Celina tekent voor Hollywood film

Bollywood ster Celina JaitleyBollywood actrice Celina Jaitley timmert flink aan de weg. De afgelopen tijd heeft ze diverse modeshows gelopen waaronder de ‘Wills Lifestyle Indian Fashion Week’. Verder heeft ze nog maar net de opnames voor haar eerste internationale film ‘Love has no Language’afgerond en heeft ze alweer getekend voor haar eerste Hollywood film ‘The Quest of Sheherzade’. Deze film is een Hollywood remake van het historisch verhaal over de legendarische 1001 Nachten en de mystieke prinses Sheherzade. Celina is erg enthousiast over dit filmproject waaraan ook bekende Hollywood acteurs zullen deelnemen.

De firma Brillstein-Grey Entertainment, het managementbureau in Hollywood, zal al haar belangen behartigen met betrekking tot haar internationale carrière. Het bureau vertegenwoordigt Hollywoodsterren als Kate Beckinsale, Gwenyth Paltrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Brad Pitt en Adam Sandler. Celina Jaitley is de eerste Bollywoodster die door dit top managementbureaus in Hollywood vertegenwoordigd zal worden. Andere Bollywood actrices die eerder bij Brillstein-Grey Entertainment hebben aangeklopt, zijn wegens onbehoorlijk gedrag aan de kant gezet. Zowel Celina’s manager van Brillstein als de producent van ‘The Quest of Sheherzade’ zijn ervan overtuigd dat Celina met haar schoonheid en acteertalent een internationaal publiek zal aanspreken.

27 REACTIES

 1. eej ze is tog half afghaans en half hindoestaans
  laatste tijden gaan die bollywood wel meer naar hollywood..
  spannend successsssssss celinaa gurl ….
  en hoe gaat het met jullieee die hier op deze site komt ??
  groetjeuhsss

 2. EEJ man weetje juLIE allemaal geven een reactie warom gefen
  jullie nooit een reachtie op een persoon ??/
  dat wordt tog leuker dan altijd een reactie zetten..
  najaa…..
  peaceeeee people

 3. leuk voor der maar ik word egt boos man
  all die bollywoodsterren gaan nu van bollywood naar hollywood niet
  voor je het wete is bollywood uitgestorven 🙁

 4. De overstap van vele bollywood actrices en acteurs heeft maar één positieve kant!
  Hopelijk krijgen de acteurs en actrices die altijd in de schaduw stonden van de top acteurs, nu een echte kans om het Bollywood publiek voor zich te winnen.

  Een filmindustrie de te lang teert op dezelfde namen is gedoemd te verdwijnen. Enkel met nieuwe, frisse en jonge ideeën (wat deze acteurs en actrices sowieso meebrengen) kan de filmindustrie blijven evolueren en sterker worden.

  En wat ik van het rekruteren op enkel en alleen het uiterlijk vind, heb ik al neergeschreven en daar is nog niets aan veranderd.

  Heel veel geluk in Hollywood Celina!

  Namaste.

 5. Katrina
  26 Sep 2007 om 5:37 pm

  ze kan eens niet acteren wat gaat ze dan in hollywood doen :S

  ***************

  HAHAHAHAHA Kei gemeen hhahahhahahah

 6. ik vind dat ze wel kan acteren in tegenstelling tot aiswarya rai die vind ik persoonlijk dat ze niet kan acteren hoeveel films ze ook heeft gemaakt , altans naar mijn mening maar 1 van de top actrices op dit moment vind ik: rani mukherji, kajol devgan, priyanka chopra, kareena kapoor en bipasha basu

 7. katrina en barina wat zuren jullie ik woon in hollywood en ik ben een van een grote filmster dus bekken dicht weetje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.