Bollywood Crash Course cursisten terug

Bollywood Crash CourseDe 9 Bollywood Crash Course cursisten die op 7 oktober naar India vertrokken, zijn afgelopen week weer ontvangen op luchthaven Schiphol. Anjani Biere, Rajshri Ramman, Poernima Gobardhan en Sandya Rangai hebben de cursus succesvol afgerond en bezitten nu een danscertificaat uit handen van Ganesh Acharya.

Afgelopen dinsdag verschenen de geslaagden in de uitzending van de Wereld Draait Door van de Vara. In 2008 verschijnt een documentaire over het Bollywood Crash Course project en vertrekt de 5e groep richting Mumbai, India.

13 REACTIES

 1. Wat zal je met de dansceritficaat in Nederland bereiken?
  Krijg je een baan ergens aangeboden. Dit is geldklopperij.
  Mensen dit is puur oplichterij.

 2. Ik ben het helemaal eens met Madhuri! Dit is echt geldklopperij! Mijn zusje was met de vorige editie gegaan en ze heeft veel te verduren gekregen.

 3. Krijg je met een HBO diploma ook zomaar een baan aangeboden? Of ligt het in je eigen hand, wat je met een papiertje gaat bereiken?
  Hou eens op met die randstadghetto-opmerkingen.

  Ik kan me voorstellen dat het niet voor iedereen is weggelegd, financieel niet, en mentaal/ lichamelijk niet.

 4. ik vind dat iederen gewoon zelf moete wete eh jah inderdaad je bereikt er niets zo veel mee maar als je het leuk vind doe dat gewoon

 5. Meneer KHAN jij bent een Khan en Khan’s kunnen moeilijk een baan krijgen al heb je Bachelor diploma. Je naam Khan spreekt vanzelf. Vind zielig voor jou. Begin je naam te veranderen dan kom je snel aan de bak met je HBO diploma.
  Hindoestanen met een HBO diploma vinden snel een baan in Nederland dan Khan’s.
  Dus jij moet ophouden met je achterlijke randstadghetto opmerkingen meneer Khan! Er zijn genoeg mensen die op je geld zitten te beloeren misschien jij ook Khan!
  Dus dames opgelet denk goed erover na!

 6. Zomaar so lullen…het is een kans die je nooit in je leven waarschijnlijk meer zal krijgen…show een beetje respect…die mensen hebben hard hun best gedaan

 7. waar slaat dat nou weer op mevrouw sharmila.
  Het gaat bij een diploma over je hersenen en niet om je naam. Weet je wat sharmila in het Arabisch betekent mix bijv. groentemix. Dus ik zou maar beter normaal doen want niet iedereen heeft een normaal naam. En wat is er nou fout aan de naam Khan. Komen Shahrukh, Aamir, Salman, Saif Ali, Zayad, Imran en Ahmed ook uit een gettowijk ofzo????? nou nee en die hebben het verder geschopt dan je denkt.

 8. @ filmi GO GO GO.. je hebt helemaal gelijk. Wat maakt het nou uit als je Khan heet met je achter naam.

  En toon een beetje respect voor die meisjes. Het was echt heel zwaar voor ze. Of ze er nou wel of niet iets mee bereiken het is ze gelukt en ze zijn gelukkig.

 9. helllo
  waarom zijn jullie met elkaar aan het vechten. nederland is een frij land, iedeereen mag zijn meening geven. en het heeft niks met je naam of family background te maken, GET A LIFe all of you..dansen is een hobby en je hebt er talent voor nodig, dat niet iedereen heeft. dansen kan ok aan baan zijn,, een baan komt niet na jou to je moet er voor zoeken.

  EN dan als mensen willen dansen en proberen er beroemed mee to worden,, niet allles in lleven doe je voor gelt,,,wees nie zo gierig mensen,, er is genoeg geld in nedderland.laat ze doen wwat ze willen..waarom weer extra probelem zoeken.. jullie zijn egt heel werkloosss

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.