The last legion met Aishwarya afgekraakt

Bollywood - The last legion met Aishwarya afgekraakt‘Een rommelige, slordig gemaakte en ongeïnspireerde avonturenfilm’. Zo komt de film ‘The last legion’ bij diverse recensies naar voren. De film die afgelopen donderdag in Nederland in première ging wordt door het Brabants dagblad zelfs een groot ‘avonturen-ratjetoe’ genoemd. De twee uur durende film lijkt wel een mengeling van de televisieserie ‘Rome’, de Lord Of The Rings en Indiana Jones schrijft de krant.

Jammer voor Bollywood beauty Aishwarya Rai, die één van de hoofdrollen naast de Britse acteur Colin Firth mag vertolken. Overigens is er weinig commentaar op Aishwarya zelf, die in veel recensies een ‘oogverblindende Bollywood schoonheid’ wordt genoemd 🙂 .

Volgens de media lijkt The Last Legion vooral in te willen spelen op de huidige populariteit van spannend historisch drama, maar mist het de betrokkenheid en karakterologische diepgang van bijvoorbeeld de serie ‘Rome’. Hopelijk krijgt Aishwarya’s volgende Hollywood productie ‘Singularity’, welke in 2008 uitkomt, betere recensies.

62 REACTIES

 1. jammer dat ze er zo over spreken ik had veel verwacht van die fil 🙁
  hopelijk ziet hte voor aish beter uit voor haar volgende film

 2. ‘oogverblindende Bollywood schoonheid.’ daarom ZIE je haar slechte acteerwerk niet, makes sense 😀

 3. Vladmir

  hahahah

  zo gelijk heb je!!

  Ik zei het tog tis precies the lord of the rings!

  Spijtig voor de ‘oogverblindende Bollywood schoonheid. :d

  Volgende keer beter!

  Groeten

 4. vladimir,

  Dat commentaar van jouw begint me de keel uit te komen.
  Wat heb jij tegen Aish?? Acteren is echt niet makkelijk ofzo! Als jij het zo goed kunt..probeer dan maar zelf eens beroemd te worden in bollywood of hollywood.
  Get a Life! en laat Aish eens in d’r waarde…je hoeft haar niet telkens af te kraken!

 5. als je de hele tijd over haar spreekt dan hoef je je mening niet te geven want je bent gewoon harstikke flauw vladimir

 6. Jammer man. Maar ik weet zeker dat het niuet aan Aish ligt.
  Het ligt aan het verhaal. Ik wil het ook zien.

 7. vladimir
  5 Aug 2007 om 1:51 am
  ‘oogverblindende Bollywood schoonheid.’ daarom ZIE je haar slechte acteerwerk niet, makes sense

  helemaal met je eens

  sof

 8. ze acteert niet slecht vind ik, wel de hele tijd het zelfde maarniet slecht.
  en ze is natuurlijk ook oogverblindend!

 9. ” beste ” vladimir jij doet net alsof je veel bent maar aish is vreselijk goed dikke sukkel
  en dat jij nou hopeloos bent !!!!

 10. ik vond die film niet geweldig ze was denk ik bij elkaaar een half uur in beeld zo, geweldig speelde ze ook niet in die film.

 11. HAHAHAHAHAHAHAHHAh net goed voor ze. hey aish blijf gewoon bollywood films maken. Jij en Hollywood films gaan niet met elkaar dus blijf op je plaats zitten

 12. ik heb die film gezien en eerlijk gezegd vond ik er ook niks van, ze maken op overal leuke en spannnende reclame’s van die film maar het was egt nie leuk.
  aishwarya speelde in the last legion ook helemaal nie goed.
  maar je moet selluf weten of je die film wilt zien.
  dit is mijn mening maar
  🙂

 13. Aisch kan wel degelijk acteren en dat zien de mensen heus wel. De filmmakers van The Last Legion hadden meer hun best moeten doen en het verhaal had sterker gekund. Ach ja mensen roepen ook maar wat, das toch zo gemakkeljk. Weg van de minste weerstand om zomaar te roepen dat iets zo is.

 14. Ik heb de film gezien en aan haar acteerwerk ligt het niet.
  De filmmakers hebben er inderdaad weinig aan gedaan om de film enige diepgang te geven. Aisch was behalve mooi ook geweldig aan het acteren. Haar prestaties maken dat de film nog enigzins leuk. Derest van de hoofdrolspelers vond ik erg slecht.

 15. Ze heeft de naam van Bollywood en India, waar ik zo trots op ben hoog gehouden. De wereldberoemde Aish zal schitteren en Vladimir jij mag blinder worden door haar schoonheid. Geil jij maar lekker verder op Aish, je kan het niet hebben dat jij niet haar tegenspeler kon zijn.
  Go Aish

 16. als ik de reacties van de mensen zie ik dat er geen respekt is voor andermans mening het mag wel wat netter,wat betreft de film ik vond de verhaal ook niet evertuigend ais kan soms heel goed en somms heel slecht acteren hangt misschien van haar tegenstanders af b.v in devdas, kondukondain ,hum dil de chuke sanam vond ik haar heel goed acteren ze is ook beeldschoon maar dat betekent niet dat ik ook van haar moet houden mijn favoriet is iemand anders .zo zie je maar dat voor mij niet beaty altijd eerder komt.

 17. hallo aish moet neit vergeten dat ze door bollywood beroemd is geworden en niet door hollywood en nu gaat ze in hollywood films spelen echt zijn hun iedreen gaat er heen ik wens hun veel susces ik ga deze film ook kijken ,chek of ze nog zo mooi hier is zonder hindishe kleren en gehuilen en die rode stip van hun … maar doeii

 18. BOLLYWOODFAN, heel goed van je echt waar ik snap het niet.
  Dat wij met ons allen haar moeten steunen als enige populaire Indier, zitten wij haar af te kraken niet –
  normaal.Wat een afgunst van vladimir, dinahritik en bollywood-fan-sofula.

  MVG

  Rahat

 19. ik vond ash wel goed alleen haar lichaam past niet bij haar rol je hebt een opgebouwde lichaam voor de rol nodig!!!!!
  maar ash was wel goed!!!!!!!!!!!!

 20. Roya,
  ik heb nooit beweerd dat ik kon acteren, dus ga ik ook niet proberen beroemd te worden en daarom studeer ik ook geneeskunde. en als mijn commentaar je keel uit begint te komen, stop er dan een langwerpige voorwerp in of begin heel hard achter elkaar te slikken.
  en je GET A LIFE advies kan heel makkelijk voor jou gelden, jij bent degene die een actrice verdedigd alsof ze familie van je is ofzo, ik heb gewoon lol en zal doorgaan met mijn commentaar. 😀

 21. bollywood fan,
  ‘Ze heeft de naam van Bollywood en India, waar ik zo trots op ben hoog gehouden. De wereldberoemde Aish zal schitteren en Vladimir jij mag blinder worden door haar schoonheid. Geil jij maar lekker verder op Aish, je kan het niet hebben dat jij niet haar tegenspeler kon zijn.
  Go Aish’
  het is lollig om te lezen hoe mensen om iemand die ze voor geen meter kennen (aish dus) zoveel kunnen geven, hebben jullie geen vrienden om je liefde aan te geven ofzo?
  en ik ben blij dat ik haar tegenspeelster (vladimir is niet mijn echte naam, ik ben een meisje) niet ben, moet je de hele dag haar lach aanhoren! ik denk niet dat oordopjes toegestaan zijn tijdens het filmen…

 22. Gelukkig heeft iedereen een eigen mening!

  Respecteer dat nou gewoon mensen.

  Zomaar breken jullie je hoofd!

 23. vladimir,

  Jij kraakt mensen af…heb je niks beters te doen? Wat is jouw probleem?..en dat je geneeskunde studeert kan me werkelijk geen fuck schelen omdat mijn broer dat ook studeert aan de UvA en ik zelf rechten studeer…maar wij lopen mensen tenminste niet zo gefrustreerd af te kraken..
  Ga water drinken als je ze niet kunt uitstaan LOSER!

 24. Heeiijj mensen,
  wie heeft er iets tegen het acteerwerk van Aishwarya Rai??
  laat het me weten!
  daag

 25. nou jah ik vindt dat aish gewoon bollywood films moet maken is mooier en passend bij der dan dat ze hollyy films maakt met lelijke mensen en terwijl ze mooi is en goed getrouwd is met abishhek bachchan. mooiee stell trouwens!
  nou mensen was toch niet zo een leuke film van aish die nieuwe in die holly film maar ze kan wel goed vechten in die film!!! 32 reacties …. (L)……(F)

 26. MIJJN BROER HEEFT DIE FILM GEZIEN EN HEEFT GEZEGD DAT HET VERHAAL HELEMAAL NERGENS OPSLAAT

  DUS HET LIGT NIET AAN AISH

 27. Tuurlijk ligt het niet aan AISH!!

  Zij is niet degene die dat verhaal geschreven heeft!!
  Omdat zij bekend is daarom geeft men zoveel comentaar op haar!

  Zij doet alleen wat er gevraagd wordt!

  Spijtig

 28. Zelf vind ik ook dat vechtfilms niet egt iets voor aish is.
  En eigelijk zou ik het heel moeilijk hebben als ik in de schoenen van aish zou staan, want ze van Umarao jaan naar deze film gegaan (voor mensen die, die film niet hebben gezien het is een dansfilm egt bollywood noemen ze dat:P) maar dan moet je eens kijken wat voor een stap dat is en dan kraken jullie haar af en veel mensen in Nederlanders kennen haar ook ze komt zelfs op tv met make-up reclames enz.. moeten wij daar niet trots op zijn in plaats daarvan gaan wij haar afkraken hebben wij respect voor Aish als we zo doen nee

  Misschien dat je een beetje van mening veranderd bent

  G.G.

 29. hey
  Zelf vind ik dat vechtfilms niet egt iets voor aish zijn.
  En eigelijk zou ik het heel moeilijk hebben als ik in de schoenen van aish zou staan, want ze is van de film Umarao jaan naar deze film gegaan (voor mensen die, die film niet hebben gezien het is een dansfilm egt bollywood noemen ze dat:P) maar dan moet je eens kijken wat voor een stap dat is en dan kraken jullie haar af en veel mensen Nederlanders kennen haar ook.(kennen mensen die in india wonen Gerad jolling bijv.) Ze komt zelfs op tv met make-up reclames enz.. moeten wij daar niet trots op zijn in plaats daarvan gaan wij haar afkraken hebben wij respect voor Aish als we zo doen
  nee

  Misschien dat je een beetje van mening veranderd bent

  G.G.die eerste is niet goed

 30. roya,
  met geneeskunde studeren bedoelde ik dat ik dat doe omdat ik daar goed in ben en in acteren niet. jij zegt dat ik maar moet proberen beroemd te worden, maar ik heb nooit beweerd dat ik goed kon acteren. aish doet dat als werk en ze is er slecht in!!! als je het nu niet snapt weet ik het ook niet meer, sommige mensen zullen het gewoon nooit begrijpen…

 31. VLADIEMIER,is er ook wat positiefs in je leven nou alles wat je mailt komt zo negatief over. Het lijkt dat je in je jeugd heel veel gepest bent of kik je soms anderen zo zeer te beledigen die je zelfs niet kent. Iedereen doet haar of z’n best welke beroep je ook hebt en zo doet Ash ook haar best. Het zal nooit prettig zijn en ik hoop het ook niet voor je als je straks afgestudeerd bent en op medisch gebied een blunder maakt, en dat iedereen jou gelijk afkraakt. Ik hoop vanharte dat het nooit gebeurd mijn DUWA heb je ,eerlijk waar ik meen het van uit mijn goede hart.Het leven is al zo kort vermaak je, en als velen je uitscheld door die mailtjes is niet goed voor je geest. Inderdaad mag je je mening uiten daarvoor zitten wij in Nederland maar het kan ook op een andere manier.

  Wat betreft Roya zij heeft het net als ik, heel goed be-
  doeld er zit helemaal geen kwaad er achter.

  Mocht er zijn, dat na mijn goede bedoeling jij iets persoonlijk wilt mailen zie ik het tegemoed.

  Allah Hafiez

  Rahat

 32. Rahat,

  Ik ben het helemaal met je eens..goed gezegd.

  Vladimir,

  Aish heeft niet alleen slechte films gemaakt..ze kan goed acteren ondanks ze geen acteerlessen heeft gehad.
  Kijk maar naar Devdas, Hum dil de chucke sanam, Umrao Jaan..kandakohain kandakohain..ik vind dat ze in deze films heel goed acteerd. En bovendien, niemand is perfect..

 33. vladimier zie je wel dat iedereen je hopeloos vindt .
  want dat ben je ook . ga maar eens goed naar jezelf kijken . acteren is vreselijk moeilijk .probeer het zelf eens . nou dat durf je niet he

  losser !!!

 34. Aishwarya rocks!

  Goodgirl,

  Ik denk juist wel dat Aishwarya vechtfilms moet maken. Denk maar eens aan Lara Croft van Tomb Raider of Cat woman. Ze heeft er echt de looks voor. Ik vind dat Bollywood wat meer van de traditionele genres moet afwijken en zich wat meer in andere genres moet verdiepen. Verder ben ik het 100% met je eens.

  Aishwarya Rocks!

 35. hai

  Zam Roy,

  je hebt wel gelijk als ik naar die andere films moet kijken,
  maar aan de ene kant heeft Aish meer schoonheid in Bollywood, en bij Hollywood laat ze een van zichzelf zien en die stap lijkt mij moeilijk

  en bedankt dat je voor de rest 100% met me eens bent
  ps: nu ik weer naar haar ouwe films kijk ben ik het ook wel met je eens

  G.G

 36. die film was lauwszz hoor..en aishwarya deed omin goed ze kan egt wel goed acteren en is nog sexy/hot ook 😉 dus mensen lul niet dat ze niet kan acteren..kk honden ga zelf doen dan.. ga je schamen :S:S

 37. hallo mensen,
  aish kan niet goed acteren, want ze heeft elke dag sex met mij daarom is ze zwak geworden

 38. ik wist dat deze film een flop werd!
  want aish speelt erin!!

  als aish er niet in had gespeeld dan werd het misschien eenbeetje beter!
  hahahaha

 39. goedenmorgen, mr.black gefeliciteerd maar als ik mijn niet vergist worden mannen juist zwak,vrouwen worden juist actiever en flinker. Mijn ervaring.

  Rahat

 40. S.

  wat weet jij er nou van? ok het is je mening maar dat andere is mijn mening ene kon je niks beters verzinnen dan Clown?

 41. […] Bollywood-ster, die momenteel in de bioscopen te zien is in ‘The Last Legion‘, was nog niet eerder in een dergelijk komische Hollywood rol te zien. Fans van Aishwarya Rai […]

 42. Ik weet er veel van. Loser. 😉

  Ik kan wel meer verzinnen dan Clown. het woord ‘Clown’ was bedoeld voor je eerdere bericht. Kijk maar eventjes.

  srk lover
  13 Aug 2007 om 1:09 am
  ik wist dat deze film een flop werd!
  want aish speelt erin!!

  >>als aish er niet in had gespeeld dan werd het misschien eenbeetje beter!
  hahahaha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.