Beyoncé schudt heupen in India

Beyoncé schudt heupen in IndiaAishwarya Rai, Sridevi samen met haar man, de filmmaker Boney Kapoor en Deepika Padukone waren enkele Bollywood sterren die aanwezig waren op het concert van Beyoncé. Het twee uur durende optreden was georganiseerd door The Royal Challenge en werd afgelopen zaterdag gehouden in Bandra, Mumbai. De tienvoudige Grammy award winnares was in India in verband met haar ‘The Beyonce Experience – 2007 World Tour’. Op ZoomIn.tv kun je wat beelden hiervan zien.

20 REACTIES

 1. Jah sorry dat ik het moet zeggen maar ik heb een stukje van haar optreden gezien en ik d8 WHATTA F***, ik vond dat ze niet live kon zingen en ze danste op zo’n manier waarvan ik d8 is ze aan het paaldansen ofzo.. met haar minirokje.
  Ik vond het dus echt niks!!! Ik heb liever dat iemand een goed performance neerzet dan dat iemand een beetje staat te schudden met z’n heupen, z’n lichaam showt en dan nog eens vals zingt.
  Ik vindt dat beyonce super goed kan zingen maar haar performance in India? NOU NEE.

 2. @Dina-Hrithik-fan
  nee ik vind aishwarya super knap alleen die man is een lelijkerd. Ik vind dat je als man en vrouw toch een beetje bij elkaar moet passen. Maar toch bijna altijd trouwen hele mooie mensen met lelijke mensen.Heb je dat iifa show 2007 gezien?? wat aishwarya allemaal deed toen abishek aan het dansen was?? Nou heel erg overdreven. bye bye groetjes Kambiz

 3. laat beyonce daar gewoon optreden man
  jezus aanstellers hiero!
  als de mensen in india dat leuk vinden en zij ook dat moeten ze het togh lekkr zelf wten!
  OMG

 4. allo vet cool man hahaha nee beyonce is een knap meisje man ze kan alles goed man maar ash is een bitch vriendje afpakken van rani he

 5. @ Afghan__Beauty
  mogen mensen soms niet hun mening geven ofzo??
  Schelden vind ik ook niet echt normaal maar mening geven wel
  Jij begint ook meteen met Jezus en aanstellers
  Als andere mensen zelf weten wat ze moeten doen en zeggen, mogen mensen op deze site het ook

 6. Ik vind Aishwarya goed!
  Rani is hier de bitch denk ze zomaar dat ze die rol van Aishwarya in Chalte Chalte kan afpakken :@

  AISH YOU ARE THE BEST

  Is toch leuk dat Beyoncè een keer naar India komt!!!

 7. JUllie zeuren..Beyonce is tha bomb!!

  Ze gaat in Indiaase film spelen met Shakira en Abischeck wordt haar tegen speler. Ze vechten om hem in de film. Het liedje Beautiful Lair wordt vertaald in het Hindi en is tevens de soundtrack voor de film.

 8. @ Priscilla
  Rani heeft niet haar rol van haar afgepakt
  aishwarya wou zelf niet spelen in dat film

 9. Beyonce is wel knap maar over Sonu nigam, Schreya Ghhoshal, Udit Narayan en vooral Aditya Narayan ben ik met Quenny het helemaal mee eens!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.