Eerste Bollywood film van Sony Pictures

Eerste Bollywood film van Sony PicturesHollywood studio Sony Pictures staat klaar om India’s filmindustrie ‘Bollywood’ te betreden. Het bedrijf brengt haar eerste film dit jaar uit. Het gaat om de love story ‘Saawariya’ welke in november in de bioscopen te zien zal zijn. Dat meldde Gareth Wigan, vice chairman van Columbia Tristar Motion Picture Group dit weekend.

Wigan was afgelopen week, samen met de hoofdrolspelers Salman Khan en Rani Mukherjee, in Mumbai voor de lancering van de soundtrack van de film (foto). Naast deze twee Bollywood sterren bestaat de cast uit Ranbir Kapoor (zoon van Rishi Kapoor en Neetu Singh) en Sonam Kapoor (dochter van Anil Kapoor). De film is geregisseerd en mede-geproduceerd door Sanjay Leela Bhansali, die ook verantwoordelijk was voor hits als ‘Devdas’ en ‘Black’.

Sony Pictures heeft aangegeven dat dit het eerste, maar zeker niet het laatste project in India zal zijn.

28 REACTIES

  1. Dhoom Lover:

    Sony Pictures heeft aangegeven dat dit het eerste, maar zeker niet het laatste project in India zal zijn.

  2. Dit klopt niet hoor. Salman en Rani hebben maar een kleine rol en juist de andere twee een hoofdrol.

    Maar ik kijk erg uit naar deze film. Sanjay heeft het gemaakt.
    De eerste trailer was al zo mooi…… hoe zal de film dan zijn??????

    Maar staat het echt vast dat hij hier in Ned wordt vertoond?????
    Als dat zo is ga ik zeker kijken!!!!!! 🙂

  3. gaaf, ik kan niet wachten op saawariya 😛 , en eigenlijk in de film is de hoofdrol niet salman en rani maar ranbir en sonam 😀

  4. Arm Bollywood!

    Zou het niet beter geweest zijn had Sony zijn know how ter beschikking gesteld van de Bollywood studio’s? Dan kon men in Bollywood leren om te gaan met de nieuwste technologiën en ging de kwaliteit van de producties omhoog.

    Nu kunnen alle winsten die deze film opleveren doorgesluisd worden naar de Hollywood en blijft de Indische Cinema met lege handen achter! De Hollywood bonzen worden rijk op de rug van Bollywood.

    Proficiat aan de kortzichtigheid! Een nieuwe kolonisatie is begonnen door de USA!!!

  5. binoy je hebt gelijk hoor de mensen van india zien dat niet ik bedoel de producers en de directors zijn ze zo dom waw.en de acteurs medeplichtig.wanneer gaan ze dat inzien dat de kolonisatie weer begonnen is maar op een andere manier misschien speelt geld (doekoe, plaka)een grote rol.iedereen wil rijk worden maar niet op deze manier heb ik gelijk of niet.

  6. Wanneer komt het ene film van Salman en Ayesha Takia uit?? Die wil ik zien. Ik ben gek op Ayesha Takia. Ze is zo’n schatje
    Maar Rani is ook heel knap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.