Hrithik Roshan schrijft mee aan Krrish 2

Bollywood - Hrithik Roshan schrijft mee aan KrrishHrithik Roshan gaat helpen met het regisseren van een Bollywood film. En niet zomaar een film, maar het vervolg van zijn eigen kaskraker “Krrish”. Zijn vader, Rakesh Roshan, heeft deel 1 geregisseerd en heeft in een interview vertelt dat hij en zijn zoon nieuwe stunts aan het bespreken zijn voor het vervolg.

“Hrithik is altijd al geïnteresseerd geweest in het regisseren van films. Hij heeft mij met al mijn films geholpen. Wij zullen daarom het verhaal voor Krrish 2 samen gaan doen. Hrithik heeft veel interessante ideeën voor allerlei nieuwe stunts”, aldus de trotse vader. Rakesh vertelt aan de krant dat ze zullen beginnen als Hrithik helemaal klaar is met de opnames van de film “Jodha Akbar”, die in oktober uitkomt.

35 REACTIES

 1. aaaa leuk dat die zen vader meen helpt en ik kan niet w8 op die film van hem en ais Jodha Akbar

 2. krrish 2 wordt ook zeker net zo leuk als krrish 1 maar ik zeg een ding dames en heren zeker allemaal kijken wordt echt leuk ik voel het gewoon 😛 😉

 3. òoohhhhh wat leuk!!!!!! ik ga zeker de film kijken

  maar ff wat anders over himesh:

  ik heb gelezen op een krant van pakistan: himesh draagt een pet omdat ie kaal is!!
  op de set van ‘aap ka suroor’ zeiden ze je moet de pet af doen, hij weigerde eerst maar toen heeft ie de pet toch maar afgedaan en hij zei: als jullie mijn kale plek laten zien verlaat ik de film!!!
  dus hij is kaal!!!!!!!!!!!!
  want je zag (als je de film hebt gezien) op he einde hij deed zn pet af maar daar zag je allen de zijkant niet boven!!!

  ciao

 4. yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees krrish 2 da gaaat graaf zijn en zeker als hrithik mee gaat helpen schrijven!!!!!!!
  ik ga die zeker zien die film!!!

  love you hrithik

  XxxSakina KhanxxX

 5. mij maakt het niet uit of hrithek mee helpt of niet, als priyanka maar in krish 2 speelt en niet da rare deepika :S. begin deepika gewoon te haten, maarja ik kan niet w8en op jodha akhar 😉

 6. leuk ben benieuwd hoe die film gaat zijn. En kan niet w8en tot de fim jodka akbar met aishhh!1:)

 7. funny_nida
  bedank voor je nieuws over himesh, daarom draagt hij altijd een pet, als je vaker een pet draag word je ook vanzelf kaal(heb ik gehoord), en nu wordt hij nog kaler hayah, ik mag hem egt niet behalve zijn liedjes dan :P.

 8. af af krissh2
  als de 1ste al goed is ,dan denk ik zeker dat krissh2 ook graaf gaat zijn,alleen zou het nog beter zijn met shahrukh khan in die film en priyanka moet er zeker en vast ook bij zijn!!

  ben nu wel benieuwd naar de film Jodha Akbar

  die schijnt ook goed te zijn zeker

  hvj hetrik roshan shr pryk rani enz.

  mocro hanane!!!

 9. Yessss Ja ik kan niethh w8e Krrish 2 Lijktt me egtt leukk! En Katrina ben het met je eens als priyanka er maar in speelt 😀

 10. Hrithik rules!!! ik vind hem de BESTE acteur momenteel en ik ben erg blij dat hij het toch weer doet ik dacht SRK of iem anders gelukkig hij RESPECT HRITIKHH ik kan niet w8en ik vond krrish leuk en dhoom 2

 11. Welnee Priyanka ga niet spelen, wedden!!!
  Nog recente mooie actrice wordt het (in 2008 weten wij)

  Als maar geen kopie is van Hollywood film, mag van japan/chinees special effect zijn die zien wij weinig in bollywood en in hollywood films, geloof me die chineese kunnen het wel.

  Ik geloof wel dat Krrish 2 beter zal zijn. Hopelijk komen van eerste deel “koi milgaya” jadoo’s planeet BOEEVEN onze aarde aanvallen en jadoo is dan volwassener geworden die komt later ook krrish helpen omdat krrish de boef niet alleen aankan! 🙂 leuk verhaaltje toch?

 12. zozo jay je kunt wel leuke verhalen maken 😛 , mss wordt het wel zo’n film 😉 maar priyanka moet er in spelen, want zij is krrish vrouw dus waarom moet iemand anders er in spelen :@

 13. iedereen mag er in spele in krrish2 priyanka ook ik denk da ze ga meespele k weet het nie zeker maar voor mij maakt da niks uit als priyanka en Hrithik er maar in meespele en als het maar een goeie film is!!!:):):):):):):):):):):)!

  fan:brishna akbari-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx-

 14. o wat geweldig maar ik wil graag dat priyanka ook het rol vertoont .maar jah helaas voor haar ze is te gemeen ook dus jah niets voor haar .ik ben blij dat rhithik ook aan het schrijven misschien zien we iets leuks en ik hoop dat het nog spannender wordt dan kkris 1..

  Daaag:

 15. HEY HRITHIK THAT IS E GOOD TINK BAY THE WAY AIM SHIVASH BYE
  HRITIHK MY BRODER SAY THAT HE IS COMMING IN INDIA HE WON TO SEE THAT FILM HOW YOU MEAK THAT
  SEE YOU YOUR BIG BRODER

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.