Kort geding om Bollywood film ‘Aap Kaa Surroor’

Bollywood film ‘Aap Kaa Surroor’Vandaag dient in Den Haag een kort geding tegen Roshan Video- CD- & DVD World. De zaak tegen de Haagse videotheek is aangespannen door het bedrijf Desi Promotions, eveneens gevestigd in die stad. Het draait allemaal om de Bollywood film ‘Aap Kaa Surroor’ van de populaire zanger Himesh Reshammiya. Deze film mag volgens Desi Promotions uitsluitend door haar worden gedistribueerd in Nederland. Desi Promotions zou hiervoor een exclusief contract met het bedrijf ‘Bollywoodzone’ in Parijs hebben getekend. Volgens Desi Promotions heeft de videotheek buiten haar om de DVD’s verhuurd en verkocht voor € 3,50. Op basis hiervan neemt het bedrijf stappen tegen Roshan’s Videotheek.

Roshan’s Videotheek wordt bijgestaand door advocaat mr.drs. A.J.F. Gonesh. In een gesprek met Bollywood.NL gaf hij aan ernstig te twijfelen of de vordering van Desi Promotions in kort geding zal worden toegewezen. “Het is immers niet duidelijk of de productiemaatschappij in India, Vijay Taneja Adlabs de rechten op deze film daadwerkelijk heeft overgedragen aan het Franse Bollywoodzone. Als dat niet het geval is, kan Bollywoodzone geen rechten ter zake doen gelden en kan zij al helemaal geen rechten aan Desi Promotions overdragen”, aldus mr. Gonesh.

16 REACTIES

  1. Wat een ziekerds allemaal, de DVD heb ik in Sur. ( mrt. jl. in Sur. voor 10 SRD) nog gekocht. Wel een hele goeie DVD ( mocht je fan zijn v. Himesh R).

    Gr.

  2. te leuke film man !
    en het is in duitsland gemaakt bijna de grens van nederland. dus ik vindt het niet erg

  3. EY EEN DING HIMESH je kan NIEJJ ZINGENNN!!

    EN NUUJ kom JE aan …………. met JE DOMME FILM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.