Bollywood aanwezig op Toronto filmfestival

Bollywood aanwezig op Toronto filmfestivalHet Toronto International Film Festival (TIFF) is een prestigieus, openbaar festival dat jaarlijks in de maand september in Toronto, Canada, wordt gehouden. Elk jaar kijkt men uit naar dit 10 daagse evenement waarbij creativiteit, dynamiek en commercieel succes de boventoon voeren. Bollywood mocht dan ook niet ontbreken tijdens dit prestigieuze filmfestival.

Naast de vele filmvertoningen en aanwezigheid van diverse sterren werden er ook awards uitgereikt, waaronder de ‘ONE X ONE Difference Award’ voor Richard Gere als erkenning voor zijn inzet om de kinderarmoede te bestrijden. De award werd zonder zoen door Shilpa Shetty aan hem overhandigd.

Tijdens haar toespraak was ze vol lof over het werk dat Gere in India heeft verricht.
Het hoogtepunt van het festival was toch, hoe kan het ook anders, Amitabh Bachchan. Hij was zoals altijd erg vriendelijk naar zijn fans en bleef maar handtekeningen uitdelen terwijl iedereen binnen in de Galahal vol spanning zat uit te kijken naar zijn komst.

10 REACTIES

 1. het zal wel leuk zijn voor bollywood
  kijk maar naar een bollywood show awards 2007 film met cips er bij en wat drinken

 2. De award werd zonder zoen door Shilpa Shetty aan hem overhandigd…..
  wat bedoelen ze hier mee?
  graag antwoord! alvast bedankt

 3. @ justme

  hij had haar een zoen op haar wang gegeven toen hij in india was en het publiek trok dat niet

  zou dit op tv worden uitgezonden nl1 bijvoorbeeld?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.