Rekha 53 en nog steeds Bollywood stijl-diva

Rekha 53 en nog steeds Bollywood stijl divaBollywood ster Rekha is gisteren, 10 oktober, 53 jaar geworden. Met haar immer gracieuze uiterlijk wordt zij nog steeds gezien als Bollywoods meest stijlvolle diva. Hoewel zij de afgelopen jaren de publiciteit heeft gemijd, weet zij nog steeds veel harten te beroeren. Vorig jaar nog is ze door het Britse blad ‘Eastern eye’ zelfs uitgeroepen tot een van de meest sexy vrouwen van Azië.

Rekha, wiens geboortenaam Bhanurekha Ganesan is, wordt sinds het begin van haar carrière in de jaren 70 tot nu gezien als een icoon van de Indiase cinema. Ze is een sex symbool dat bekend staat om haar schoonheid, acteertalent en danscapaciteiten. Ze heeft zeer uiteenlopende rollen gespeeld in meer dan 180 films. Door mee te werken aan zowel Indiase mainstream als artistieke filmprojecten heeft ze als actrice niet alleen commercieel succes genoten maar ook lovende kritiek ontvangen voor haar prestaties.

Verder heeft ze ook in een aantal controversiële films van Mira Nair gespeeld waaronder ‘Kama Sutra: A Tale of Love in 1996’ en ‘Aastha: In the Prison of Spring’.Voor vele Bollywood actrices, waaronder Aishwarya Rai, is Rekha dan ook een groot voorbeeld. Aish bestempelde haar tijdens een interview als veelzijdig en uitermate inspirerend.

31 REACTIES

 1. gefeliciteerd!!
  maar ze is best wel oud…
  ik vind haar niet zo stijldiva..
  maar is wel goed dat ze in meer dan 180 films geeft gespeeld

 2. Er gaan geruchten dat ze face-lift heeft laten doen, om haar rimpels weg te laten halen. Dat was bij B-news op Zee Tv.

 3. Ai van harte met deze Diva!

  en vandaag 11 oktober, dus een dag na Rekha Ganeshan is Amitabh Bachchan jarig

 4. May Allah Protect U..
  May Sadness Forget U..
  May Goodness Surround U..
  May Happiness Be Around U..
  & May Allah Always Bless U..
  Eid Mubarak!

  Gr,

  S.

 5. Rekha van harte nog jij bent echt super! Gracieus zoals dat staat geschreven, zeker weten! Toen zij in 2001 in den haag een interview kwam geven stond iedereen perplex van haar geweldige voorkomen, wat een stijl wat een stem wat een vrouw!

 6. was zij maar met amitabh getrouwd
  ze hielden van elkaar en tog
  zijn ze nie met elkaaar getrouwd
  zielig maar zijn vrouw is ook leuk mooi en aardig

 7. Rekha is echt een legend!!! Ben opgegroeid met haar films en ze blijft de originele echte diva van Bollywood! Ze is zooooooo mooi en elegant.

 8. Olala, ze is overdreven mooi voor een 53-jarige, wie dat tegenspreekt, hier is een nr van de oogarts: (0032)(0)488/46.86.01.

 9. @ Kaajal
  Nee, reka hield van amitab maar amitab heeft jaya gekozen want jaya was iemand die volgens amitab hem gelukkiger kon maken dan reka ofzo.

 10. Hai Rekha van Harte Gefeliciteerd en nog vele jaren ..Happy Birtday Wat ben je nog steeds zo mooi,je bent nog knapper geworden Ik vind je films zo leuk
  I love jou Rekha jammer dat Amitabh jou niet gekozen heeft om met hem te trouwen, eigenlijk had hij jou moeten kiezen,want jij past echt heel goed bij hem ,hij houd zeker van jou nog steeds ,en natuurlijk ook aan jaya,zij is ook mooi en een rustig lief vrouw.Maar jij pastte het beter bij hem,maar wat jammer, als jullie alleen als vrienden zijn is ook prima hoor. Oke Lieve sexy Rekha Doei doei kusjes van Chitra,doei doei

 11. ze is super gaaf zeg eens wie zou niet willen zijn als rekha ikke wel zo bloed mooi sexy en nog met alles erop en eraan ……… goed zeg………..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.