Meet and greet met Naseeruddin Shah

Naseeruddin ShahDeze maand is de Indiase steracteur/regisseur Naseeruddin Shah de speciale gast van het Tropentheater. Shah is een van de weinige Indiase acteurs die carrière maakte in binnen- én buitenland. Te zien zijn zes films met en van Naseeruddin Shah. Verder speelt hij samen met zijn vrouw en dochter in het indrukwekkende theaterstuk ‘Ismat apa ke naam’.

Naseeruddin Shah begon midden jaren zeventig als acteur in het onafhankelijke, niet-commerciële circuit. Iniddels heeft hij zich ontwikkeld tot één van de meest gevraagde karakteracteurs in zowel de alternatieve als commerciële filmwereld, in Bollywood en Hollywood. Zijn bekendste Hollywood rol was die van Captain Nemo in de Amerikaanse film ‘The League of Extraordinary Gentlemen’.

De films zijn te zien van 7-14 november in het Tropentheater. Op 9 november is er ook een ‘meet and greet’ met deze beroemde acteur.

4 REACTIES

  1. oo leuk hebben jullie die film gezien dance dance daar speldie egr een slechte rol hah maar leuk voor hem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.