Saif bevestigt relatie met Kareena

Saif bevestigt relatie met KareenaSaif Ali Khan heeft gisteren eindelijk toegegeven dat hij een relatie heeft met de 27-jarige Bollywood actrice Kareena Kapoor. “Ja, wij hebben een relatie, zijn erg gelukkig met elkaar maar schreeuwen het niet van de daken”, aldus de 10 jaar oudere Saif. Daardoor heeft hij een eind gemaakt aan de geruchtenstroom die over hun ontstond tijdens de opnames van de film ‘Tashan’.

Daarna kwam het nieuws dat Kareena haar 27e verjaardag heeft gevierd met een kleine groep vrienden waaronder Saif. Het stel werd ook na een bezoek aan een nachtclub in Dehli al knuffelend door een fotograaf gespot en op de foto gezet. Na een woordenwisseling met de fotograaf, is het Saif en Kareena gelukt om de foto te wissen. Toen de romance tussen de twee verder opbloeide, heeft Kareena Bollywood acteur Shahid Kapur zonder enige emotie gedumpt terwijl hij voor opnames in Toronto was.

Saif bevestigde gisteren zijn relatie met Kareena, toen zij samen voor het eerst in het openbaar verschenen tijdens de Lakme Fashion Week van mode ontwerper Manish Malhotra. Het ironische is dat Kareena en Shahid vorig jaar tijdens een modeshow van dezelfde ontwerper samen over de catwalk liepen om hun liefde voor elkaar te betuigen.

83 REACTIES

  1. Ben benieuwd wie Kareena’s volgende slachtoffer is.
    Is maar goed dat het uit is tussen Shahid Kapoor en Kareena. Want Shahid verdiend toch iets veel beterzzz ! Amrita Roa bijvoorbeeld, die gaat niet als een slet van de ene naar de andere vriend zoals kareena. Ik heb genoeg van Jou shahid, dus oprotten met jou moet ze gedacht hebben. Shahid out, Saif in. Die zogenaamde brave filmstars moeten het maar zelf weten.

  2. Hmmm,,, ik wens hun veel geluk… Maar vindt het zo erg voor Shahid, hij mag wel bij mij zichzelf troosten hoor 😀 Hij is echt een schat.

    Groetjes,
    D4TLi

  3. sorry hoor ze denkt dat ze aardig is maar ik denk gewoon dat ze een player is wel faja voor Shahid kapoor en Saif Ali Khan

  4. SAIF: AMRITA SINGH, SOFIA, DIA EN NU KAREENA !!

    KAREENA: HRITHIK, FARDEEN, SHAHID EN NU SAIF.

    WHO’S NEXT !!!

  5. Kareena heeft helemaal niks gehad met Hrithik, want hij was al getrouwd toen hij de filmindustrie binnenkwam.

  6. what the fuck…!!!
    Maar ik had gehoord dat Kareena tog zwanger was van Shahid??
    Hoe zit dat dan???

  7. Sooo.. Mann…DIEJ ACTEURS/ACTRICESS zyynnn wle egtt ziieliigg gewordeee… Gaat ze zowmaar iemand dumpe voor iiemand anders… Wat N wijf! & Saif ook hij heeft ook met zohvele gehadd…

  8. hi

    ik vindt het ook dat shahid beter bij amrita Roa past dan kareena!!!

    inderdaad Kareena is een slet
    x

  9. Oh nee arme shahid

    Dit had ik niet van kareena verwacht maar ja ze moet zelf weten wat ze doet hé! Iedere zijn keuze

    Soms maken mensen slecht keuzes!! Veel succes kareena!

    En shahid je vind gauw iemand die bij je past!

    Be blessed!

    x

  10. heeey ik ben het helemaal met je eens Anoeska je hebt gelijk shahid kapoor verdient veel beter dan die slet allbei zussen zijn zo iellll… shahid moet met Amrita Roa
    zei verdient hem zo mooi zijn hun samen vooral in de film vivah zo moooi film maar oke over een maand is het voorbij tussen hun ook ik geef ze 3 maanden ze tijd dan leez je saif dumpt kareena dat is pas mooi nieuws

    kareen ik haat je grrr.
    100% eens met anoeska

    zie jullie de next nieuws

    Liefmeisje

  11. En nog iets shahid was wel jonger dan kareena kapoor dus nu heeft ze een man 10 jaar ouder is dan zei tss…
    Nu heb ik genoeg gepraat
    liefmeisje

  12. Ik had echt kareena graag maar nu ik,haat haar gewoon hoe heeft ze gedaan met oharme Shaid hij is echt een mooie sgatige jonge en die hoer verdient hem niet .Shahid sgatje best of luchlk ik had alles gegeven dat hij met me was looooooooooooooooooool

  13. jah joh ik ben van hun 2 fam maar ik vind dat ze wel bij elkaar passen allebij zelfde ervarine filmen en snel andere nemen ik hoop dat ze lang en gelukkig leven ”samen ”

  14. sommige bollywoodacteuren/actrices zijn echte players!!!!
    maar hun nieuwe film kom toch van shahid en kareena ben benieuwd hoe ze gaan reageren.
    echt errruuuggg voor shahid, maa amrita is er nog 😀

  15. De beste en de beroemste walletje ter wereld is BOLLYWOOD.

    DRAPE JOE KANG GO NATTI JOE KORKOE…:):)

  16. HAHAHA IK HOOP DAT SAIFF KAREENA AL IN DEZE MAAND DUMPTT HAHAA SOOWWW LEUKK WORDTT HETT DANN!! (H):D:D;):P

  17. anoeska ik ben het echt 100% met je eens
    sins ik wist dat karina en shahid met elkaar hadden zei ik al wedden dat het uitgaat tussen die 2 en hopelijk gaat shahid met amrita rao dat is een pefect koppel!
    en zij is niet zo’n slet als kareena
    nou laterrrrrrrrrrr

  18. ohhhhh wat erg zeg
    Maar ze past het meest bij Hrithik
    In film yaadein werden Hrithik en Kareena op elkaar en ik heb op een interview van vrouw van Hrithik (suzan) gehoord, dat suzan kareena niet mag en het stomste film van hrithik yaadein vond haha. Ik zou dat ook vinden als ik suzan was. Maar kareena kon hrithik niet echt van haar afpakken want de diricteur in dat film enzo kwamen erachter dat die 2 iets hadden. Wel jammer ze zijn zo leuke stel maar aan andere kant ben ik blij dat ze niks hebben gekregen want dan zou het heel lullig voor suzan zijn.
    Maar waarom schreeuwt iedereen het meest tegen kareena/???
    Saif is toch ook schuldig??? En hrithik was ook schuldig.
    En mensen hoeven geen medelijding met shahid te hebben want shahid is een acteur man. Hij heeft zoveel mensen die van hem dromen enzow. zoveel meisjes!! Dus hij kan ook heel makkelijk met een andere knappe meisje gaan.
    Maar zo lullig van kareena eigenlijk. IK haat mensen die vreemd gaan!!

  19. MENSE SGREEUWE TEGE KAREENA OMDAT ZIJ VREEMD IIS GEGAAN EN SAIF NIET WANT HY HAD OP DAT MOMENT MET NIIEMAND.. EN KAREENA WEL!

  20. ey kent iemand toevallig een website waar je online en gratis bollywood films kan kijken…heb er wel wat van gehoord..dus zown site bestaat 100%

  21. Natuurlijk Shahid is 100000000 keer mooier en sexy dan die leiljke SAIF MET ZIJN STOME LANGE NEUS EN CHINESE OGEN haaahahahahhaha.Maar ik ebn van eene kant blij want Shahid verdeint beter dan die leilke Kareena zij is gewoon leilijk zonder mak up gewoon nchtmerie.dus dat beteken Shahid comon voor Amritaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:):):):):):)

  22. wil je weten waarom we tegen kareeena tekeer gaan?
    nou omdat zij shahid gewoon gebruikt heeft volgens mij!
    -xx-

  23. Ik hoop dat Saif ook met haar vreemd gaat dan kan ze het allemaal lekker voelen hoe shahid zich nu voelt!!!!!!!!!!!!
    Shahid past bij Amrita!!!
    NU ben ik echt boos op die Kareena

  24. Goedemorgen dames en heren,

    Moeten we nog meer horen over Kareena dat zij een hoer is,
    dat zij een slet is, dat zij zeer lelijk is,hebben jullie enige iedee waarom zij SKapoor gedumpt heeft nee, heeft SK weleens verteldt waarom hij Kareena gedumpt heeft nee. Ik denk dat men goed moeten na denken voordat men iemand uitscheld. SKapoor is een heilige hoor, hij is onvijlbaar,
    hij is onschuldig, hij is zo goed, hij is zo knap kom op mensen niet zo zielig doen. Skapoor weet wel heus wat hij gedaan kunnen hebben. Men weet nooit de waarheid en gelijk conclusies trekken ja hoor.
    Ik denk dat de meeste die op deze site mailt jonger is dan 16 jaar is en meisjes, zodoende neemt men jullie niet kwalijk dat jullie zo erg vind voor SK. Als het leven niet gaat hoef jij niet gedwongen met iemand je hele leven door te brengen, ook niet als hij of zij super knap of mooi is.
    Wat ik reeds zei uit een mooi bord kan je niet eten.
    Voordat men iemand lelijk vind kijk eerst a.u.b. naar je zelf. Rahat

  25. s0 dat is egt gemeen van kareena of nie ?. . .. .

    je hebt gelijk wie is de volgende slachttoffer !!

    egt nie normaal

    maar ja ( bolllywood )

  26. shahid verdiend sowieso een betere en mooiere vriendin!!
    eerlijk gesegt vind ik kareena niet soo mooi.
    niet dat se lelijk is, maar se is ook niet mooi!!
    maar shahid krijgt seker een mooiere!!
    Ik hoop t soo voor em!!
    Love youu shahid :$

  27. Break up with Kareena still hurts: Shahid Kapur

    Shahid Kapur says he is trying to put his life back together but feels pain over the end of his romance with Kareena Kapoor.
    Kapur opened up in an interview, days after his former love Kapoor confirmed that their three-year relationship had ended and she was seeing someone else.

    He said it upsets him to see photographs of Kapoor with her new flame, well-known actor Saif Ali Khan.

    It will be dishonest to say that this doesn’t affect me. I am human, it hurts to see and read this all the time,” he said. ”I guess I have no choice but to live and deal with it.”
    Kapur said he wishes Kapoor happiness and is trying to move on.

    It hold nothing against anybody. If I do, it will pull me down and I’m not like that,” said Kapur. ”I’ll cherish the good memories of that relationship and move on. That’s what I’m doing looking at the positive side and trying to be happy.”
    Kapur has acted in 10 movies, mainly romantic films, since his 2003 debut. His movie about arranged marriages ‘Vivaah’ last year was a box office hit.

    He stars with Kareena Kapoor in a new love story that will hit the screens this week, titled ‘Jab We Met’.

  28. whaahaha zoo grappig !! 😀 een opa met een kleindochter lijkt het wel zij 27 hij 45 ofzoo haha 😛 kan toch niet man

  29. Zo hehe …Werd is tijd dat het uit ging .. Maar dat betkend wel dat kareena is vreemd gegaan tog :O

  30. ik wil effe wat zegge
    ik vind haar gewoon stom en walg ervan
    en saif is ook gewoon vies want hij wist dat ze iets met shahid had.

    ps:saif is 37 (shahid past precies bij amrita rao en dat is en dat blijft zo!!)

  31. @ Roshni
    Tuurlijk

    Het lijkt of niemand haar leuk vind. Ik vond dat ze in haar eerste filmen super knap was maar laatste filmen… ik moet maar zeggen echt lelijk. Ze is echt heel erg wit
    Maar jah het is haar leven. wie weet?? misschien hield shahid ook niet erg van haar. Maar als hij wel erg van haar hield, dan vind ik dat kareena echt een stommerd is. Dat is voor mij eigenlijk niet boeiend, alleen maar als ik leuke filmen van haar kan zien

  32. dit begint verdacht veel op hollywood te lijken met de fashlifts en bedrog het gaat de verkeerde kant op jongens

  33. ik vind het zo zielig voor die andere vriend van haar
    die ze heeft gedumpt. zo zielig maar oke. saif is
    ook best een leuke jongen

  34. ze moeten maar zelf weten wat ze doen. waarom maken wij ons zo druk over het heeft echt geen zin volgens mij.

  35. Every Tom Dick and Harry was blaming Kareena Kapoor for the break up with Shahid Kapur, but now some rumours suggest that it was Shahid that dumped Bebo. His reasons for doing this… a girl called Vidya Balan.
    Some report have said that Shahid Kapoor and Vidya Balan have become close to each other, since they began shooting for Kismet Connection, and maybe in love. Shahid didn’t want to keep Kareena hanging so dumped her in late July.
    Kareena then went of to shoot for Tashan in Ladakh with Saif Ali Khan, and it was Saif that helped her though this tough time. And then them two started having feelings for each other…

  36. kareena is een iedioot ik bedoel ze dumpt een knappe jongen voor een 45 jaar oude man met vrouw en kinderen

    walchelijk(maar ja het blijft dezelfde spel hij dupt haar en zij dumpt hem)

  37. @ rahat

    Ik vindt helemaal dat je gelijk hebt 🙂

    als hun hun eigen reden hadden gezegd oke!

    Wij weten niet wat er tussen hun allemaal gebeurd is dus moeten we niet conclusies trekken!
    Kareena dit kareena dat! en als Sahid nou wat heeft gedaan 😮
    mja we zien wel hoe het verder loopt allebei veel suc6!

    x.

  38. Hoi allemaal wat een fuck Ik had gehoord dat saif eigenlijk een vriendinnen had hoor maar ik vind het beter dat het uit is tussen hun .hij kan een beter krijgen dan haar nicht kareena kapoor!!1
    maar saif is een player hij heeft met een russiche vrouw.!!

  39. ik vind dat kareena beter met hrithik is en saif preity zinta hoort : Maar fijn dat ze shahid kapoor gedumpt heeft maja ik ga laterz vieze haterzzzzzzzzzzz haha geintjuhhhhhh 😮

  40. gadver met kareena ze is egt leijk man haaal haar mac-up weg dan moet je zien hoe bleek ze is man egt wit mare saif je bent egt nep maar heb je je vrouw in de steek gelaten voor haar ofee wat nou hoe zit het precies luister ik let alleen op salman maar dit moest effe eruit want ik ga niet op zulke dingen in oke mare het boeit me niet oke laterssss

  41. hello iedereen

    hebben jullie niks beters te doen, hebben jullie geeen genoeg problemen in jullie eigen levens dat jullie nou zoveell tijd s]verspillen aan kareena’s relaties. en dan als ze een andere vriendje wilt,, mischien had ze genoeg van shahid,, EN waarom denkt iedereen dat kareena opeens heel slecht is,, wrm kan het alleemaal niet shahids schuldt zijn. hij kan toch ok jaloers geweest zij op kareena and saiff. en jullie weten the waaarheid toch nie,, wrm extra problemen zoeken.

    ga huiswerk maken en goede leven zoeken,,

  42. ik vindt kareena egt een bitch.
    en shaid die verdiend egt beter zoals amrita rao.
    en kareena die zal egt niet gelukkig worden wat ze hem heeft aangedaan .
    deze relatie zal vast ook niet lang duren.
    ik mag haar egt niet.
    maar shaid wens ik het aller beste.

  43. amrita is helemaal niet de lelijkste mens ter werled .
    eerste keer kijk naar je zelf daarna mag je het pas zeggen .
    en doei

  44. in der dat Amrita is de mooi en lief en zaket meisje dat ik hebb nog gezien en ze is een brave meisje en alls iemand zeg dat ze leleke is dan is die zevede leleke oke bye

  45. hallo wat zeg jij Kareena heeft helemaal niks gehad met Hrithik of Fardeen ze zijn beide allaanggg getrouwd !!!!!!

  46. Suman,
    Kareena is geen slet
    ze hield gewoon niet meer van shahid vindj he gek ook
    niemand kan saif’s charme onderhouden en Kareena heeft het geluk dat Saif ook op haar viel ik wens hun echt veel geluk in het toekomstige leven en hoop dat ze nooit meer uit mekaar gaan echt schatten zijn hun 😀

  47. jullie zijn alllmaaal gekkkkk wat hebben jullie te zeggen op hun leven vraaag ik me af ?????? zij zijn bijna wereld bekent zij kunne doen wat ze wille

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.