Aish en Abhishek bezoeken Taj Mahal

Aish en Abhishek bezoeken Taj MahalHet bekendste sterrenkoppel van Bollywood, Aishwarya Rai Bachchan en haar man Abhishek Bachchan, heeft deze week een bezoek gebracht aan de Taj Mahal. Volgens de ‘Times of India’ vergezelde Aish manlief Abhishek die een commercial moest opnemen bij het wereldberoemde monument in Agra.

Hij heeft naast zijn acteerwerk een aantal lucratieve deals gesloten voor commercials met grote merken als American Express, Motorola en recent, Idea Mobile. Terwijl hij aan het werk was, maakte Aishwarya van de gelegenheid gebruik om het mausoleum van binnen te bewonderen.

Eerder werd al bekend dat zij getekend heeft voor een nieuwe film met Ben Kingsley waarin zij de rol zal vertolken van Mumtaz Mahal, echtgenote van Shah Jahan, die de Taj Mahal ter nagedachtenis van zijn vrouw liet bouwen.

57 REACTIES

 1. leuk voor hun. maar ik ben het lelemaal eens dat aish en abhishek
  niet bij elkaar passen. ik vont rani en abhishek beter bij elkaar

 2. Hey Waseem, jij hebt verstand van een KIP.
  kies een hoge flat! geef je wel een duwtje in de rug.

 3. En Aish Is vandaag Jarig… !!! dat jullie dat niet eens vermelden op deze site en sammen Je hebt helemaal gelijk 😉

 4. rani fan
  het gaat niet om het passen ze zijn geen kleren ofsooo..?
  als ze van elkaar houden beter toch .
  doei

 5. ik vind dat abishek niet past met aish.hij past inderdaat met rani schattig koppeltje maar nix aant te doen helaas

 6. ik snap sommige mesne egt nie!!
  ze zijn getrouwd en ze hoeden van elkaar daar is het waarom het telt
  en sommige mensene moeten reageren op het bericht wat er staat en nie andere die past nie bij iederen maakt zelf uit wie die verliefd~!!!!!!

 7. mischien weten jullie het niet maar hallo…..1 november aishwarya is jarig op die datum!!!!! daarom ging ik op bollywood.nl om te kijken wat ze voor haar verjaardag hadden gescreven waar ze het mischien gaat vieren of zo iets
  en dan zie ik alleen dat dat geschreven staat over die taj mahal!!!!!! dit verbaast me die mensen van bollywood.nl weten ook niet veeel!!!! hahahhaha.

  en voor mensen die mij niet geloven ga maar op wikipedia
  kijken dan zie je het staan haar geboorte datum 1 november 1973
  groetjes

 8. Taj Mahal is echt vet mooi, ben er dit jaar nog geweest 🙂 en vindt Aish en Abhi ook niet bij elkaar passen, ze paste beter bij Salman en abhi idd bij Rani!

 9. Sorry maar Aish is derdehands. Ik zou echt niet met iemand willen die 2 ex vriendjes heeft gehad ook al is ze mooiste meisje van de hele wereld. Wie weet? Misschien heeft ze wel meer gehad.Ook knap van Abishek dat hij het toch met haar wilde. Maar misschien ben ik te ouderwets.Maar Toch Ais,, je blijft wel het mooiste meisje hoor! eigenlijk gaat het niet om of ze bij elkaar passen. Alleen maar als ze gelukkig blijven.

  Ik vind rani absoluut niet bij abishek passen. Rani en shahrukh kan wel leuk zijn

 10. sharukh khan the best actor of bollywood en veel meer amitabh bachan and john abraham and zayed khan india is the best of bollywood

 11. HEEEEL appart
  jongeeeu!, wattheFOcK hebben jullie tegen die abnishek?
  laat hem tog lelijk zijn, poblemen mee?
  zeg het recht voor zijn gezicht.
  Alleen dan heb ik respect voor je
  nu zit je maar wat te praten over anderen, ben jij zoo perfect dan?
  ik wed van niet
  dus kijk eerst naar jezelf en dan over anderen beginnen!

 12. aih is helemaal nie derdehands!! 🙁
  ik bedoe.l rani egt een toffe actrice maar ze heeft ook een relatie met aditya chopra die gtrouwd is of was geweest
  en misscien heb je heel veel meisjes gehad maar dan word je tog ook nie derdehands!!!!!!!!!

 13. kijk he waseem abhi past wel bij aish alee da vind ik toch en da is liefde oke dus geen commentaar geve oke die huode vn elkaar gaat u dus ni aan

  xxxxxaishwaryaloverxxxxxxxx

 14. leuk zeg ik wil ook wel een x na taj mahal 😀
  PFFF wrm is aish nie met salman khan getrouwd !!!!

 15. zoveel roddels over die twee, de ene vindt hem niet bij haar passen en de andere vindt van wel, laat ze gewoon lekker hun gelukkige leven leiden! kijk naar jezelf :p

 16. @ Afghan__Beauty
  Ben jij dan beautifull??
  eigendunk!!!!!
  Jij bent zelf dus van je uiterlijk ook niet helemaal perfect.
  @ myself
  Ik heb geen enkele meisje gehad. Ik ben niet zo dom. En als ik er een wil, ga ik heel goed uitzoeken of ze echt iemand is die ik wil, dan ga ik maar handvragen. Want een goeie meisje, neemt geen verkering met je… er bestaan tegenwoordig zoveel players. Niet alleen jongens, maar ook meisjes. Maar ik zeg dan niet dat andere mensen het niet mogen doen. iedereen mag zelf weten, maar ik zeg heel makkelijk wat ik van andere mensen vind, daarom is deze site voor

 17. leuk man vet cool taj mahal is zo pr8tig man ik wil zeker 1 keer naar toe gaan man heel leuk dat ze samen zijn gegaan mare ik vat wat nie zijn ze voor een film ernaar toe gegaan of gewoon voor de lol

 18. ik ben eggt blij dat ze met abi is getrouwd ze passen egt bij elkaar !!!!
  dus geen roddels over dit mooie stel!!
  maar mijn nicht is op je

 19. mijn nicht is heellll lief en ze is heel slim
  soms ik heb het over en ik ook xxxxxxx en laat ais met RUST
  en me dago me (broer) en me (zus)

 20. @Waseem en andere sukkels .kijk eerst je eigen leven .

  Robbie, je heb helemaal gelijk.Kies geen trein aub.

 21. awhahaha iedreen zegt aish en ahbi passse niet bijelkaar.. ze zijn glaoers weetj.. hallo abhiske was vroeger verliefd op mij en toen maakte hij het uit en nam met aishwarya ik heb zijn besluit ook geacptereerd

 22. Kambiz hou je grote kut kop
  ik ging op vriendins naam wat schrijven, dus rot op met die eigendunk ofZoooo

 23. eneeee wat lul je allemaal over players ensooo 🙂
  heb respect voor ze,
  het is hun leven
  en se zijn meestasl zoo knap hihi 😀

 24. @ Afghan_beauty
  haha soo jij bent boos!!
  Ik heb geen enkele stoere knappe jongen gezien die een vriendin heeft. En ook geen enkele knappe, stoer meisje die een vriend heeft. Ik bedoel tussen Afghaanse meisjes en jongens. Altijd hebben die lelijkerds omdat ze makkelijk krijgbaar zijn. En houd jij je taalgebruik over kut enzo. Ik heb players niet uitgescholden maar jij scheld de hele tijd.

  moet jij zo nodig zeggen dat ik niet over players ga lullen.
  of die afghanen zo vrij zijn

 25. Wie is Treu one Kambiz? zometeen denken ze dat true one kambiz ik het ben.
  ik ben Gewoon Kambiz en niet met mijn naam tekst gaan schrijven doe je dat wel, doe ik dat terug

  @ Treu on Kambiz
  wat bedoel jij eigenlijk? en tegen wie heb jij het?

 26. soowe jullie zijn eeegt erg mang !!!
  egt sooowe DOeloZzz rusie maken om nIxx ….

  MAJA SHRK LOVE YOU !!!

  KAJOL IS GWN DE BESTE !!!

  Aishwarya Rai en Abhishek Zijn eCht leuke stelletje (L)

 27. nou ik ben pas naar india geweest dus ook naar de taj me hel
  ik vindt het een mooien plek voor aishwarya en abishek
  dus zeur niet zo

 28. wel mooie plek voor aishwarya maar niet voor zo’n lelijkerd als jou
  Ik weet niet maar ik heb het gevoel dat je zo lelijk bent. De manier hoe jij praat is heel erg lelijk ik denk jou gezicht ook
  en het boeit mij niet veel wat je allemaal gaat zeggen ik heb genoeg tijd om terug te beantwoorden
  mag ik dan niet zeggen of ik ze niet bij elkaar vind passen? Ik vind haar heel erg bij salman khan passen. Knappe meisjes moeten maar met knappe jongens gaan en lelijke meisjes met lelijke

 29. Voel je je aan gesproken?? ehumm

  jij hebt wel tijd voor mij,, maar ik niej voor jou !!
  ik zoek niej ruzie ik kom gwn kijken naar deze site dus hou je bek over mij srry »»»» No Time FOr You «««««

 30. jaa om je duidelijk te maken dat je kansloos tegen jezelf zit te praten 😉

  hahaha neej grapjee ik hou ook van jou hoor
  koetjie koetjie… 🙂

  lol

 31. @ Afghan_grotemond

  moet jij zo nodig zeggen
  Misschien ben jij die andere mensen ook.
  Je moet niet denken dat alle mensen hier dom zijn behalve jezelf.
  En niet zo ruig lopen te doen

 32. joh bitch, gaat ze oogknip smiles sturen.. stuur ook hartjes en kusjes, dan laat je eerder zien wat je bent

 33. pricilla
  leuk tog als ze egt zwanger is hoop ik het dat het een meisje is met mooie blauwe ogen net als aish

 34. @ Pricilla
  of aishwarya blauwe ogen heeft
  haar echte ogen zijn bruin
  maar toch is ze mooi, met welke kleur oog dan ook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.