Raymann onder de indruk van Shilpa Shetty

Shilpa Shetty bij Raymann is laatJörgen Raymann was buiten zinnen toen hij deze week Bollywood ster Shilpa Shetty mocht interviewen. “Nadat ik, verblind door haar schoonheid, mijn onderkaak van de vloer had geraapt, maakte ik kennis”, schrijft hij zondag in zijn column in De Telegraaf.

Donderdag mocht de presentator de Bollywood-ster aan de tand voelen voor zijn talkshow Raymann is Laat, die gisteren (zaterdag) werd uitgezonden.

Live in de uitzending ondervroeg Tante Es, een typetje van Raymann, Shetty. “Mijn eigen stem nam steeds de overhand en ik had moeite om vrouw te blijven”, schrijft de 41-jarige cabaretier, die tijdens zijn jeugd in Suriname kennis maakte met de Indiase Bollywood cinema, schrijft De Pers.

Shilpa Shetty bij Raymann is laat
Shilpa Shetty bij Raymann
Shilpa Shetty bij Raymann

45 REACTIES

 1. ik heb de show gezien en shilpa is echt mooi !!
  zij is echt gaaf. en die show is ook grappig

  i love u shilpa

 2. jaaaa ik heb gekeke, da was superleuk
  als shahrukh khan ok kajol of rani of iamand anders langs komt, dan ga ik gaan naar raymann is laat!
  helemaal van belgie naar nederland=> het is het waard >3
  xxxxx
  raymann rulezz

 3. leuk mang ik wil hem ook zien :d
  Ik hoop dat het waar is avinash
  want ik kijk bijna altijd naar hindustani tv dus ik hoop dan die aflevering te zien:D

 4. leuk!!!!! voor shilpa

  andere onderwerp
  Maar een vraag, waarom komen alleen maar negatieve nieuws over kareena op deze site??
  het stond dat kareena dat ene shahid had gedumpt terwijl ik gister de intervieuw had gezien dat shahid kareena juist had gedumpt omdat hij weer op amrita viel terwijl kareena echt verliefd op shahid was en deed alles wat shahid zei. En zelfs werd kareena een persoon die shahid echt wou, ze veranderde haar karakter… at alles wat shahid lekker vond, maar toen hij weer op amrita werd, werd kareena jaloers en ging met saif ali khan.
  Ik wou dit zeggen want iedereen zegt kareena is een slet,,, zij dit, dat en toen ik het intervieuw gister zag, vond ik het echt onrechtvaardig. en sorry dat ik over een hele andere onderwerp begon te praten.
  bye groetjes kambiz

 5. Was zoo leuk die aflevering omg!!!! Ik wil ook naar miss bollywood want ben egt een fan van bolywood:D

 6. ik heb ook gezien was leuk allen jammer dat het niet zo lang was en ze kwam pas op het laast ik vond dat de hele show over haar moest gaan ze is helemaal van londen hier heen gekomen maar jah

 7. Voor mensen die de uitzending zaterdag hebben gemist, kunnen dinsdag 13 november 23.30 uur de herhaling bekijken!

  Gr. Ashna

 8. JAa was echt leuk, vooral dat liedje dat Raymann op het laatst song.. weet iemand hoe dat liedje heeT?

 9. egt vet!!!!!! ik heb het gezien!!! wel jammer dat het een beetje kort was !!!!! maar oke ik vond het top om shilpa te zien!!!!!

  @kambiz
  welke amrita?? want er is een amrita rao en een amrita arora

 10. ja het was welmooi, maar shlipa kan zich tog aanstellen, wajoooww zo een aanstellerig mens heb ik nooit gezien!!!!

 11. Hoi hoi,

  Voor degene die de aflevering hebben gemist je kan op http://www.omroep.nl/nps/raymann/# de aflevering weer bekijken.

  Ennuh voor degene die zei ik ben mooier dan Shilpa, leer toch een normaal te schrijven voordat je over je uiterlijkbegint 😉

  Beauty begint binnenin.
  Gr. S

 12. @ Kambiz
  Ik d8 dat alles aan kareena lag, ik heb ook gemerkt dat op deze site meestal negatieve nieuws over kareena kapoor komt. dag trouwens waar kom je vandaan?

 13. ik heb het gezien, het was geweldig tante ES IS GOED DE INDIASE STERREN ZIJN BEELDIG. GEWELDIG EN FANTASTISCH. DE KLEDING VAN WAS PASSELIJK ESCHT EEN SCHOONHEID.

 14. Woooooow We love Youuu Shilpaa….You are the best….anyway diegene moeten hen bek houden die zeggen dat ze lelijk is en dat ze plastische chirurgie heeft ondergaan. Want dan zijn ze Gwn jaloers op haar….

  Kusj. Hella en SoeSoe

 15. shilpa is gwn de beste zij heeft bollywood egt bekend gemaakt ook in het buitenland nu ik vind haar gwn de bommmm!!
  en ze is kk knap!!!!!!!!!!!!

 16. @Ramin
  e pas herati khode moon hasti dighe. Herati mensen zijn eigenlijk ook beetje iranees, ze hebben ongeveer alles hetzelfde.
  Ik ben Tehrani
  bye bye

 17. het was wel erg fa2 rayman
  tante es faka :P:P oke maar shilpa is erg l,euk meid
  en rayman kan goed singen

 18. Het was leuk om zo een schoonheid te zien in Raymann is
  laat,
  Raymann het doet ons ook goed ga zo door!Tante Es.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.