Eerste Bollywood voetbalfilm in première

Goal - Eerste Bollywood voetbalfilmOp 29 November a.s. gaat de eerste Bollywood voetbalfilm ‘Dhan dhana dhan…GOAL’ in première in de Nederlandse bioscopen. De film, met in de hoofdrollen John Abraham, Bipasha Basu, Bomani Irani en Arshad Warshi, is voor een groot deel in London opgenomen. De voetbalscènes spelen zich af in het stadion van onder andere Arsenal en Chelsea. Tevens is er geschoten in het Nou Camp stadion van Barcelona.

‘Dhan dhana dhan…GOAL’ gaat over de voetbalclub ‘Southall United’. Deze gaat door een enorme crisis. Het team heeft slechte voetballers, geen sponsors, toeschouwers blijven weg en niet onbelangrijk ze hebben geen coach. Als de overheid dan ook nog het stukje grond waar de club op speelt dreigt af te pakken, zijn de rapen gaar.

Sir Devi Dayal Dhariwal, eigenaar van de club wil niet dat dit gebeurt. Samen met zijn aanvoerder gaan ze op zoek naar een gerenommeerde coach. En dan is er ook nog de Indiase topvoetballer Sunny Bhasin (John Abraham), hij droomt ervan ooit een keer in de premier league te spelen.

26 REACTIES

 1. Jongenss aub zeg me pleaseee hoe het nou tussen hen gaat!
  Ze waren togh uit elkaar en dan zegt nu weer opeens iemand dat ze gaan trouwen?

  XX moi

 2. Ja jhon en bips zijn samen,

  ik ben blij voor hen trouwens zij passen zo goed bij elkaar!

  Ik hoop dat zij voor altijd samen gaan blijven

  x

 3. oeh lijkt me eGt leuk man!!
  John is eGt lekker joh..
  Is vast een leuke film vooral met John.
  Maarre hebbe jullie Speed gesien?? Is egt goeie film man!!
  loeyoe xx

 4. Hey, afghan_beauty, don’t worry, John Abraham gaat helemaal niet trouwen me Bips, hij heeft gewoon een paar rituelen verricht en langs gegaan bij zijn schoonouders om te laten zien, dat hij misschien wel met haar kan verloven,dus je kan je kans nog wagen, afghan_beauty!!!

 5. Ik ben echt fan van John ik hoop dat hij nog populairder dan dit wordt, want hij is half iranees just like me. Hij lijkt ook best wel op iranees. Maar toch, ik vind john en bipasha van gezicht wel bij elkaar passen maar van binnen niet want bipasha heeft ondertussen ook met andere jongens allerlij digen gehad en hij moet niet zo de moeite doen om bipasha te krijgen want zij is niet waard voor moeite. MOEITE voor zo’n meisje Als BIpasha is ergst wat er kan bestaan.
  Maar toch mischien kan John er ook niks aan doen dat hij zo erg van haar houd

 6. kambizz waarom zet je precies hetzelfdeee tekst overaal?

  isss irritant ….
  komm met wat nieuwss ofZooo : )
  annyway….
  ben je iranees ofsoo?

 7. wat! hij lijk helemaal niet op iranees en hij is ook geen iranees
  hij is hindoestaans en half italiaans dat kan je aan de achternaam ook zien

 8. @ Afghan_beauty gaat jou niks aan waarom ik dit of dat doe of waar ik vandaag kom. Ga lekker tegen andere jongens praten(leuke antwoord?)

  @ Pretty
  oo, ik had hem interview met een iraneese journalist op een iraneese zender gezien
  en op hem concert zei hij dat hij heel erg trots was dat hem mam iranees was en verder als je het niet gelooft gaat mij dan niks aan
  en abraham is ook gewoon een iraneese achernaam
  ben je dan ooit naar Iran geweest?? Je weet heel goed hoe ze eruit zitten. Maar toch je hebt wel de recht om te vinden of hij op een iranees lijkt of niet

 9. DIE BESTEN FILME KOMEN AUS INDIJEN I LOVE HINDU BEST CITZ OF DE WORLD IS INDI HALLO I.M KOM FROM GERMANY THENK YOU VERY MATCH SORRRRRRRRRYYYYY I NO KEN ENGLISH QEST A LIDEL BIT OK I LOVE YOU

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.