragen mag

 3. ze is echt mooi meisje man !!!
  er komen wel veel nieuwe actrices een rol spelen in bollywood
  maar ze is echt beauty mijn mening he
  succes miss..
  groetjess kusjess

 4. Tegenwoordig komen er zoveel namen voorbij dat het lijkt alsof kwantiteit voor kwaliteit gaat

  Kloptt egt helemaal
  Helemaal mee eens!

  maaareeeuu leuk dat Sanjay Dutt weer in eeen film speelt, lang niet gezien joh… maar ik heb gehoord dattie nogal lelijk is geworden..

 5. al die models die komen bollywood ze slapen eerste met producers anders zouden die geen rol hebben plus dat ze spreekt geen hindi .

 6. Eindelijk een sri lankaans iemand in Bollywood:d
  werd eeens tijd sjaa ze is niej als aishwarya rai maarjaa
  geef niej :d

 7. see how bu2ful girls in my land,thay don’t has to sleep with any one.becous sri lanka is not a land u think,go look yourself.don think it is suriname.we got MONY and we are no slaves!!!!!!think be proud about asians.this one is for all surinames in nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.