Bollywood Wereld Tournee 2008

bollywood world tourIn de zomer van 2008 zal in Canada de eerste show plaatsvinden van de Bollywood Wereld Tournee met de naam ‘The Unforgettable Tour’. Dat maakten woordvoerders Aishwarya en Abhishek Bachchan vorige week bekend. In deze spectaculaire show zullen onder andere de volgende Bollywoodsterren te zien zijn; Amitabh Bachchan, Aishwarya en Abhishek Bachchan, Akshay Kumar, Lara Dutta, Bipasha Basu en Ritesh Deshmukh.

De Bollywood Wereld Tournee bevat naast mooie kostuums natuurlijk ook veel zang en dans. Hiervoor zullen choreograaf Shiamak Davar en componist Viju Shah aanwezig zijn. Deze Bollywoodshow zal plaatsvinden in Amerika, Engeland, Marokko, Egypte, Australië, China en Nederland.

In juni schreven wij al dat de Nederlandse editie van de Bollywood Wereld Tournee zal plaatsvinden in Rotterdam. De exacte data zijn nog niet bekend, maar zodra deze bekend worden gemaakt kun je dat lezen op Bollywood.NL.

50 REACTIES

 1. NEDERLAND!!!!!

  K ga er zeker naar toe!
  Eindelijk weer is een keer NEDERLAND!

  Maar het zou ook leuk zijn al Himesh Reshammiya er ook zou zijn!

 2. zooooooooo superlauww man
  ik ga zeker wel voor aish abhi lara ritesh =D
  en vooral voor akshay kumar man, hij geeft bijna nooit shows, egt lauw dat ie nu komt 8)

 3. ik ben er ook zeker weten op de eerste rij in de midden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Oeeiii Ik kan niej man ik woon helemaal in Turkije :P:P neej ik woon in Bredaa :(maja ben weg DOei

 5. Ik Zweer als Sharukh kahn er bij was he ik zou komen ik zweer maar om dat sharukh kahn er niej si kom ik niej:P TaZzzz man Wa is Da

 6. Crazy Turk_shrk fan

  shahrukh khan komt niet
  hij gaat met zijn groep naar amerika met

  preity zinta, rani mukherjee, arjun rampal, priyanka chopra en hrithik roshan

  hrithik roshan en priyanka chopra
  zaten bij de baachans maar wouden met shahrukh khan mee gaan op wereld tour

  hij gaat eerst naar amerika en daarna hoop ik in nederland

  kussss bolly_fan

  hopelijk is dit voldoennde

 7. Leuk dat er weet een show komt. Als Shahrukh Khan ook zou komen (of rani/preity) dan zou ik zeker gaan!

 8. Ik ga niet alleen voor die paar mensen. Zoals hierboven geschreven over Shah Rukh Khan met zijn groep, daar zou i wel weer naartoe gaan.
  Dat zijn pas de showmasters.

  Ik wil Hrithik echt één keer zien.

 9. @ Rosie

  Waar slaat dat nou op ” Marokko en Egypte, ik zou maar oppassen voor die landen ..?!? ” Maar ja ieder Z’n Mening
  natuurlijk.

  Ik zou ook heel graag willen komen maar zoals paar mensen het ook hebben gezegt het is voor MIJ te ver om naar Rotterdam te komen. Als het nou ook bij Eindhoven werd georganiseerd zou het helemaal geweldig zijn.

  Veel plezier mensen die gaan :):):)

  Groetjes,
  MoI

 10. Hm,, ik ga zekker naar deze,, en als SRK komt ga ik ook denk ik..

  Ik kan echt nie kiezen tussen SRK & Aishwarya,,,,Ach zal allebij wel goed zijn:D

 11. Ik ga niet naar die show van bachens als de groep van Srk zou komen dan zou ik wel 100000% zekers gaan want all die coole sexy en mooie girls zijn in die groep van Srk zoals rani, preity en priyanka ze zijn alle 3 mijn favoriet drm
  maar in die bachens groep vind ik bips alleen goed en verder niemand jah mijn mening duss!!

 12. Rosie
  24 Aug 2007 om 10:37 am
  Heel leuk joh.
  Maar Marokko en Egypte, ik zou maar oppassen voor die landen.

  waarom uitkijken voor die landen
  ik kom uit marokko
  dus leg maar uit met je uitkijken

 13. sjooo leukk! ga er ckkr naartoe&& het isjj nogwel in r’dam
  soo dichtbij moet ik ckkr niet missen!

  @ Rajivie
  se isjj een paar jaar geleden gekomen weet niet meer wnrr maar wasjj je dan niet gegaan 😮 wnt je bnt wel een grote fan van haar :p

 14. a wielieeeeeee rotterdam is voor mij aan de andere kant van de wereld
  maarwel af ze gaan naar marokko.
  en zeker vooral akhay kumar en ais die moeten daar zeker en vooral daar zijn .

  jammer want je hebt gelijk shahrukh zijn groep vind ik wel ietske boeiender.
  mar jah.

  hanane mocro

 15. allereerst moeten de bollywood acteurs de moslimlanden mijden,want:

  1. Het zijn niet-moslims,de bevolking aldaar spreekt of verstaat de taal nauwelijks
  2.De mensen in die landen hebben totaal geen affiniteit met de Indiase cultuur.
  3.Er is geen garantie voor hun veiligheid.

  Ik vind dat bollywood zich meer mag richten op Suriname,Guyana and Trinidad,want hoe je het ook draat of keert,wij zijn namelijk De mensen die deel uitmaken van de Indiase diaspora.

  The indian

 16. the indian

  dat slaat nergens op kijk alleen maar naar marokko daar zijn ze gek op indiase films, rani en srk zijn daar geweest en hielden daar intervieuws(in het frans, engels of met behulp van vertalers)en traden op en er is niks met ze gebeurd oke?

  p.s. in geen enkel land hebben ze gerantie voor hun veiligheid want over al lopen er gekken rond ook in nederland ookal is het geen 3e wereld land

  mvg laila

 17. ik verheug me om ook naar deze shoo tegaan. toevalli ben ik afgelopen 07-2007 ben ik naar india geweest,dus ook bombay.ik wil graag aishwarya zien.

 18. ik ben naar die van shahruh khan en die van de bachchans geweest ik heb ze bijna allemaal ontmoet maar jammer dat kajol er niet bij was van de bachchans vond ik amitabh e aishwarya goed en sharu club vond ik preity en rani en sharu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.