Aishwarya Rai in Pink Panther 2

Bollywood - Aishwarya Rai in Pink Panther 2Aishwarya Rai staat alweer voor een grote Hollywood uitdaging. De mooie Bollywood actrice zal samen met Steve Martin te zien zijn in het vervolg op de komische film ‘The Pink Panther’. Aishwarya zal een detective en/of expert spelen die inspecteur Clouseau helpt op zijn speurtocht naar een dief die wereldwijd bijzondere relikwieën steelt. Ook Kevin Kline, Andy Garcia, John Cleese en Alfred Molina zullen een rol krijgen in de film van regisseur Harald Zwart.

De Bollywood-ster, die momenteel in de bioscopen te zien is in ‘The Last Legion‘, was nog niet eerder in een dergelijk komische Hollywood rol te zien. Fans van Aishwarya Rai moeten nog even wachten want ‘The Pink Panther 2’ zal pas voorjaar 2009 in de bioscopen draaien.

35 REACTIES

 1. heey ik ga zeker kijken maar ik wil een film van hindie waar aishwariya in werk een nieuwe film maar toch deze lijk me ook leuk ik w8cht wel tot 2009 als ik dna nog leef :):)

 2. lief meisje
  14 Aug 2007 om 1:19 pm
  heey ik ga zeker kijken maar ik wil een film van hindie waar aishwariya in werk een nieuwe film maar toch deze lijk me ook leuk ik w8cht wel tot 2009 als ik dna nog leef :):)

  Jee kan naah Jodhaa-Akbar gaan..maar die komt pas in december in de bioscoop ofzoo..

 3. echt super voor ash hoop dat het geen flop word in de last legion speeldwe ze wel goed !!!!!!!! de film was gewoon een flop

 4. leuk voor aish hopelijk word het niet weer een flop
  wanneer gaat ze weer een bollywood film maken
  nou hopelijk snel in iedergeval suc-6
  en Gooo Aishwarya

 5. Shahid lover,

  Jodhaa Akbaar komt in Oktober uit..die kun je zien in Pathe Arena.

  Shela,
  Ja ze zijn al sinds April getrouwd..je loopt wel een beetje achter met de tijd!

 6. -Aishwarya ikke ben je grootste fan en wedde dat het goed is zeker weten het word perfect alleen het duurt vet lang voordat je hem kan sien..:( Nou jah het word tenminste geen flop!! Dat weet ik seker..:oops: (K)

 7. dit is al haar vijfde hollywoodfilm de eerste was pride and prejudice en toen the mistress of spices en toen provoked en toen last legion die ik toch ga kijken en nu deze.ik vind het erg knap van dat ze haar vijfde film al is aan het maken in holywood want nog niemand van bollywood heeft dat zeg maar gedaan. met zoveel bedoel ik dan.
  GOO AISHHHHH YOU ARE THE BEST!!!!!!!! 🙂 🙂

 8. zij weer
  ik ben het echt beu een nieuws over haar alsof zij intersant is
  ik denk dat zij niet meer bollywoodstar word genoemd maar wel hollywood
  dat is goed want dan hoef ik haar niet meer te zien in bollywood

 9. Wel leuk voor Aish en nu hopen dat het geen flop word.
  Ais was zo enthousiast dat ze naar Hollywood ging maar tot nu toe heeft ze alleen maar in flop films gespeeld. Niet dat het haar schuld is maar Hollywood bied haar gwn geen goede films aan. Als ik Aish was zou ik maar wachten op een film met een top acteur want als ze zo door gaat kan ze Hollywood wel vergeten. En ze heeft het niet eens nodig.. Bollywood bied haar al genoeg aan… huhhhhh ik kijk al lang niet meer naar Hollywoodfilms… tijdverspilling!!!!!

 10. aan bollywood fan sofula
  ik wil geen ruzie owzo
  maar een andere berichten van aish.
  zat je haar af te kraken met vladimir.
  en nu doe zo 🙁

  PS:ik had wel wat meer van jou verwacht

 11. heey ik vind ze eerlijk gezecht niet een paar zijn
  maar ja ik heet zelf ook aiwariya aish mail me
  en geef je email aan mij!
  (P) 🙂 doei -xxx- groetjes aiswariya doei aish(K)

 12. ash ik haat jou
  ik moet zeggen dat jij een hele goed smaak hebt
  go girl/of boy
  love yaxxxxxxxxxxxxxx
  eindelijk iemand die dat zie
  open you’r eye’s mensen

 13. Mensen die “aish haters” zijn ( dat kan eigenlijk niet )Aishwarya heeft Bollywood wel een heel stuk bekender gemaakt!
  Aish je doet het echt goed!
  Go zo door!
  Hoop je snel in een Bollywood film te zien maar in een Hollywood film straal je ook helemaal 😉 duss,, zet em op!

 14. de eerste was wel leuk, maar als de 2de een flop word ligt het wel aan haar hoor.
  maar ik hoop het niet voor haar.

 15. IK HOOP MAAR DAT ZE JE IN DEZE FILM NIET ZULLEN UITLACHEN NET ALS IN DE LAST LEGION
  HOOP MAAR DAT DEZE FILM GEEN FLOP WOORD MAAK ER WAT MOOI VAN HE

 16. aish is echt heel goed in acteren
  bijna al haar bollywood films zijn een hit
  wat maakt het nou uit dat de last legion flop is ze heeft genoeg andere films dat hit is
  en alle anti aish moeten hier gewoon niet schrijven als ze aish niet goed vinden !
  want sommige vinden aish super acteren en dan is het niet zo leuk als iemand anders zo negatief zit te doen over aish !!!

 17. Het zou veel beter zijn dat de bollywoodsterren tijd steken en sterke bollywoodproducties, in plaats van mee te werken aan tweederangsflops uit Hollywood. Want daar lijkt het sterk op. De eerste Pink Panther remake was al dusdanig een flop! Ze halen haar gewoon erbij omdat ze hopen dat in India de bioscoopgangers massaal naar de cinema gaan om ‘hun’ Aishwarya aan het werk te zien.
  Schoenmaker blijf bij je leest, en in dit geval is dit Bollywood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.