Film ‘Bollywood Bijlmer’ in première

Bollywood BijlmerIn het Amsterdamse Theater Carré is dit weekend de film ‘Bollywood Bijlmer’ in première gegaan. De film is opgenomen in Amsterdam Zuidoost en speelt in op de populariteit van de Indiase films onder jongeren. De première werd ingeleid door 100 dansers van de dansopleiding van het ROC, die ook in de film meespelen, meldt AT5.

Een Bollywood verhaal heeft altijd hetzelfde thema: Meisje en jongen worden verliefd en zingen en dansen daar de hele film over. Dat is ook het scenario voor deze korte film. Het verhaal speelt in Zuidoost waar een asielzoeker verliefd wordt op een Hindoestaans meisje.

11 REACTIES

 1. Het lijkt me een hele slechte film…

  nederlandse regie enzo zijn ook al zo slecht.. dus het gaat een flop worden dus ik ga ook niet naar dat film in bios..

  is niet geld waard! Geef me maar films zoals don enz en niet zoals devdas enzo afschuwelijk al die cliches

 2. Waarom houden wij Hindoestanen het vooroordeel in stand dat een Bollywoodfilm altijd over ‘meisje en jongen worden verliefd en zingen en dansen daar de hele film over’ gaat?!
  Volgens mij zijn er GENOEG films gemaakt die ergens anders over gaan en nog heel succesvol zijn ook! Vind je het gek dat ‘Nederlanders’ denigrerend praten over Bollywood?!

 3. minder waar is die trots gebleve laat et gwn over aan de egte prowz hoe wil je in de bijlmer nou zo´n film make nog wel met een asielzoeker die verliefd iz 0p een hindoe meid mja late we eerst kijkuh en dang pas klage:P:)

 4. roc AHAHAHA zalwel joh
  ik zie al ” asielzoeker word verliefd op een hindoestaans meisje” HAHAHHAHAHAHAHA ze zoude wel goed bij elkaar passen HAHAHA asiel zoeker met een hindoestaans meisje lOL

 5. ha ne
  man dat is egt nep man ey volgende week is om shantiom inde winkel maaregt wie ddaar naar to gaat krijgt egt zeker spijt dat ie is gegaan
  ik zie al voor me een blanke karan johar als regisuer haaahaaahahahzhahzh

 6. heeyheey,

  ik heb de film vandaag gezien op rtv-nh

  ik herkende een paar mensen van de film..

  maar vond het zelf niet zo heel geloofwaardig, het dansen
  was wel leuk, maar het acteren was vaak wat minder

  ciaossss(K)

  btw.. mensen moeten niet meteen klagen over de film terwijl ze nog niet eens hebben gekeken:S

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.