Salman Khan naar de USA met ‘Marigold’

Bollywood - Marigold: An Adventure in IndiaSalman Khan maakt een grote stap naar het witte doek in de Verenigde Staten. De Indiase acteur beleefde afgelopen vrijdag zijn debuut in Hollywood en is in 70 bioscopen te zien in de VS waaronder in de steden York, Chicago and Los Angeles. De Bollywood ‘badboy’ is samen met de Amerikaanse actrice Ali Larter (foto) te zien in de nieuwe film ‘Marigold: An Adventure in India’ van producer Willard Carroll.

Larter, bekend uit onder andere de serie ‘Heroes’ en de films ‘Final Destination’ en ‘Legally Blonde’, speelt in ‘Marigold’ een Amerikaanse actrice die zonder een rooie cent op zak naar india vertrekt om daar in een Engelse film te acteren. Ze belandt echter niet in deze Engelse film, maar wordt uitgekozen om in een Bollywood film te acteren.Ze probeert te overleven in de Bollywood filmwereld, waar zij dan Salman Khan ontmoet.

31 REACTIES

 1. ik vind dat niet leuk alle mensen kommen van hollywood in bollywood dat vint ik niet goe en ik hoop dat Salman Khan niet met haar verkeert wat katrina kaif wou erbij .mijn meining

 2. Ik ben een hele grote fan van Salman, maar of ik deze film wil zien, weet ik niet. Dat meisje wat er in speelt lijkt me ook helemaal niets.

  Trouwens, als de Indiase acteurs en actrices, zo graag in een Amerikaanse film willen spelen, speel dan in een echte film, zonder hindustaanse liedjes.

  Dit is mijn mening.

 3. best leuk voor hem
  het is wel leuke film
  maar niet dat het egt hit wordt
  denk het niet
  maar ik hoop dat je andere hollywood filmen wel hit worden
  als die komen ?
  doeiiiiii

 4. @lisa
  ja t kn wel en leuke film zijn..
  maar op heel veel sites en reviews staat dat t een flop is en dat t niks aan is dus neem ik aan dat het niet veel waard is om deze film te kijken.

 5. Van mij mogen ze allemaal naar Hollywood. Dan zien ze tenminste ook dat de Hindustanen er geen kaas van gegeten hebben.
  HAHAHAHAHAHAHA

 6. Rosie ik ben het helemaal met je eens… als ze in amerikaanse films willen zspelen… dan moeten ze in egte amserikaanse films spele…
  Mjah iz wel leukk hoor de verhaal is wel interesant ik heb hem nie gezien..maarre of ik hem ga kijke….hmmm denk het niejt…. 😀 😀 😉

 7. dat meisje is zeker lelijk, ze heeft bijna geen bovenlip:P
  en ik noem deze film geen hollywood film, er word nogsteeds gedans in deze film en gezongen.

 8. mij lijkt die film wel leuk en ik vind dat Marigold geen Hollywood film is anders zouden ze niet zingen in het HINDI!! maar een vraagje, wat hebben jullie gehoord over salman en het feit dat hij misschien naar de gevangenis gaat?

 9. Zalm Roy,
  Je hebt een lage dunk van jezelf en van je eigen ras, als je zelf niet in je eigen ras gelooft wie moet dat dan wel doen????????

 10. halo salaman khan als goed met jau je bent iemand die cool is je heb mooi films gemakt ik ben fir op u die film die je hebt gemakt met govinda een die film is paternr die was goed film wes je nog doe wan paternr gadi popopo ojaneja je bent cool in die film oke baby

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.