OSO première was unieke Bollywood gebeurtenis

OSO première was unieke Bollywood gebeurtenisDe onlangs gehouden première van de Bollywood film ‘Om Shanti Om’ in Leisceter Square te Londen kan beschreven worden als een unieke gebeurtenis in de geschiedenis van Bollywood. Dit vanwege de aanwezigheid van zeer prominente beroemdheden als de Indiase staalmagnaat Laxmi Mittal en Hollywood actrice Emma Thompson.

De film ‘Om Shanti Om’ (OSO) is uitgebracht door Red Chillies Entertainment, de eigen productiemaatschappij van Bollywood ster en tevens hoofdrolspeler Shahrukh Khan. In 2002 vond de première van zijn film ‘Ashoka’ ook al in Londen plaats. SRK heeft heel bewust voor de hoofdstad van Engeland gekozen om een internationaal publiek te bereiken. Daarnaast heeft hij een speciale band met Londen en hoopt dat de stad een goede start zal zijn voor het succes van zijn film.

38 REACTIES

 1. Het wordt tijd dat SRK eens naar Amsterdam komt, om zijn films te promoten! Jammer dat ik niet in Londen was….

 2. The first ever red carpet Bollywood film première in Leicester Square in London was: Life in a..Metro! van Shilpa Shetty en hoge politieke prominenten, Britse film en TV persoonlijkheden, haar Big Brother rivaal had ze ook uitgenodigd en daarna was Shilpa uitgenodigd door Queen Elizabeth & Prince Charles op Buckingham Palace for dinner. DIT IS PAS UNIEK!!!! Ik heb het op de video en ook beelden in mijn mailbox. Deze gebeurtenis heeft CNN, BCC 1 + 2 en BCC World gehaald en was zelfs op de Nederlandse show nieuws en Veronica programma blad.
  Shahrukh Khan zei in zijn promo op ZEE TV dat zijn OM Shanti Om de eerste film is. Helemaal niet waar dus!!

 3. Jammer dat het in Londen was.ik hoop dat hij een keer in Nederland zijn film komt promoten.I love you Shahrukh!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. om shanti om was super

  shahrukh je hebt weer een keer bewezen dat je the king khan, king of bollywood, king of my hart bent
  hahah love you

 5. De film Om Shanti Om vindt ik helemaal niet leuk.
  Het is een kopie van Karz.
  Shah rukh komt maar met een goeie verhaal. GEEN FANTASIE>

 6. Waardeloos is deze film.. nog 2 van zulke type film dan mag SRK naar de pomp toelopen met zijn cariere….

 7. heb wel sin om die film te sien. heb gehoord dat de meisje die erin speelt kappa heeft. je weet mar nooit.

 8. Om Shanti Om was een echte topper echt wie echt wel blinkt met deze film is Farah Khan regisseertalent, want dit is nog maar haar 2e film, die ze geregissert heeft,maar ze heeft echt wel bewezen,dat ze buiten een goed choreograaf, ook wel een goed regisseur kan zijn, met Main Hoon Na (haar eerste film als regisseur) heeft ze 3 awards gewonnen nl. beste choreograaf, beste beginneling-regisseur en beste regisseur,dus petje af voor Farah Khan!
  En,ja,Shah Rukh Khan,hij blijft naast Amithab Bachchan,de beste acteur,die er is!

 9. Om Shanti Om was een echte topper echt wie echt wel blinkt met deze film is Farah Khan met haar regisseertalent, want dit is nog maar haar 2e film, die ze geregissert heeft,maar ze heeft echt wel bewezen,dat ze buiten een goed choreograaf, ook wel een goed regisseur kan zijn. Met Main Hoon Na (haar eerste film als regisseur) heeft ze 3 awards gewonnen nl. beste choreograaf, beste beginneling-regisseur en beste regisseur,dus petje af voor Farah Khan!
  En,ja,Shah Rukh Khan,hij blijft naast Amithab Bachchan,de beste acteur,die er is!

 10. @ HJ
  De Bollywoodfilm ‘Om Shanti Om’ is deels geïnspireerd op de Indiase reïncarnatie-film ‘Karz’ (waarin Rishi Kapoor het lied ‘Om Shanti Om’ zong) en deels op de Hollywoodfilm ‘Chances Are’.
  Het is niet gekopieeerd dus!

  Volgendee week ga ik em in de bios zienn! 😀
  Word leuk ! kan niet w8te :$
  xx

 11. omg echt een supper film ikeb da op bios gezien al diemensen waren mee aanhet zingen hahahhaa het was super goede film en wetten jullie wat was de alle beste deel van het film dat alle acteurs en actrisec waren me aan het zingen het was super super superxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  SHK.

 12. het leukste stukje waas teon indat leidje toen hij met kajol die groet van kuch kuch hota hai dee
  dat was egt vet
  na10 jaar

 13. haay!!!

  Ik heb de film gezien maar het is helemaal niet leuk maar saawariya was veeeell beter man moeten jullie ook zien vooral Ranbir Kapoor was vett sgattig en knap en Sonam Kapoor ook duus wat lulle jullie over deze domme film!!!!
  ZE ZIJN DE TOEKOMSTIGE ACTEURS VAN BOLLYWOOD!!!!!
  IK WEET ZEKER DAT ZIJ POPULAIR WORDEN IN BOLLYWOOD!!!

  DOEIIDOEII Bani

 14. Het was echt een Super film Hoor .!! er Zit alles in , (beetje) horror ,romantiek,verdriet,Comedie En al die andere dingen
  Het begin Is een beetje raar MAAR WANNEER SRK WEER NORMAAL IS IS HET ECHT SUPER FILM..!& dat stukje van bhagoo bhagoo Ik heb echt zo hard gelahcen xD

 15. Heb al alle liedjes gedownload van OSO,zijn egt zoo ke leuke liedjes!egt.
  Arjun ziet er egt leuk uit!!!!!
  xxxxxxxxx arjunlover

 16. Ik wou dat ik i london was

  SRK is super sexy

  Na schooltijd iedere dag kijk ik oso nie de hele film hoor!!
  IK vind het laatste stukje er sielig

 17. Ik wou dat ik i london was
  SRK is super sexy
  Na schooltijd iedere dag kijk ik oso nie de hele film hoor!!
  IK vind het laatste stukje er sielig
  Deepika siet er ook heel er leuk uit!!

 18. het wordt tijd dat shahrukhkhan eens naar staphorst of meppel of zwolle komt want daar is hij nog nooit geweest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.