Heeft Sania Mirza de Bollywood look?

Heeft Sania Mirza de Bollywood look?Volgens filmmakers en -kenners heeft Sania Mirza naast haar carrière als tennisster veel te bieden als actrice. Sania straalt zowel op als buiten het veld veel sex appeal uit en is dan ook de favoriete sporticoon van Bollywood. Het idee, om haar de filmwereld binnen te halen, ontstond vorige week toen zij samen met Shah Rukh Khan op het podium stond. SRK stond niet negatief tegenover het voorstel toen men hem om zijn mening vroeg.

Filmmaker Subhash Ghai vindt dat Sania indrukwekkende kwaliteiten bezit: een goed figuur, mooi gezicht, expressieve ogen en vooral doorzettingsvermogen. Hij zou haar graag een rol willen aanbieden als een jonge sporter in een actiefilm. Volgens Vikram Bhatt heeft Sania het talent om het grote publiek aan te spreken en kan ze als actrice heel veel bereiken, als ze maar net als met tennis hard haar best doet. Hij zou haar ‘verrassend genoeg’ willen casten voor een rol als tennisster.

Farah Khan is van mening dat Sania heel veel potentie heeft als heldin en zou haar een traditionele Indiase rol willen bieden terwijl Kunal Kohli haar zou willen casten voor een romantische rol. Wij denken dat ze gewoon door moet gaan met haar tenniscarrière en het acteren aan anderen moet overlaten.

26 REACTIES

 1. Ik geef jullie 100% gelijk!!! Schoenmaker blijf bij je leest! Straks lopen er meer acteurs rond dan iets anders. Het is niet omdat je de looks hebt dat de rest ook automatisch in orde is.

  Bollywood moet trouwens ook eens dringend afstappen van het gegeven van ‘zij of hij is mooi, dus zij/hij zal automatisch een goede actrice/acteur zijn’.
  Liever actrices/acteurs met inhoud die verschillende rollen aankunnen en niet alleen de stereotype typetjes.

  De naambekendheid van de indische cinema is al sterk toegenomen, als nu ook eens aan de kwaliteit wordt gewerkt dan is de indische film een supersterk product en een geduchte rivaal voor de topfilms uit Hollywood.

 2. Waarom dat nou ” Wij denken dat ze gewoon door moet gaan met haar tenniscarrière en het acteren aan anderen moet overlaten” ??

  Is toch proberen waard,, geen één hollywood, bollywood en welke wood dan ook de acteurs en/of actrices zijn niet als een acteur en/of actrices geboren dus … dit is mijn mening hoe ik erover denk… Als ze wil gaan acteren wens ik haar heel veel succes. En dan kunnen we zelf ons mening geven of ze beter kan tennisen of zoals jullie er nu over denken ” het acteren aan de anderen moet overlaten” !!

  Groetjes

  D4TLi

 3. Kwaliteit wordt idd slechter aangezien men nu meer kijkt naar mooier en juist niet naar geschikte kwalitatieve acteurs en actrices.

  Zou volgens mijn mening niet verkeerd zijn als met voorlopig een stop op zou zetten, dus geen toegang tot acteren. Hou het voorlopig bij deze en we’ll see, want een ieder wilt bijna met een nieuwkomer experimenteren en het loopt in de meeste gevallen weer mis.

 4. @ Binoy

  Nou ik jou opmerking lees geef ik je in principe wel gelijk maar je moet mensen toch ook wel de kans geven om zichzelf te kunnen bewijzen dat ze open zijn voor nieuwe dingen en ook meerdere dingen tegelijkertijd kunnen doen dan in plaats van 1 ding ( in dit geval tennis ).. Dit is mijn mening natuurlijk 🙂 .. Wat ik ervan vindt.

  Groetjes

  D4TLi

 5. waar slaat dit nou weer op een tennisster word nu actrice !!
  zo knap is ze niet en trouwens zo laten ze zien dat bollywood heel laag zit dat helemaal niet zo is maar een tennisster moet ook een tennisster blijve alleen omdat ze een goed look heeft en figuur betekent toch niet dat ze ook goed is in acteren
  er zijn genoeg andere bollywoodactrices die knap zijn goed figuur en ook nog eens vett goed in acting
  ik zou zeggen laat haar nou maar tennissen en neem actrices die al bekent zijn !!!

 6. Ik weet het niet hoor. Ik bedoel hoe kun je in gods naam iemand beoordelen door alleen naar de looks te kijken.
  Maar als zo veel mensen met haar willen werken dan moet het niet niks zijn.

 7. precies als wat een beetje van hollywood kan geen kwaad
  ieder actrices-acteurs hebben wel looks die een rol krijgen om in
  een film te gaan spelen of model die een kans krijgen om in een bollywood film te gaan spelen neem maar vaan hollywood over een beetje dan wordt het bollywood top films tja

 8. ik doe wel net als of ik de minister ben mensen geven wel reactie
  over bollywood looks ze vragen sania mirza looks heeft
  nou ieder geval doet ze aan sport me en dat is tennis
  ze speelt tennis dat kan ze wel goed ze is geboren in
  15 november 1986 geboorte land van haar is india
  ze ziet er wel goed uit ze heeft wel een goede carriere in haar hand ?
  nog groetjes mensen ?

 9. EEJ ZE LIJKT VEEL OP AYESHA DEOL IS DAT NIET DE ZUSJE OF ZOW HAHAHA
  AYESHA IS MOOIER
  MAAR JAA….SUCCESSSSSSSS

 10. yu gotta have more then good lo0kz……blijkbaar ni kijk maar naar upen patel.john abraham,esha deol,priyanka chopra hebben wel good lookz maar echt acteren nee….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.