Wordt Shilpa Shetty een Bond Girl?

Bollywood - Shilpa ShettySinds Shilpa Shetty de ‘Celebrity Big Brother show’ heeft gewonnen, is zij niet meer weg te slaan uit het nieuws. Onder andere de Engelse krant ‘DailyIndia’ meldt dat er verschillende geruchten rond gaan over een deal die deze Bollywood schoonheid heeft gesloten met de producenten van James Bond 007.

Het gaat om een rol in de nieuwe bond film (nr. 23) met acteur Daniel Craig, die de rol vertolkt van James Bond. Een bron van deze krant meldt; “Shilpa Shetty is zeer belangrijk voor onze film. Niet alleen heeft zij veel fans in Bollywood, maar ook hier in het westen, vooral Groot-Britannië, is zij zeer geliefd. Maar het draait niet alleen om Shilpa’s immense populariteit, zij heeft ook alles in huis om een Bond dame te spelen.”

Verwacht wordt dat de opnames voor Bond 23 zullen plaatsvinden ergens in 2008. Eerst moeten de opnames van Daniel Craig’s eerdere film, Bond 22, worden afgerond.

33 REACTIES

 1. Oooooooo ben zeer benieuwd, wordt dan de 1e bond film die ik met plezier naar zal kijken! Ik ga ff kijke of die Daniel Graig ook een genot voor mij is om te zien, want de bond mannen tot nu toe heb ik niet mooi gevonden.

 2. ahahhaahahah wat leuk man zo funny shilpa

  jammer dat shamita er ook nie tin speelt in cash was ze zo goedddddddddddddddddddddd esha en diya oook de meiden waren he tleukst in de film maar het is wel jammer waarom shilpa er nie tin speelt in DUS was ze kei goed

 3. heey ze is mooi hoor voraal haar lach zei wordt beroemde dan aishwariyarai maar haar zusje is ook een sgatje maar ik ben wel beroemd
  door haar film

 4. OP DIE FOTO ZIET ZE ER HEEL MOOI UIT
  VIND IK
  EN ZE HEEFT EEN HELEMOOIE GLIMLACH IS ME NOOIT BIJ HAAR OPGEVALLEN

 5. goed zo shilpa!!
  maar een bond film?
  dat is altijd zo boring:P
  voor mij dan.

  misschien ga het wel kijken.

 6. Waarom willen zoveel bollywoodactrices en acteurs de overstap maken naar de beauty but no-brains culture van Hollywood? Wordt dit het einde van de Bollywoodsaga?
  Gaan ze nu echt allemaal in de val lopen van het kapitaal?
  Ik hou m’n hart al vast. Naar mijn mening zullen ze gewoon worden gebruikt om wat extra cash te genereren en als ze uit de mode zijn gewoon terug bij het huisvuil gedumpt worden.

  Let op mijn woorden! Schoenmaker blijf bij je leest! Amen.

 7. hmmmmmmm komt dat op bond 22 Priyanka , want als shilpa shetty komt word de film volgens mij 1 Groot FLOP!!! Priyanka kan beter , Waneer heeft zij laten zien dat ze kan vechten in films ? en priyanka was KEI cool in ”DON”

 8. Hi Nilab

  Ik denk dat Shilpa het heus wel aankan. Nu krijgen we (misschien) de kans om haar andere kant te zien. Trouwens hoe kan je zeggen dat Priyanka het beter kan, terwijl je shilpa nooit hebt zien vechten?

  Shilpa you ROCK!

 9. ieder1 maakt die over stap van bolly naar holly wrm blijf gwn in je fokking wereldje aishwaria ook damnz egt minder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.