Doe nu mee met de Bollywood Film Chart

Doe nu mee met de Bollywood Film Chart en bepaal zelf wat de beste Bollywoodfilm allertijden wordt namens Nederland. Ga naar de website www.bollywoodfilmchart.nl en vul daar een top 10, top 25 of een top 50 lijst in met je favoriete Bollywoodfilms.

Voor het invullen van de chart is een speciale code nodig. Deze code is: EE Als je dit bericht doorstuurt, vergeet dan niet de code mee te sturen. Met deze zelfde code, kunnen je vrienden en kennissen ook meedoen. (De bovenstaande tekst kun je kopiëren (Ctrl + C) en plakken (Ctrl + V) in een email, en direct doorsturen naar al je vrienden, kennissen en familieleden.)

www.bollywoodfilmchart.nl

9 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.