Aishwarya in Madame Tussauds te New York

Bollywood - Aishwarya in Madame TussaudsAishwarya Bachchan-Rai is de eerste Indiase actrice die te zien zal zijn in het New Yorkse Madam Tussauds. Maar de inwoners van New York kunnen slechts een aantal weken van de Bollywood dame genieten, aangezien het beeld uitgeleend is door het Tussauds museum uit Londen.

De bekendmaking ging niet onopgemerkt; natuurlijk waren de nodige journalisten aanwezig, maar ook Bollywood danseressen en een aantal fans. Eén van deze fans vertelde; “Ik vind het geweldig dat Aishwarya hier is. In Londen hebben ze Shahrukh Khan en Amitabh Bachchan al, dus vind ik het meer dan eerlijk dat wij deze mooie Bollywood dame hebben. Het feit dat zij hier te zien is, blijkt dat haar werk niet onopgemerkt voorbij gaat en dat is voor Ash zeer positief.”

66 REACTIES

 1. goed zo aish

  en vladimir heb jij hier wat op te zeggen
  aish is vreseljik beroemd en daarom ben jij natuurlijk jaloers
  ze is inderdaad heel knap en daarom wordt ze ook wel in films gebruikt maar haar acteerwerk is ook heel goed anders was ze niet zo beroemd en had ze niet zoveel prijzen gewonnen
  ga jij maar wat anders doen vladimir want jou kritiek word mij iets te veel .het enige wat jij kan doen is kritiek geven
  ik zou zeggen probeer het eens zelf te doen en dan mag je kritiek geven

  aish ga zo door

 2. goed zo aish

  en vladimir heb jij hier soms iets op te zeggen ?!
  ze is vreselijk beroemd en daarop ben jij natuurlijk jaloers
  ze wordt wel gebruikt in films omdat ze heel knap is maar haar acteer werk ook anders was ze nooit zo beroemd
  ga jij nou maar iets anders doen ofzo ,want altijd dat kritiek van jou word mij iets te veel .je kan haast niks he dan alleen maar kritiek geven !
  ik zou zeggen : aish ga zo door

 3. Lisa you’re so right!!!!
  Aishwarya je bent geweldig,, al vind ik preity iets beter maar dat boeid niet

 4. Nou Aish Ga zóöó door nou ben nu tog in New York maar weet nie precies wannneer we naar Madam Tussauds gaan
  Bye bye Nederland:s

 5. Ik vind het prachtig dat bollywood steeds bekender word. Maar het nadeel is dat meer bollywood acteurs en actrice in hollywood films gaan acteren en waar ik bang voor ben is dat ze daar goed verdienen en dus daarom daar blijven. Dat betekend ook een beetje de einde van bollywood. ik hoop dat ze hun eigen cultuur en aard niet gauw zullen vergeten, want wat ze ook doen echte bollywood films zijn veel mooier dan welke hollywood film dan ook.
  Kwa Verhaal Kwa Muziek, Inda is een Muziek en dans wereld.

  Ze worden pas bekend in turkije en dat dan alle beste acteurs naar hollywood gaan is zonde voor bollywood.
  Mooi dat ze daar bekend word maar het beste is dat ze bollywood meeneemt naar hollywood dat zou best zijn.

 6. wat leuk man zo vetttt

  dat na shahrukh khan amitabh baachan en dan weer aishwaria bachaan ray vettt hoor

  ik vraag me af wie de volgende is

 7. ja he

  inderdat lisa jij heeft gelijk mensen moet eerste an zichzelf kijken respect hebben en daar na an anderen mensen kritiek te geven zeg oke succes aish

 8. En ik denk dat ze een goeie plekje gaat nemen in hollywood… 😀 Ik hoop dat Priyanka dat oowk doeth…:D

 9. Echt leuk voor haar.
  Maar wanneer komt nou het beeld van Madhuri Dixit die zelf ik Amerika woont????? Hopelijk komt er ook eentje van haarrr…… 😉

 10. heeeeeyyyy

  Wat goed van Ash dat ze een wassenbeeld heeft.En nog wel in New York.Echt leuk voor haar.Maar vraagje weet iemand of se in india geen beeld van haar hebben?

  Groetjes Priyanka fan

 11. Gandhi lover

  Ik had het niet gezien dat je al terug geschreven! Maar ja dat maakt niet zoveel uit hé!

  En hoe was je reis? Ik hoop dat je ervan hebt genoten! Want onze weer hier in belgie is precies te koop!

  Groetjes!

  Nadine is mijn naam! :d

 12. Hey Dina Hrithik Fan,

  Ik ben in Zwitserland en Italië op reis geweest.
  Het weer was super!!!
  Goed weer, dat doet wel iets met je :), nl. je bent veel vrolijker en opgewekter en je krijgt goesting om van alles te doen 😀 dan dat je telkens opstaat met donkere wolken die de blauwe hemel bedekken en regendruppels ziet neerslaan op de grond zoals in België 😀

  Ik hoop dat jij je tot nu toe ook goed geamuseerd hebt tijdens de vakantie!

  Groetjes X

  Domien

 13. @ Bollywood Turk

  Ben het helemaal met je eens, zoals je het ook zegt ze moeten zijn aard en cultuur niet vergeten want zelf vindt ik Bollywood films Veeeeeeeeeeeeel Leuker dan Hollywood films ( ook al duren de sommige films zo lang ) 🙂

  Ik hoop voor aish dat ze bereikt wat ze wil bereiken in haar leven en veel succes voor in de toekomst.

  Groetjes,
  MOI 🙂

 14. @ Gandhi lover,

  Italia? Kei leuk!

  Nja kheb me nie geamuseerd ik heb moeten werken, ik ben ook veel ziek geweest enz.

  Ik was van plan om naar spanje te gaan maar tis niet door gegaan. Ik ben blij voor jou Italie mmmmm lekker ZON!

  :d

  x

 15. heey echt mooi beeld is het haar beeld kunnen ze laten staat naast haar echtgenoot ABISHEK 🙂 ze is echt heel mooi dat kunnnen ze goed gebruiken in london 🙂 maar gefelicteerd aish we krijgen nog meer van haar te zien zeker weten suc6

  -XxX- LiefMeisje

 16. nilab

  als jij schrijft whatever i hate that bitch
  waarom schrijf je het dan op als het je niks kan schelen
  je mag haar niet dat is duidelijk maar kan je dat niet in je houden als mensen heel groot fan zijn van aish willen ze dat niet graag horen !!!
  kijk eerst naar jezelf en dan commentaar op de andere !

 17. @ Dina Hrithik fan

  Oei!!! Wat heb je wel gehad?
  Ik hoop dat het nu beter gaat met je, zodat je nog kan genieten van de vakantie!
  Tot wanneer heb je nog vakantie?

  Greetz x

 18. Gandhi lover

  Ja nu is het ietske beter!

  Kheb bronchite gehad gedurend een week!!! AL goed dat ik nu genezen ben. THANK GOD

  Kheb vakantie tot september mr kben nu aan te werken in een Call center in Antwerpen. Voor TELE 2

  Wat ben je nu aan te doen? Werken of van je vakantie aan te genieten?

  Groetjes

  Nadine

 19. @ Dina Hrithik Fan,

  Gelukkig maar dat je er terug door bent!

  Ik werk in de winkel van een maat van me :).

  Wat moest je dan doen in zo’n Call center? Coördineren en alles opvolgen?

  Greetz

  Domien

 20. ik ben er zo fan van maar ik ben de famili van rai en vind dat heel leuk ik zie haar heel vaak ik zeg wel zoms tegen haar zus ik heet ……. maar ik mag het niet zeggen want je weet asl zij beroemd is is haar famili ook en als ik mij naam zeg dan kunune ze me ontvoeern en ik woon in nederland dus drm

 21. @ Gandhi lover

  Nee nu ben ik bezig met een project van TELE 2 ik weet nie of da je de reclame op TV hebt gezien?

  Ik werk als Teleoperator, tis maar een brijverdienste werk hoor. Ik ben ff aan te pauzeren volgende jaar herneem ik mijn studies.

  Tis belangrijk om verder te studeren!:D

  Hoelang moet je nog studeren?

  greetz

  Nadine

 22. lisa

  het is haar mening en als zij haar nie tmag is haar zaak

  dusss laat haar gewooon ze wil gewoon ruzie om dit

  ik mag aish ook nie tzo en heb ik ook bij heel veel gesprekken gezegd en daardoor kreeg je aleen ruzie die nergens opsloeg

  dus geen ruzie maken

  niet lelijk opvatten he tis ook n iet slecht bedoeld

 23. @ Dina Hrithik Fan

  Ziet er wel nog een coole job uit!

  Idd, studeren is belangrijk!

  Ik moet nog 3 jaar studeren (ik doe lichamelijke opvoeding).

  Wat ga jij studeren?

  Greetz x

  Domien

 24. @ afghan girl

  Je zegt dat je familie bent van die Aishwarya, maar waarom staat er in je nick afghan girl? Ik veronderstel dat je van Afghanistan bent en niet van India! Aishwarya komt uit (het zuiden van?) India. Hoe kan je nu familie zijn? Tenzij dat die familie zodanig groot is en zodanig verspreid is over de wereld 🙂 en dat je haar vaak ziet vind ik ook niet echt geloofwaardig 🙂
  Het kan natuurlijk allemaal, maar ik heb er mijn twijfels over! 🙂

  Greetz

 25. @ Gandhi

  Ja t werk valt mee! Kheb alleen mijn mond nodig niets meer!

  lichamelijke opvoeding? MMM sportief hé COOL :D!

  Ik ga Sociologie doen!! En waar studeer je? Ik ga oftwel wel naar Brussel in VUB of Universiteit van A’pen studeren.

  Peace!

  x Nadine x

  @ Afgan girl

  weet je zeker dat je familie bent van AISH??
  Dat kan natuurlijk But i have my doubds!!!

  ?

 26. @ Dina Hrithik Fan

  Ik studeer in unief Gent. Ik ken iemand die sociologie doet en tschijnt wel een toffe richting te zijn ;).

  hehe, idd, sport doe ik heel graag!!! Ben jij ook sportief?

  Greetz XXX

  Domien

 27. @ Gandhi lover

  Is dat waar dat je iemand kent die sociologie doet??

  Ja ik hou van sport vroeger speeld ik basket mr kben er mee gestopt!

  Ik wil nu Street dans doen mr dat kost duur en kheb geen tijd! 😛 héhéhéhé

  Word je dan LO leraar ofwa?? Meisjes op school houden van KNAP LO leerkrachten. Wist je dat? 😛

  X Nadine X

 28. @ Dina Hrithik Fan

  Ja, ik ken een meisje die in Gent in de hoge school sociologie volgt en ze doet het graag!

  Je moet gewoon iets doen wat je graag doet!!!

  Street dance is idd de max! Kost dat echt veel geld?

  Wel ik weet het nog niet of ik LO leraar word. Er zijn veel andere mogelijkheden ook.
  Dat meisjes houden van knappe lo leerkrachten wist ik niet :d! Nu ja, moest ik toch leraar worden, dan zou ik toch geen succes hebben, want knap ben ik niet 😀

  Greetz XXX Domien

 29. @ Gandhi lover

  oh ja? Ik wist niet dat er veel andere mogelijkheden waren.

  “”moest ik toch leraar worden, dan zou ik toch geen succes hebben, want knap ben ik niet””

  Praat niet zo over jezelf joch! 😛

  X Nadine X

 30. bollywood turk
  17 Aug 2007 om 11:55 am
  Ik vind het prachtig dat bollywood steeds bekender word. Maar het nadeel is dat meer bollywood acteurs en actrice in hollywood films gaan acteren en waar ik bang voor ben is dat ze daar goed verdienen en dus daarom daar blijven. Dat betekend ook een beetje de einde van bollywood. ik hoop dat ze hun eigen cultuur en aard niet gauw zullen vergeten, want wat ze ook doen echte bollywood films zijn veel mooier dan welke hollywood film dan ook.
  Kwa Verhaal Kwa Muziek, Inda is een Muziek en dans wereld.

  Ze worden pas bekend in turkije en dat dan alle beste acteurs naar hollywood gaan is zonde voor bollywood.
  Mooi dat ze daar bekend word maar het beste is dat ze bollywood meeneemt naar hollywood dat zou best zijn.

  ik ben helmaal niet mee eens want bollywood films vind ik doodsaai zij klaarten nooit hollywood films eerlijk gezegd krijg ik hind muziek kanker hoofdbijn vooral vind ik hun dansen….. het is gewoon je rond loopt, spingt en dat noem ik geen dansen, wat aish betreft, ze ie niet de enige die knap of sex is,

 31. hallo allemaal
  het is heel fijn voor ash te zijn.
  maar’t schijnt zo te zijn dat ze onzeker is geworden na de trouwerij van haar vs. abhishek!
  dus….

  succes aish

 32. ma feker mekonoom ke az dokhtare maqboole be adab !dokhtare bad rang ke ba adab basha maqbool tar wa zebatar maloom mesha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.