Sanjay Dutt moet zes jaar de cel in

Bollywood: Sanjay Dutt moet zes jaar de cel inSanjay Dutt is vandaag (dinsdag 31 juli) veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf, omdat hij wapens heeft gekocht van de terroristen die achter de aanslagen op Bombay in 1993 zaten. De advocaten van de 48-jarige Bollywood acteur eisten dat de filmster op borgtocht vrij zou komen wegens goed gedrag, maar de rechter besloot anders.

Dutt, die afgelopen zondag zijn 48ste verjaardag vierde, werd ondermeer beschuldigd van samenzwering, poging tot vernietigen van bewijs in verband met verschillende bomaanslagen, en illegaal wapenbezit. Alleen voor dat laatste is hij nu veroordeeld. Hij kan nog in hoger beroep gaan.

51 REACTIES

 1. hij heeft van zijn eigen filmen zijn eigen leven gemaakt zodat hij zijn eigen leven weer tot een film kan maken…

 2. jammer voor hem na ik vind terecht ma niet uir dat hij een filmster is hij moet gewoon behandeld worden zo als ieder mens sorry voor de fans dat is mij mening

 3. erg man ze moetene hem vrijlaten en helmaal geen 6 jaar wooh joh er gebeurren meer dan wapens kopen en die laten ze gaan maar w8cht maar dit is nog niet afgelopen er komt veel meer net als salman khan die ook in de gevanis moest enb zicht vrij heef gekocht

 4. wat een nerd, had hij het maar niet moeten doen! sterren denken echt dat ze overal mee weg kunnen komen, vaak lukt ze dat ook.

 5. watttttt neeeee man
  en waarom 6 jaar kom op man doe effe normaal

  maar het is zijn eigen schuld

 6. wat!!!!
  Kei erg man!
  We zullen waarschijnelijk geen films meer van hem te zien 🙁
  Hy is een goede acteur
  dus erg jammer dat het zo moet aflopen 🙁 🙁 🙁

 7. Ja maar ja maar

  waarom werk die samen met teroristen??, Ksnap het niet zenne!!

  Waarom heeft hij contact met teroristen??? Damn Dutt!

  Ben je nu zo dom ofwa???

  Tsss ik vind het wel erg voor hem!! Khoop dat hij vrij komt maar blijf dan van die wapens af hé

  Veel succes!!

  Dina

 8. Hindoe, moslim, beroemdheid, gewone sterveling of wie het ook mag zij?. Voor mevrouw Justitia zijn wij allemaal gelijk en niemand staat boven haar wetten.

  Ode aan India, de grootste democratie ter wereld, en haar rechtstaat. India bewijst het weer . Het bewijs weer dat dit land de status van een derdewereld land al lang ver achter zich gelaten heeft. Ditmaal niet op economisch gebied maar op het gebied van de rechtstaat.

  Nogmaals Ode aan India. Indiërs jullie mogen apetrots zijn op dit land!

 9. …wie oogst moet zaaien..
  … Wie in de naam van Allah mensen levens ontnemen ook al doe je het indirect (wapens leveren aan terroristen) zal toch een keer gestraft worden wie hij of zij is. Hier, maar ook op de dag der oordeel!

 10. regering van india is op zoek naar een zondebok meer niet
  waarom is hij niet opgepakt toen sunil dutt nog leefde

 11. terecht ik vind hem goed acteur maar dat hij dit doet is terecht maar niet 6 beter 1 jaar ofso halve maand want anderen doden mag niet in islam en dat is typisch arabisch ofso

 12. waah kei erg man 6 jaar weet je hoeveel das wel waar dat hij net als alle andere mensen moet behandeld worden maar 6 jaar voor da enen wapens ofzow zou ikk 1 of 2 jaar doen maja

 13. ik heb zeenews gehoord dat iemand zijn zussen bedreigden of zo iets maar weet niet!
  maar tog erg voor hem!!

 14. Aaaahh Jammerr !! Maar…aan de ene kant is het zijn eige schuld… IS g0ett dat er niet is gekeken naar zzijn beroemdheid… Maar hij is gewoon behandeld als een normaal iemand.Maar hij is echtt een goeie acteur

 15. Panjsheri Montana,

  Belachelijke opmerking!!!
  Typisch arabisch?? Wat bedoel je daar nou weer mee??..het is gewoon iets lafs wat extremisten doen…extremistische hindoes vermoorden toch ook mensen..dat zijn toch geen arabieren!!???

 16. ik vind het belangelijk, ik bedoel hoe lang duur dit wel, wel 10 jaar ofzo heeft hij dan niet genoeg straf gekregen. helemaal in de stress zitten en duizend keer wel naar de rechtbank gaan is dat niet al genoeg voor hem, (ene kant is het wel zijn eigen schuld, maar 6 jaar is wel erg veel)

 17. Roya je zegt zelg bovenaan —Okey..tja moslim of niet…eigen schuld—
  Het gaat niet om Islam ik bedoel dit is typisch iets Arabisch want ong 99% van aanslagen gebeuren door Arabieren of vind je het Islamitisch? natuurlijk ook hindoes maar daar hoor je amper over maar wel elke dag irak en afg ook daar in afg zijn meestal arabieren ik hoop dat je me snapt!!
  en wat bedoel je dan met muslims????

 18. Jammer voor hem…
  Hij kan bij hogeberoep helemaal vrijgesproken worden, of krijgt hij 10 jaren ipv 6 jaren.

  BECHARA JAYY CHAKKI PIESSE…:(

 19. Panjsheri Montana,

  Ik bedoel in India einstein..niet alleen moslims in India zijn terroristen. Wat dacht je van de Tamil Tigers??
  Ik geef toe dat er veel arabische terroristen zijn..komt omdat ze laf zijn. Niet dat ik terrorisme toejuich..maar in plaats van samenwerken..gaan er in Irak om de 2 dagen vieze soenieten met een autobom een sjitische wijk in en vermoorden ze moslims..terwijl ze zelf moslims zijn! Hoe belachelijk is dat wel niet?? Als ik ergens van overtuigd ben..dan is het wel dat de Islam moorden verbiedt..dus dat laffe arabieren mensen vermoorden..en zogenaamd dat in de naam van God doen..betekend dat niet dat dat iets met de Islam te maken heeft..en dat het moslims zijn. Een mens die moordt is geen moslim,jood,of christen of anders gezegd een goed mens!

  Maar hoezo 99% van terroristen zijn arabieren? In Pakistan heb je toch ook terroristen..zijn dat arabieren??? Nee..dat zijn mensen van het Indo-Arische ras.
  Zolang Amerika daar blijft en er geen ultieme gerechtigheid is voor arme palesteinen die na de WO2 een shitleven hebben..zal er geen rust komen in het regio..Amerika is zelf ook terroristisch…Herriner je het nog??? Bush was 3 dagen aan de macht en had raketten afgevuurd op Irak..waarom wordt daar niks over gezegd??? Hij had er geen aanleiding voor om dat te doen…en toch heeft hij dat zonder enige consequenties gedaan…maar bij 9/11 moest wel de hele wereld 1 minuut stilte houden..wordt er wel eens 1 minuut stilte gehouden voor de duizenden slachtoffers die in Irak vallen…(niet dat het onder het bewind van Saddam beter was..maar nu is het een nog grotere puinhoop in dat land).

 20. alleen omdat hij een fout heeft egmaakt moeten wij 6 jaar lang geen films van hem kijken wat erg man dit is toch niet te geloven MAN !!!!!….
  dit overleef ik niet.
  eigenlijk verdient hij die straf wel
  maar zijn fans toch niet wat hebben zijn fans nou gedaan
  die moeten nou 6 jaar wachten

 21. Mohamed,

  Ik heb jouw mailtje gelezen heel goed, ik ben zeer trots op je prima gezegd. Wie de bal kaats moet hem terug verwachten. Wat hij geflikt heeft moet hij nu boeten jammer voor die twee zussen en voor Trishala maar het kon niet anders. Ik wens hem en de familie heel veel sterkte toe.

  MVG

  Rahat

 22. Panjsheri Montana,

  maar wel elke dag irak en afg ook daar in afg zijn meestal arabieren ik hoop dat je me snapt!!

  Hahhahahhaha sorry whoor..maar zeg jij nou dat er arabieren in Afghanistan zijn die aanslagen plegen daar????
  Bedoel je niet de Taliban..als ik het goed heb zitten die regelmatig achter gijzelingen en aanslagen..of heb ik het niet goed?

 23. sorry maar ja jij habt zelf gedaan

  Sanjay Dutt maar vind veel zes jaar de cel in

  maar zo gaat het leven

 24. Roya ik wil niet verder in discussie maar wij zijn met elkaar eens jij vindt het niet islamitisch ik zeg dat er meer arabieren teroristen zijn dan andere muslims je vindt ze ook laf volgens mij ben je shitisch dat maakt verder niet uit zoals je weet meeste panjsheris zijn sunnis dus ook ik maar ik zeg niet dat wij beter zijn voor mij all muslims zijn hetzelfde suni shia ismaliya en islam chridtendom jodendom alles zelfde een god etcc en ik ben ook niet zo gelovig ik weet dat ze arisch zijn niet allemaal maar wel de meeste denk ik ook noord india afg iran tajikistan armenistan gerogia ayerbaidjan koerden in china ook in uzbekistan ruukmenistan etc etc
  WIJ ZIJN ET ELKAAR EENS dus wrm zo veel discussie!

 25. jammer want me moeder is een echte fan van hem maar hij komt wel een keer vrij dus het heeft eigenlijk geen nut
  maar ja

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.