Bollywood Filmposters in de aanbieding

Bollywood FilmpostersIn 2005 heeft GO Gallery een grote expositie georganiseerd in het kader van de IIFA in Amsterdam. Deze expositie bestond uit meer dan honderd oude en nieuwe Bollywood Filmposters, een grote collectie van posters uit de jaren 50 t/m nu. Nu, na ruim 2 jaren, zijn er nog ongeveer 40 ingelijste posters over die GO Gallery aanbiedt voor de kostprijs van de lijsten waar de mooie posters inzitten.

De lijsten hebben de formaten van 70 x 100 cm, 75 x 100 cm en 80 x 110 cm. GO Gallery heeft zelfs nog een hele collectie van originele lobbycards van de film ‘Lagaan’, 10 stuks, ingelijst, 40 x 50 cm, voor € 125,00 voor de hele serie (zie hieronder).

Gedurende de expositie in de galerie en op andere locaties waren de ingelijste posters te koop voor € 125,00 per stuk. Nu worden ze aangeboden voor € 27,50 per stuk. Ze dienen dan wel bij GO Gallery aan de Prinsengracht 64 te Amsterdam opgehaald te worden. Kijk voor meer informatie ook op www.gogallery.nl.
Bollywood Filmposters

15 REACTIES

 1. Wow Gaaf hoor 🙂
  ik zou die posters van nu wel willen hebben…
  Ze zijn ook niet egt belaapd duur ofsoo 🙂

 2. Gave posters

  heeej mensen,

  kunnen jullie me plszz helpen…ik wil egt graag films online zien en gratis…kennen jullie misgien een website waar je gratis films kunt zien..

  alvast bedankt 😉 😀

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.