Sexy foto’s Malaika Arora in Maxim

Malaika AroraNadat Bollywood actrices Mallika Sherawat en Priyanka Chopra haar voor zijn gegaan, is het nu de beurt aan Malaika Arora Khan om voor het blad Maxim te poseren. De 34-jarige actrice, die binnenkort samen met haar goede vriend Shahrukh Khan te zien is in ‘Om Shanti Om’, prijkt op de voorpagina van het mannenblad. Als je naar de foto’s kijkt moet je wel toegeven dat deze ‘super mom’ er nog steeds erg sexy uitziet. Foto’s kun je hier, hier en hier zien.

46 REACTIES

 1. ik vind het belachelijk wat ze dat doet. halloooo ze heeft een man en dan gaat ze met een beha en een korte broekje poseren.
  maarja
  Find ik dan!!

 2. oh mijn god wat is dit ze is leijlek ze denkt dat ze nog 23 jaar is pfffffff ga een leven zoeken of zo man sletje :(:S

 3. zoooooooooooooooooooooooooooooo….

  zij is wel hot hot man erg lekker

  waar kan je die blad halen.

  en dames niet haar gaan haten he :p:p:p

 4. se is gewoon raar bezig !
  ze wil gewoon populair zijn das allles!!! maar zo wordt je niet populair
  en dat haar man het toelaat!

 5. Wat een spuuglelijke combinatie heeft ze hier aan! Dat dit mannen opwindt daar heb ik echt mijn twijfels bij. De schooheid van Malaika komt op twee van de vier foto’s helemaal niet tot zijn recht.
  Btw, het is niet omdat iemand getrouwd is dat hij moet stoppen met leven hé! Haar man zal wel voor de 100% hierachter staan en het gaat hier ook niet om naaktfotografie, dus zie ik niet in dat ze zich ervoor zou moeten schamen. Maar ze had wel een veel mooiere combinatie moeten aantrekken.

 6. 😆 ahaha..

  Mensen,Mensen,Mensen maak je niet zo druk zeg.

  zij is mooi klaar. & wat ze doet en of haar ,man het toelaat is jullie probleem.
  En haar man is haar baasst tog niet Damn..Moslim ja en? Volgens mij denken de meeste als er Moslim gezegd wordt aan burka ofso is niet waar jullie maken iets heel anders van dit super mooie geloof.

  Voor de moslims onder ons.

  Moge allah je vasten accepteren…
  Je gebeden verhoren…
  Je dromen verwezenlijken…
  Je daden vergeven…
  En je Dua’a Accepteren…
  Ramadan Moebarak…

 7. ahaha..

  Mensen,Mensen,Mensen maak je niet zo druk zeg.

  zij is mooi klaar. & wat ze doet en of haar ,man het toelaat is jullie probleem tog niet ?!
  En haar man is haar baas tog niet Damn..Moslim ja en? Volgens mij denken de meeste als er Moslim gezegd wordt aan burka ofso is niet waar jullie maken iets heel anders van dit super mooie geloof.

  Jezus zeg dit is de 3e keer
  –

  Voor de moslims onder ons.

  Moge allah je vasten accepteren…
  Je gebeden verhoren…
  Je dromen verwezenlijken…
  Je daden vergeven…
  En je Dua’a Accepteren…
  Ramadan Moebarak…

 8. S.

  Sorry hoor..maar als iemand er zo bij rondloopt..kan ik me niet voorstellen dat het een moslim is..of dat ze uberhaupt met een moslim getrouwd is. Heb je Rani, kajol of Aishwarya wel eens zo bloot gezien op foto’s?? Nee..waarom?? omdat dit gewoon ordinair is. Je kunt er beter klassiek en elegant uitzien..dan dat je zulke korte dingetjes aantrekt. Het lijkt wel alsof ze te weinig geld had om wat extra stof te kopen voor haar outfit. Het toont gewoon aan dat ze niks weet van normen en waarden..

 9. Helemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal eens met S.

  WAT HEEFT HET NOU MET GELOOF TE MAKEN…..
  EEN MENS HEEFT DE VRIJE KEUZE IN HUN DENK WIJZE….
  HELLO. Handelingen komen af van een mens en niet van geloof.

 10. Dames en Heren, Wat maakt het uit dat zij getrouwd is met een moslim moet ze dan zo heilig gaan doen ? nee toch, het is haar eigen keus en dat wordt zeer gewaardeerd door haar man dat vind ik heel goed eindelijk iemand dat achter haar vrouw staat. Ik he liever waardering voor zo iemand dan iemand met een burka vol handgranaten.

  Als ik mij niet vergist is zij getrouwd met Arbaazkhan, hou mij ten goede als dat niet zo is.

  Rahat

 11. Vooral aan de DAMES hier:

  lol discusseren helpt niet mensen…she already done it..wil je het terugdraaien? goedpraten? afkeuren? doe wat je wilt..maar kom niet zeiken dat ze dit niet moest doen of dat ze dat beter kon doen…was het een “half” blote man geweest (bij wijze van spreken) dan liepen jullie allemaal te geilen en was het de NORMAALSTE zaak van de wereld..want paar statements die hier zijn gepost(door dames he) weerspiegelt dat de vrouw nog steeds wordt gezien als “sletje/hoertje” sekssymbool als ze er sjoo bij loopt..kijk meisjes..door zulke NEGATIEVE dingen te posten halen jullie alleen de WOMAN hood (vrouwen emancipatie) naar beneden, laat het nou door jullie thick head doordringen als een vrouw zoiets aan heeft dat het niet meteen betekend dat ze vies is.

  she looks very beautiful, very natural;-) Girlpower!!

  Gepost door a PROUD WOMAN

 12. @Roya.

  -Heb je Rani, kajol of Aishwarya wel eens zo bloot gezien op foto’s??
  —————

  Wel bloot. Kijk maar naar Dhoom2

  -Het lijkt wel alsof ze te weinig geld had om wat extra stof te kopen voor haar outfit. Het toont gewoon aan dat ze niks weet van normen en waarden..-
  ————–

  Volgens mij bepalen ze zelf niet altijd wat ze aanterkken & niet te vergeten dat soms ze dingen eraf knippen 😉

  ——-
  @ Tara.
  Dankje wel…

  S.

 13. Mag ik even duidelijk maken dat het blad waarvoor ze poseerde Maxim is! een tijdschrift voor mannen dus. Ik vind dat zolang haar man niet klaagt, ze lekker zelf moet doen wat ze wil. Na het krijgen van een kind ziet ze er nog goed uit. En er zullen duizenden moeders/huisvrouwen zijn die wat betreft fitheid niet eens in de buurt komen. Niets mis mee, want moeders zijn altijd mooi omdat ze moeders zijn. Maar het is geen reden om te gaan haten!

 14. DONTBOTHER, I am very, very Proud of you.

  Heel goed en duidelijk geformuleerd dat heb ik ook als boodschap door gegeven.

  mvg

  Rahat

 15. jaah ofniejj hatenn moet je buitee doenn maar die malaika is beetje te hoor gewoon niet meer om er naar te kijke! ga … doeg me xxx

 16. hey het is haar leven en ze mag zelf weten wat ze doet, en ik heb wel betere foto’s van haar gezien ik vond haar in kaal the song er erg goed uitzien

 17. hallo mensen

  ze ziet er prachtig uit,en waarom mag ze niet pronken met haar lichaam.wie zijn wij om commentaar te lk leveren.haar man staat 100% achter haar vrouwtje.
  wat heeft moslim zijn hiermee te maken.
  zorg dat niet genoeg voor elende op de wereld.

 18. […] De preutsheid van Malaika verbaast ons enorm omdat we vorige maand nog een artikel hadden geplaatst over sexy foto’s van Malaika in […]

 19. […] De preutsheid van Malaika verbaast ons enorm omdat we vorige maand nog een artikel hadden geplaatst over sexy foto’s van Malaika in […]

 20. vrouwen die zonder kleren en b.h.niet aan hebben en op tv komen en die hebben nog een man en een kind das heel ombeleefd ze ne das voor allle vrouwen die zo oets doen daaag ??, ey kes en dan nog lesbis en neuken op de tv met twéé vrouwen das nog erg ey ey ey kus bisch ???????????………….

 21. ik vind dat het best nog kan
  maar toch wat overdreven
  en dat van haar man dat maakt jullie toch niet uit
  haar man zal wel ja gezegt hebben
  en moslims dat maakt toch niks uit
  want mogen belgen dan sexsen ,neuken,naar bed gaan

 22. en ze is een mooi meisje je kunt haar zien op ndtv
  soooooooooooooooo
  sex no sexs voor haar wat suxes is al goed voor haar

 23. ze heft nog genoeg kleren aan en je ziet haar borsten niet en haar kruis dus geen geklaag vind ik als jou vrouw zoo deed wat dan denken moeten mensen doen

 24. jullie zijn gewoon ziekelijke schijnheilige mensen die malaika afkraken!! jullie wensen dat je zo mooi was als haar! meisjes die jaloers zijn ,.,,,ja waarom omdat je vriendje zeker naar haar fotos zitten te kijken!! dus losersssss wees niet zo schijnheilig deze mooie ster a te kraken!! ze heeft een man die gelukkig ook niet preuts zijn als de meeste hindoestaanse mannen die stiekem hun dingen doen en hun vrouw moet een heilige zijn die thuis zit en stiekem gaan die mannen na deze sexy vrouwen die bloot dragen dus leeeeeeeeees eens goes voor dat je afkraak

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.