Concert Himesh Reshammiya NIET afgelast (update)

Bollywood film ‘Aap Kaa Surroor’Het concert van de populaire Bollywood zanger en producer Himesh Reshammiya, gaat op zaterdag 1 december 2007 WEL door. Dat hebben wij vernomen van Ramon Urristie van Asone Events. Vandaag schreven wij hier op Bollywood.NL dat de show niet door zou gaan. Dit naar aanleiding van een nep persbericht dat naar onze redactie is verstuurd. Volgens Asone, de organisatie achter het evenement, in de Heineken Music hall te Amsterdam gaat de show van Himesh Reshammiya gewoon door en proberen onbekenden valse informatie te verspreiden.

Himesh Reshammiya is onder andere bekend van de nummers ‘Aashiq Banaya Aapne’ en z’n album ‘Aap Ka Surroor’. Vorig jaar won Reshammiya drie keer de award voor ‘Best Male Playback Singer’; op de IIFA awards in Dubai, tijdens de Zee Cine in Mauritius en tijdens de Filmfare awards.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Asone Events via telefoonnummer 020-6974331.

17 REACTIES

  1. Hou maar op. Het beste is gewoon naar de Shilpa musical te gaan. Ik zag op Kaise dat er ook geplaybackt gaat worden.

  2. heey mensuhh
    hoe dan ook ik ga ckerr naar zijn concert. Ik was er ook in Suri bij zijn concert en doe was echt te goed. He rocks. En aan alle mensen, wil ik even aanbevelen om te gaan, je zal er echt geen spijt van krijgen!!! Ik ben de dagen aan t aftellen!!
    X me
    HIMESHROCKS!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.