Bollywood filmtheater in Barcelona

Bollywood bioscoop nodig in TransvaalShankar Kishnani vestigde zich 23 jaar geleden als zakenman in Barcelona. Als eigenaar van een jeugdhostel en een messenwinkel in een van de grote winkelstraten van de stad, heeft hij het als immigrant vergeschopt. Shankar runt zijn bedrijfjes samen met zijn vrouw en kinderen en hij is ervan overtuigd dat hij voor het geluk is geboren. Alles wat hij op zakelijk gebied onderneemt, leidt immers tot succes. Hij heeft dan ook grote verwachtingen van zijn laatste initiatief: het allereerste Bollywood filmtheater van Barcelona. Op zaterdag 08 september 2007 wordt aandacht aan dit Bollywood initiatief besteedt in een documentaire van de NPS.

16 REACTIES

 1. Nou jullie zien het zelf.Wij(let op alleen Indiers)gaan de wereld overnemen.Ik vraag aan alle indiers trots te zijn op onze identiteit….en aan de rest: HUM AARAHE HAI….wij komen eraan.

  jai hind

 2. leuk mang jah nederlan nog jaah!!
  Is dat die picca van die Film Theater als het zo is dan is het wel een mooie en grote film theater jah

 3. @the indian

  De wereld overnemen? Neen bedankt!
  Laten we maar eerst eens zorgen dat iedereen in India een menswaardig bestaan krijgt.
  Als je bedoelt dat de wereld eindelijk kennismaakt met de indische cinema, dan heb je wel gelijk en daarop mogen wij zeker trots zijn!

  Namaste

 4. @ the indian

  Wat je nou zegt is onjuist. Ik beschouw een mens als een mens zonder naar zijn of haar identiteit te kijken. Bollywood films worden allemaal gemaakt door ” black money” dit is een feit. Om hier nou op trots te zijn as an india… thats very sad.

  Bovendien moet er echt heel wat gebeuren daarzo in India.
  Vooral het land van ongelijkheid (kastestelsel). Waar ook nog steeds vrouwen laag/ onjuist worden behandeld, kinderarbeid etc etc..

  Zelf houd ik onwijs veel van het land (I love India). Kyo ke main bhi eek indian hoon. Maar elk land heeft zo zijn problemen of onjuistheden. The Indian….. denk er goed over na.

  Jai Hind

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.